gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ma digla sam ruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma digla sam ruke
Ja sam uvek ista, oduvek.i ja noge ... aj nemoj da si na mrgud iz ucionice iz poslednje klupe ...
![]()
Ja ne znam da li na ovo sad treba da stavim srce, tuzic ili smejalicu…Ja sam uvek ista, oduvek.
Ali i ovakvu nikakvu me vole, i sto se vise trudim da ih odbijem ono sve gore
Nemoj neko da digne tvoj rezultat testa, pa da se cak i Tab postidi koliko je smeran i pristojan mladic.Užasni ste.
Devijanti!
Krompirko ispade skriveni dragulja.Ovo ti je brate idealno za dobrog ljubavnika.
Najvise pokriva vanila, znaci nisi manijak, a 60 posto preuzimas vojdstvo. Znaci osecas, sledis a onda preuzmes.
Zalecu se zenske njemu na pepe.Krompirko ispade skriveni dragulja.
Krompirko, sad se zaleti zenama na pp. Sad ili nikad!
E tako.Zalecu se zenske njemu na pepe.
Brdi hez told mi
Joj, to si u pravu.Ako gđa krompir pročita Bambi i Napokona napraviće pire. Nikakvi ste drugari.
Ja se ne stidim svoje ružne prošlosti.
zna se ko upada u pp sa ... nisam ja tajKrompirko ispade skriveni dragulja.
Krompirko, sad se zaleti zenama na pp. Sad ili nikad!
Pa brate, sta cu, moram da probam jbg, kako bih inace znao.zna se ko upada u pp sa ... nisam ja taj
ja sam dzukela![]()
ЈА ЛАЖЕМ?!!! ЈА?!
Блесава мачкетино, Ната ради!
Što JMBG? koji će nam on za sex?Hoces i jmbg brate?
Joj opasna si. Radio sam ga vec jednom, aj opet cu, da vidim da mi nije porasla inteligencija.Što JMBG? koji će nam on za sex?![]()
pa testić ti je odmah na početku ove teme.A ovo ti link ka mekflajovoj ukletoj temi. Ja reko ka tom testu.