BEAGLE-divni veseljaci

• Začetnik teme Začetnik teme vilus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mi smo u kuci od Bozica u krug bolesni !!!!!Te ovaj virus te onaj!!!!Popizdacila sam vise!!!! Zabranila sam svoj trojici(klinci i muz) da se razboljevaju i rekla da ko sledeci dobije temperaturu ima da leti iz kuce!!!!
NE MOGU VISE!!!!!!!Prolupacu od gripova!!!!!

A jel moraju biglovi da budu trobojni? i jel mora da im bude bela njuskica?

Biglovi ne moraju da budu trobojni,vidis moju Bebu ona je dvobojni bigl,oni su redji ali isto se ocenjuju. A njuskica ne mora da bude bela,ali u becini slucajeva jeste. Biglovi nemaju odredjen raspored boja,ali vrh repa mora da im bude beo,nekima je to vise a nekima manje,ali mora biti beo.

Па добро, ко је онда био тако фин па је и мене заразио?:lol: Ја још више зарибала, ужас!

Вилус, баш си била вредна са овим сликама, уживала сам, шта још да ти кажем? И како се види да су питоми, фини, сигурно се не свађају и реже једни на друге?

Bogami umeju i da se podzapaju,ali su uglavnom fini. Biglovi su jako cudni psi. Obozavaju sve sto se krece. Ne smeju pokazivati nikakve znakove agresije. Trpece razna mucenja,ali kad zagusti umeju zestoko da se brane,mada ce se uvek truditi da se sklone.
Bili je do sada imao 4 ozbiljne tuce,ali on je bio taj koji je napadnut.
Inace su jako dominantni psi,ali svoju dominaciju pokazuju samo kroz igru i mnogi psi ih postuju.

Imam nameru da sestri za rodjendan uzmem zenkicu bigla,ali kad ovaj moj poraste. Taman da je cuva:D
Dva steneta bi nam bilo previse sada,mogu da zamislim sta bi me docekalo kad dodjem kuci.
Eto taman,bice valjda kod tebe malih kuca ponovo.:p

oooo gospodjice Vilus jeste vi to stigli!!!!!Kako ste nam ???
Nadam se da si bolje!!!!Ko ti seta kuce kad ti bolujes?

Joj bila sam do sad kod prijateljice sa vetom koji je uspavljivao njenu macu. Mnogo sam tuzna.:cry:
A moje kretene seta moj dragi muz kad,ali samo kad,sam bolesna. Salim se,njegova obaveza je prva jutarnja setnja,a moje su sve ostale,ali zadnjih nedelju dana na njega su pale sve 4 setnje.;)

Imam nameru da sestri za rodjendan uzmem zenkicu bigla,ali kad ovaj moj poraste. Taman da je cuva:D
Dva steneta bi nam bilo previse sada,mogu da zamislim sta bi me docekalo kad dodjem kuci.
Eto taman,bice valjda kod tebe malih kuca ponovo.:p

Pa valjda ce biti. Trebala bi da sad u avgustu imam bebe,pa onda tek sledece godine u avgustu,a od Bebe tek za 2 godine jer ona ima tek 8 meseci.

Back