Bauštela: Svaki drugi strani radnik u Hrvatskoj iz Srbije

Znam Kržljo, ali tvoje iskompleksirane opservacije zaista nisu kredibilne, pošto ti još uvek nisi trpao ništa osim eventualno nekog jadnog ženskog kera, opet iz frustracije jer ti sve drugarice odoše u Srbiju :kafa:
Dečec, dečec dojdi k nami, jena kladionica išče radnika v Sesvetami. Napravi nekaj od života, morti si buš mogel i auto kupiti, pak buš faca v Kruševcu.

Керамичар да.
578743

Polomljena kola zbog duga ili žene?! Toliki broj?! Imali smo pre godinu dana slučaj da je napadnut na parkingu u blizini Zagreba Srbin koji je upravo pripadnik struje koja zagovara miran život sa Hrvatima, odnosno tvoj istomišljenik. E pa, ni njega nisu poštedeli.
Cuj, sada malo ozbiljno: znas li ti kako Srbi, kada se podnapiju nocu, VREDJAJU GADNO DOMACINE?
Prisustvovao sam jednom tome....
Posle sam morao da bezim.

A jednom u basti jednog restorana smo sedeli za stolom samo mi Srbi...I pili...Odjednom, jednom nasem clanu udari pice u glavi, pa on teatralno ustade kada muzika nije svirala i zamoli sve ostale goste da se utisaju, zeli nesto da kaze.....Svi smo se smejali...
Onda on, kada se drustvo utisalo, klateci uzviknu: "***** ja svima vama mater Hrvatsku!"
Svi zanemese...
Ja ga zgrabih, pritisnuh da sedne i stavih ruku na usta da ludak ne nastavi da sere..
Digose se neki tipovi sa susednih stolova i pridjose nasem stolu, pa zapitase onako preteci: "Sta je on to rekao"
A ja na brzinu da soasem stvar slagah: " Ma pijan je pa je rekao "***** vam svima mater krvavu"
No dasa mi se ote skinu moju ruku sa njegovih usta i prodera se: "Nisam rekao krvavu, nego Hrvatsku!"
Odgurnem ja njega, pa u bezaniju....
Neka odgovara za svoje postupke.

U Hrvatskoj se puno više gleda nacionalnost iz ugla90-tih, dok je to Srbe u Srbiji davno prošlo ili se gleda kroz prizmu pridošlica koji nisu rođeni u Srbiji.
Evo ovih dana bili sukobi između hercegovačkih škutora i Zagrebčana i kod njih se polako pojavljuju ti stari razdori.

Logična posledica nestanka Srba i ostanka zakržljale krvožednosti. Na koga će ako ne na svoje...

U Hrvatskoj se puno više gleda nacionalnost iz ugla90-tih, dok je to Srbe u Srbiji davno prošlo ili se gleda kroz prizmu pridošlica koji nisu rođeni u Srbiji.
Evo ovih dana bili sukobi između hercegovačkih škutora i Zagrebčana i kod njih se polako pojavljuju ti stari razdori.
To je prica za budale ... Rambo Amadeus je to odavno objasnio.

Cuj, sada malo ozbiljno: znas li ti kako Srbi, kada se podnapiju nocu, VREDJAJU GADNO DOMACINE?
Prisustvovao sam jednom tome....
Posle sam morao da bezim.

Taj koga su napali je član neke nevladine organizacije koja se zalaže za isto ovo što i ti, pa je teško pretpostaviti da je pijan nekoga vređao. Prosto, došli su zakržljali, videli kola sa beogradskim tablicama i čoveka pored njih, a ono što je usledilo povezano je jedino sa njihovim instinktima.

Taj koga su napali je član neke nevladine organizacije koja se zalaže za isto ovo što i ti, pa je teško pretpostaviti da je pijan nekoga vređao. Prosto, došli su zakržljali, videli kola sa beogradskim tablicama i čoveka pored njih, a ono što je usledilo povezano je jedino sa njihovim instinktima.
Ma ne, ja sam celo vreme bio prisutan

Moze se i tako reci, zato poraditi na patriotizmu da ne odlaze Srbi iz ocaja da rade u Hr.
Patriotizam u Srba je uglavnom teoretska kategorija (da ne kažem kafanska) bez mnogo realne podloge u praksi....tako da bolje poradite na standardu pa neće odlaziti, barem ne u Hrvatsku gde je jama sa govnima jedva plića koji cm. Ako ideš,onda idi kao čovek za ozbiljne pare u ozbiljne ekonomije. Hrvatska za 800 ili Slovačka za 600 to nisu. To realno možeš i u Srbiji bez problema ako iole valjaš u nekoj struci, naročito ako imaš zanat.

Patriotizam u Srba je uglavnom teoretska kategorija (da ne kažem kafanska) bez mnogo realne podloge u praksi....tako da bolje poradite na standardu pa neće odlaziti, barem ne u Hrvatsku gde je jama sa govnima jedva plića koji cm. Ako ideš,onda idi kao čovek za ozbiljne pare u ozbiljne ekonomije. Hrvatska za 800 ili Slovačka za 600 to nisu. To realno možeš i u Srbiji bez problema ako iole valjaš u nekoj struci, naročito ako imaš zanat.
Vidis da mnogi i ne mogu jer je F20 privatizovao drzavu ...

Back