BDSM Test: What kind of sexual deviant are you?

:rumenko:

Screenshot_20230614_075043_Gallery.jpg

Sub i dom u isto vrijeme.
Stavio sam na prvoj stranici screenshotove svih objasnjenja.
Ma stavio si ti, ali mi nije jasan mehanizam pa rekoh da pitam nekog ko to zna iz iskustva..
ne može da bude istovremeno već se svičuje, ne? Interesantno mi to kako je to moguće, kada se javlja jedno a kada drugo..
Takve osobe traže takođe svič partnere?
Naravno, teško je to sve uklopiti, ali recimo da može

Ma stavio si ti, ali mi nije jasan mehanizam pa rekoh da pitam nekog ko to zna iz iskustva..
ne može da bude istovremeno već se svičuje, ne? Interesantno mi to kako je to moguće, kada se javlja jedno a kada drugo..
Takve osobe traže takođe svič partnere?
Naravno, teško je to sve uklopiti, ali recimo da može
Ovisi o okolnostima, raspolozenju, zenki, ako je opustena pustim je da se izivi, nakon toga ja preuzmem inicijativu, ukoliko je malo sputana budem grublji i tako.
U biti se sve svodi na instinkt, ne znam kako da to objasnim, jednostavno parenje.

Ovisi o okolnostima, raspolozenju, zenki, ako je opustena pustim je da se izivi, nakon toga ja preuzmem inicijativu, ukoliko je malo sputana budem grublji i tako.
U biti se sve svodi na instinkt, ne znam kako da to objasnim, jednostavno parenje.
Kod mene to nema veze sa seksom nego kako se ponašaš i kako živiš. Naravno posle i u seksu tako, ali si takav čovek.
Recimo dete raste u dom, zbog toga što vidi odnos između mene i majke, ophodi se prema meni kao dom Postrojava momčiće
ko kapetan četu Č:P

Back