veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Zamisli nista im bolje nije ni u Srbiji ...
Samo što u Srbiji ne moraju da brinu hoće li im naleteti čopor sa pitanjem "Ko je ovde Srbin?".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli nista im bolje nije ni u Srbiji ...
Tako je ali ce ti gazda uzeti baksis , zamisli ...Samo što u Srbiji ne moraju da brinu hoće li im naleteti čopor sa pitanjem "Ko je ovde Srbin?".
Ocigledno je da im to uopste ne smeta....Samo što u Srbiji ne moraju da brinu hoće li im naleteti čopor sa pitanjem "Ko je ovde Srbin?".
Tako je ali ce ti gazda uzeti baksis , zamisli ...
Eno pricaj malo sa ljudima koji prodaju sladoled na Kalemegdanu ili Knezu ...
Nismo posto glasamo za ista govna koja su nas dovela do ovoga..Ocigledno je da im to uopste ne smeta....
Inace je velika, velika sramota da Srbi idu u pecalbu u Hrvatsku.
Vec po tome se vidi da Srbi bas i nisu mnogo pametni.
Haha ogroman...kao ono kad je došla neka skolska ekskurzijema u Beograd, a vi to proglasili došle Hrvatice po srpski k...Pa ne bih rekao, pošto ti imaš da navedeš jedino primere da minoran broj radnika dolazi u Ustašku da bi zaradio, dok mi navodimo ogroman broj Hrvatica koje dolaze ovde da bi se trpale. Recimo da je i jednima i drugima motiv isti, da dobiju ono što ne mogu da dobiju kod kuće. To znači da u Srbiji postoji neki mali broj ljudi koji u Ustaškoj mogu da zarade više nego u Srbiji, a takođe znači i da u Ustaškoj postoji ogroman broj Hrvatica koje u Srbiji dobijaju ono što nemaju kod kuće![]()
Ocigledno je da im to uopste ne smeta....
Inace je velika, velika sramota da Srbi idu u pecalbu u Hrvatsku.
Vec po tome se vidi da Srbi bas i nisu mnogo pametni.
Ti zivis u nekoj drugoj dimenziji, rastrzan fobijama .....Hoće, a onda neka se neko zapita šta je vrednije, bakšiš ili glava na ramenima?
Haha ogroman...kao ono kad je došla neka skolska ekskurzijema u Beograd, a vi to proglasili došle Hrvatice po srpski k...
Jadno da jadnije skoro više nejde.... plaćenici![]()
Tamo je briga da im auto kraj njih ne eksplodira ili ne u lete u mafijaški okršaj.....Samo što u Srbiji ne moraju da brinu hoće li im naleteti čopor sa pitanjem "Ko je ovde Srbin?".
Ja sam se samo bio sklonio da ne smetam dok se sovinisti svih boja makljaju.Ne smeta onima koji nisu doživeli to lično, a kada budu doživeli, neće im pasti više na pamet da se vrate. Isto kao i sa tobom, dokle god nije zapretila opasnost tvojoj bulji, ostajao si ovde. Čim ti je bulja postala ugrožena, zapalio si za Venecuelu i nikad se više nisi vratio.
Ti zivis u nekoj drugoj dimenziji, rastrzan fobijama .....
Ta stotine hiljada Srba bas danas letuje na hrvatskom primorju i jos niko nije zaklan!
Tamo je briga da im auto kraj njih ne eksplodira ili ne u lete u mafijaški okršaj.....
Ja sam se samo bio sklonio da ne smetam dok se sovinisti svih boja makljaju.
Odlicno! Siri se ljubav medju narodima, a od seksa se ne umire.Pa mi ne vodimo statistiku po tom pitanju, KržljoNe bismo ni mogli, iz dva razloga: one ovde dolaze u prevelikom broju i vise po privatnim smeštajima koje ne plaćaju. Osim seksom
![]()
Pun stomak i za racune ,danas ljudi sami sebi oduzimaju zivot , jer dodju izvrsitelji ...Hoće, a onda neka se neko zapita šta je vrednije, bakšiš ili glava na ramenima?
Odlicno! Siri se ljubav medju narodima, a od seksa se ne umire.
Pun stomak i za racune ,danas ljudi sami sebi oduzimaju zivot , jer dodju izvrsitelji ...
Ne cini ti li se to normalno?Ne, ti si se sklonio jer ti je milija bila glava na ramenima od čežnje za Titoslavijom.
Ne cini ti li se to normalno?
Ja svoju glavu volim mnogo vise od Srbije, Hrvatske, Evrope, Rusije i cele zemljine kugle.
Nema toga za koga bi je dao.
Svi koji se bore za neke ideale i ginu - za mene su najvece budale, kao u onoj cuvenoj srpskoj pesmi...
Hrvatice znaju bolje da se seksaju od Srpkinja.Pa ne baš, s obzirom na to da se ne dešava u suprotnom smeru, a kržljave Hrvatice nisu pogodan materijal za kvalitetno razmnožavanje, verovatno čak ni za kvalitetan seks. Ne može se od njih to ni očekivati, doduše, pošto su ceo život provele u kržljavom okruženju i treba vremena da se vrate u normalu.