Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.331
Путари имају мале плате, зидари,тесари,тапетари исто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze se i tako reci, zato poraditi na patriotizmu da ne odlaze Srbi iz ocaja da rade u Hr.Ne, nema ih u Srbiji, inače bi se isto i ovde dešavalo. Ili ih ima, ali prosto ni blizu u tolikom broju kao u Ustaškoj.
Gluposti , jedan dobar kermaicar moze mesecno ovde u Srbiji i 1000e da zaradi, pa ti vidi.Путари имају мале плате, зидари,тесари,тапетари исто.
Gluposti , jedan dobar kermaicar moze mesecno ovde u Srbiji i 1000e da zaradi, pa ti vidi.
Odlaze preko jer je jos bolja zarada.
Da kod nase je to iak bolje organzovano , ili je u pitanju mafija ili organiozovana tuca na utakmicama..Ne piši gluposti, Srbi retko prebijaju druge ljude na etnićkoj osnovi i to niko ne opravdava i minimizira kao što radite vi.
Dečec, dečec dojdi k nami, jena kladionica išče radnika v Sesvetami. Napravi nekaj od života, morti si buš mogel i auto kupiti, pak buš faca v Kruševcu.Znam Kržljo, ali tvoje iskompleksirane opservacije zaista nisu kredibilne, pošto ti još uvek nisi trpao ništa osim eventualno nekog jadnog ženskog kera, opet iz frustracije jer ti sve drugarice odoše u Srbiju![]()
Dečec, dečec dojdi k nami, jena kladionica išče radnika v Sesvetami. Napravi nekaj od života, morti si buš mogel i auto kupiti, pak buš faca v Kruševcu.
Cuj, sada malo ozbiljno: znas li ti kako Srbi, kada se podnapiju nocu, VREDJAJU GADNO DOMACINE?Polomljena kola zbog duga ili žene?! Toliki broj?! Imali smo pre godinu dana slučaj da je napadnut na parkingu u blizini Zagreba Srbin koji je upravo pripadnik struje koja zagovara miran život sa Hrvatima, odnosno tvoj istomišljenik. E pa, ni njega nisu poštedeli.
U Hrvatskoj se puno više gleda nacionalnost iz ugla90-tih, dok je to Srbe u Srbiji davno prošlo ili se gleda kroz prizmu pridošlica koji nisu rođeni u Srbiji.
Evo ovih dana bili sukobi između hercegovačkih škutora i Zagrebčana i kod njih se polako pojavljuju ti stari razdori.
To je prica za budale ... Rambo Amadeus je to odavno objasnio.U Hrvatskoj se puno više gleda nacionalnost iz ugla90-tih, dok je to Srbe u Srbiji davno prošlo ili se gleda kroz prizmu pridošlica koji nisu rođeni u Srbiji.
Evo ovih dana bili sukobi između hercegovačkih škutora i Zagrebčana i kod njih se polako pojavljuju ti stari razdori.
Cuj, sada malo ozbiljno: znas li ti kako Srbi, kada se podnapiju nocu, VREDJAJU GADNO DOMACINE?
Prisustvovao sam jednom tome....
Posle sam morao da bezim.
Jedino što ti imaš su žute gaće, aj se sredi, postoje i specijalisti za to.Molim te Kržljo, ako dođem tamo, mogu to da uradim samo da bih kupio tebe i tvoju familiju kao robove. Daću vam žuto dugme, mada vam je i to previše pošto ste bezvredni![]()
Ma ne, ja sam celo vreme bio prisutanTaj koga su napali je član neke nevladine organizacije koja se zalaže za isto ovo što i ti, pa je teško pretpostaviti da je pijan nekoga vređao. Prosto, došli su zakržljali, videli kola sa beogradskim tablicama i čoveka pored njih, a ono što je usledilo povezano je jedino sa njihovim instinktima.
Patriotizam u Srba je uglavnom teoretska kategorija (da ne kažem kafanska) bez mnogo realne podloge u praksi....tako da bolje poradite na standardu pa neće odlaziti, barem ne u Hrvatsku gde je jama sa govnima jedva plića koji cm. Ako ideš,onda idi kao čovek za ozbiljne pare u ozbiljne ekonomije. Hrvatska za 800 ili Slovačka za 600 to nisu. To realno možeš i u Srbiji bez problema ako iole valjaš u nekoj struci, naročito ako imaš zanat.Moze se i tako reci, zato poraditi na patriotizmu da ne odlaze Srbi iz ocaja da rade u Hr.
Jedino što ti imaš su žute gaće, aj se sredi, postoje i specijalisti za to.
Zamisli kolika je ovde beda kada nasi odlaze tamo da rade ...Мада ни у ХРВ нису неке плате.
Ma ne, ja sam celo vreme bio prisutan
Zamisli kolika je ovde beda kada nasi odlaze tamo da rade ...
Vidis da mnogi i ne mogu jer je F20 privatizovao drzavu ...Patriotizam u Srba je uglavnom teoretska kategorija (da ne kažem kafanska) bez mnogo realne podloge u praksi....tako da bolje poradite na standardu pa neće odlaziti, barem ne u Hrvatsku gde je jama sa govnima jedva plića koji cm. Ako ideš,onda idi kao čovek za ozbiljne pare u ozbiljne ekonomije. Hrvatska za 800 ili Slovačka za 600 to nisu. To realno možeš i u Srbiji bez problema ako iole valjaš u nekoj struci, naročito ako imaš zanat.
Знам.Zamisli kolika je ovde beda kada nasi odlaze tamo da rade ...
Bilo je to davno, ne pre godinu dana.Gde si bio prisutan, pre godinu dana na parkingu u blizini Zagreba?![]()