- Poruka
- 131.590
neki smo vec polagaliE, da je aktiviram.
Znači testić.
Ko je bio aktivan na temi
https://forum.krstarica.com/threads/kada-ona-zeli-grublji-odnos.975838/
može da popuni testić i podeli ili ne podeli sa nama rezultate![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki smo vec polagaliE, da je aktiviram.
Znači testić.
Ko je bio aktivan na temi
https://forum.krstarica.com/threads/kada-ona-zeli-grublji-odnos.975838/
može da popuni testić i podeli ili ne podeli sa nama rezultate![]()
daj linkneki smo vec polagali![]()
Moraću pažljivo da pregledam
Са којим то форумашем ти се уклапа статистика?
Deluje mi kada pogledam ovo nemonogamno kod naša dva rezultata da je moguć nekakav dogovor...
Са којим то форумашем ти се уклапа статистика?
Šta znači ovaj switch ? to mi je ostalo nejasno.
@Jugoslav Čvarak molim za pojašenjenje, jer je to kod tebe max
Vidiš . Ne mogu da zamislim da nekoga šibamSwitch je osoba koja voli da menja uloge. U jednom je sub u drugoj dom. Voli oba.
Switchevi su ti cesto cool, jer iskuse obe strane medalje.
može link od tvog rezultata da ne tražim? ako imaš vremSwitch je osoba koja voli da menja uloge. U jednom je sub u drugoj dom. Voli oba.
Switchevi su ti cesto cool, jer iskuse obe strane medalje.
I da nadjes nije update-ovan. Dao sam otkaz bdsm kinkarijama.može link od tvog rezultata da ne tražim? ako imaš vrem
zezaš, to je nemoguće, ne može nikada nestatiI da nadjes nije update-ovan. Dao sam otkaz bdsm kinkarijama.
Ne. Ne igram se vise ni sa kim tih igara. Vanila provod i to je to.zezaš, to je nemoguće, ne može nikada nestati
možda neka lajt verzija?
Ne. Ne igram se vise ni sa kim tih igara. Vanila provod i to je to.
Ma jok brate, uzivancija, lagano, nista posebno, bez drame, uzivanje u zezanju.Смор на видику!
Sub i dom u isto vrijeme.Šta znači ovaj switch ? to mi je ostalo nejasno.
@Jugoslav Čvarak molim za pojašenjenje, jer je to kod tebe max
Ma stavio si ti, ali mi nije jasan mehanizam pa rekoh da pitam nekog ko to zna iz iskustva..Sub i dom u isto vrijeme.
Stavio sam na prvoj stranici screenshotove svih objasnjenja.
Ovisi o okolnostima, raspolozenju, zenki, ako je opustena pustim je da se izivi, nakon toga ja preuzmem inicijativu, ukoliko je malo sputana budem grublji i tako.Ma stavio si ti, ali mi nije jasan mehanizam pa rekoh da pitam nekog ko to zna iz iskustva..
ne može da bude istovremeno već se svičuje, ne? Interesantno mi to kako je to moguće, kada se javlja jedno a kada drugo..
Takve osobe traže takođe svič partnere?
Naravno, teško je to sve uklopiti, ali recimo da može
Kod mene to nema veze sa seksom nego kako se ponašaš i kako živiš. Naravno posle i u seksu tako, ali si takav čovek.Ovisi o okolnostima, raspolozenju, zenki, ako je opustena pustim je da se izivi, nakon toga ja preuzmem inicijativu, ukoliko je malo sputana budem grublji i tako.
U biti se sve svodi na instinkt, ne znam kako da to objasnim, jednostavno parenje.
To to je brate, recimo, vidis zensku kako joj se zaglavila stikla u restkama na ulici.Šta je to?