Bdijte jer ne znate kada je čas

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onaj brizni otac je Isusu Hristu iskazao svoje Verovanje , ali je i svestan svoje ljudske slabosti i da sam po svojoj volji , bez pomoci Boga , nije u stanju da ispuni sopstvene zelje .

Nakon cega ga je Isus Hristos uputio "sta mu je potrebno za ispunjenje zelja" i sta mnogima od nas manjka , pa se i zbog toga molimo "da nam Bog svojim covekoljubljem doda ono sto nam nedostaje - veru , nadu i ljubav..." .

On to "nesto" uporedjuje sa "zrnom gorusicinim koje je najmanje od svih , ali kada uzraste ili poraste , onda je vislje od mnogih i tamo cak ptice svijaju svoja gnezda" , dakle i drugi traze zastitu i skloniste ili zaklon od zloga ...

Ne sviđa mi se ovo ''da doda''. Kao da je napravio nešto što nije čitavo, pa mora da popravlja.

Možda je problem u tome što mislimo da već znamo šta su vera, ljubav i nada, pa i ne tražimo?

- - - - - - - - - -

Isus nam je to rekao sa stanovista naseg spasenja. Svi cemo ga vidjeti kada se bude vratio ali necemo svi biti spaseni. Spaseni ce biti oni koji su prihvatili dar spasenja u Isusu Hristu, i koji su sebe podredili Bogu da ih mijenja.

Odakle znaš da se za neke nije već vratio?
Možda se drugi dolazak ne dešava u isto vreme za sve ljude?

Sukladno s temom a u vezi svih religija svjeta.

Ove rječi koje su za neposrednu budučnost a i sadašnjost upučene su ljudima svih religija da hitno izađu iz tih odvratnih bogohulnih religa i govori kako su sve te relige
uokvirene u jedan naslov Babilon - Vavilon. Dakle sve svecke religije danas su moderna kopija Babilona ili klonirani Babilon. I sama rječ Religija znači ponovna uspostava drevne religije - a to je - kao što otkrivenje otkriva - Babilon u jednom paketu. Ali ljudi to ne vide svi, jer su zasljepljeni blještavim lažnim sjajem babilonskih trikova i efekata

Otkrivenje 18:4 i 10
"I čuh glas drugi s neba koji govori: Iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomešate u grehe njene, i da vam ne naude zla njena"

"Jaoh! Jaoh! Grade veliki Vavilone, grade tvrdi, jer u jedan čas dođe sud tvoj!"

da
bice u jedan dan njihov sud i propast

Ne sviđa mi se ovo ''da doda''. Kao da je napravio nešto što nije čitavo, pa mora da popravlja.

Možda je problem u tome što mislimo da već znamo šta su vera, ljubav i nada, pa i ne tražimo?

- - - - - - - - - -

Odakle znaš da se za neke nije već vratio?
Možda se drugi dolazak ne dešava u isto vreme za sve ljude?

Jos jedan jehovin svedok ....
Nego koliko ce puta po vama Hristos da dodje dvaput ,triput ,cetiri puta ??

Jos jedan jehovin svedok ....
Nego koliko ce puta po vama Hristos da dodje dvaput ,triput ,cetiri puta ??

e sad si me za srce ujeo... z:hm:

Ako ti nije jasno šta sam napisala, pročitaj ovu temu.
https://forum.krstarica.com/showthread.php/801194-Време-и-Творац

- - - - - - - - - -

ona je budista
samo istrazuje Bibliju

|Dakle izgleda ko kod se uhvati Biblije je Jehovin Svedok :lol:

hvala na komplimentu

a Hristos ce doci da sudi Svima
nadji u Bibliji Matej 24

Baš nisam ni budista. z:hm:

Ja sam neidentifikovani subjekat.

Back