BDSM Test: What kind of sexual deviant are you?

pa da, pretpostavljam da je tako, posebno za submisivnog partnera. Unapred se dogovore gde su granice, a i moraju se dobro poznavati da prate reakcije očima itd..
A opet poverenje je za sve važno, od sex kombinacije do braka. Nekako osobina da je neko pouzdan barem kod mene je najbitnija za opuštanje.
i obavezno koriscenje sigurne reci.

Nije baš tako bukvalno zasedanje, evo ja prva nikako ne volim bilo šta što je proračunato umesto spontano.. Al ovde prosto mora tek neki znak da se dogovori, ništa više nikakve priče u nedogled o svemu tome..
A što se povređivanja tiče, stvar je u tome da si mu dala moć da te povredi a apsolutno poverenje imaš da znaš da neće to uraditi.. U toj činjenici leži taj neki napaljivi momenat samo ga teško objasniti ovako rečima

gde da se prijavim za privatne casove :lol:

netacno..vanilica voli klasican seks i igre ovakvog tipa joj ne prijaju ili je ne pale.

dzaba ti neku spenkovao ako je to ne pali.... a vanile suu bas to..to je izraz za opsobe koje uzivaju u klasicnom seksu bez ovih bdsm primesa
i to je sasvim ok..ko voli.
Нетачно. Ванили је довољан класичан секс, што не значи да је не пале игрице, зависи од партнера и момента.

Јаооо, немој ме подсећати..
Мислим да сам писала негде...
Једном ми је лик после секса певао на јастуку, певао певао, никако да престане.
А ја хтела још у току секса да побегнем.
Изузетна снага воље и концентрације га је спасила да га не удавим јастуком!

Не можеш увек ни невезана да побегнеш. 🙁
jel jodlovao? :D

Ноуп, певао џибонија јбнг 😬
ja bih pevao djanija jer se zna.

hqdefault.jpg

Back