Bauštela: Svaki drugi strani radnik u Hrvatskoj iz Srbije

Pa ne bih rekao, pošto ti imaš da navedeš jedino primere da minoran broj radnika dolazi u Ustašku da bi zaradio, dok mi navodimo ogroman broj Hrvatica koje dolaze ovde da bi se trpale. Recimo da je i jednima i drugima motiv isti, da dobiju ono što ne mogu da dobiju kod kuće. To znači da u Srbiji postoji neki mali broj ljudi koji u Ustaškoj mogu da zarade više nego u Srbiji, a takođe znači i da u Ustaškoj postoji ogroman broj Hrvatica koje u Srbiji dobijaju ono što nemaju kod kuće :kafa:
Haha ogroman...kao ono kad je došla neka skolska ekskurzijema u Beograd, a vi to proglasili došle Hrvatice po srpski k...
Jadno da jadnije skoro više nejde.... plaćenici :rumenko:

Ocigledno je da im to uopste ne smeta....

Inace je velika, velika sramota da Srbi idu u pecalbu u Hrvatsku.

Vec po tome se vidi da Srbi bas i nisu mnogo pametni.

Ne smeta onima koji nisu doživeli to lično, a kada budu doživeli, neće im pasti više na pamet da se vrate. Isto kao i sa tobom, dokle god nije zapretila opasnost tvojoj bulji, ostajao si ovde. Čim ti je bulja postala ugrožena, zapalio si za Venecuelu i nikad se više nisi vratio.

Haha ogroman...kao ono kad je došla neka skolska ekskurzijema u Beograd, a vi to proglasili došle Hrvatice po srpski k...
Jadno da jadnije skoro više nejde.... plaćenici :rumenko:

Pa mi ne vodimo statistiku po tom pitanju, Kržljo :hahaha: Ne bismo ni mogli, iz dva razloga: one ovde dolaze u prevelikom broju i vise po privatnim smeštajima koje ne plaćaju. Osim seksom :kafa:

Ne smeta onima koji nisu doživeli to lično, a kada budu doživeli, neće im pasti više na pamet da se vrate. Isto kao i sa tobom, dokle god nije zapretila opasnost tvojoj bulji, ostajao si ovde. Čim ti je bulja postala ugrožena, zapalio si za Venecuelu i nikad se više nisi vratio.
Ja sam se samo bio sklonio da ne smetam dok se sovinisti svih boja makljaju.

Ti zivis u nekoj drugoj dimenziji, rastrzan fobijama .....
Ta stotine hiljada Srba bas danas letuje na hrvatskom primorju i jos niko nije zaklan!

Naravno da ne. Stotina hiljada Srba tamo nema ni u ludilu, posebno nakon pada njihove turističke sezone za čitavih 70 posto. A sasvim je dovoljno što se takvi incidenti ponavljaju iz dana u dan, meseca u mesec i godine u godinu. Već 25 godina otkako su Srbi proterani odatle, Hrvati i dalje nisu zalečili komplekse, pa se sa sigurnošću može reći da neće nikad.

Hoće, a onda neka se neko zapita šta je vrednije, bakšiš ili glava na ramenima?
Pun stomak i za racune ,danas ljudi sami sebi oduzimaju zivot , jer dodju izvrsitelji ...
Icice Srbi itekako u HR ako im se to isplati a ocigledno imaju korist od toga ... samo nece tamo Srbovati nego ce gledati kao i u Nemacku da rade i da zarade...
Sve dok ne shvate neki ovde sta je patriotizam a to nije da saljes ljude u druge drzave ...nego da im ovde stvaras uslove i ambijent da opstanu.

Odlicno! Siri se ljubav medju narodima, a od seksa se ne umire.

Pa ne baš, s obzirom na to da se ne dešava u suprotnom smeru, a kržljave Hrvatice nisu pogodan materijal za kvalitetno razmnožavanje, verovatno čak ni za kvalitetan seks. Ne može se od njih to ni očekivati, doduše, pošto su ceo život provele u kržljavom okruženju i treba vremena da se vrate u normalu.

Ne, ti si se sklonio jer ti je milija bila glava na ramenima od čežnje za Titoslavijom.
Ne cini ti li se to normalno?
Ja svoju glavu volim mnogo vise od Srbije, Hrvatske, Evrope, Rusije i cele zemljine kugle.
Nema toga za koga bi je dao.
Svi koji se bore za neke ideale i ginu - za mene su najvece budale, kao u onoj cuvenoj srpskoj pesmi...

578727

Ne cini ti li se to normalno?
Ja svoju glavu volim mnogo vise od Srbije, Hrvatske, Evrope, Rusije i cele zemljine kugle.
Nema toga za koga bi je dao.
Svi koji se bore za neke ideale i ginu - za mene su najvece budale, kao u onoj cuvenoj srpskoj pesmi...

Naravno da je normalno, o tome i pričam. E sad, isto kao što si ti uradio, uradiće i onaj koji je doživeo neprijatnosti u Ustaškoj. Što nas opet vraća na to da je samo pitanje je li neko nešto doživeo lično ili ne, a karakter ustaške države svakako ostaje isti. A ti, koji si već tako uradio, podržavaš Srbe da idu tamo i pored opasnosti koja im preti, pa je opravdano onda pitati zašto i sam nisi tako uradio, odnosno ostao ovde da braniš nešto što si podržavao?

Pa ne baš, s obzirom na to da se ne dešava u suprotnom smeru, a kržljave Hrvatice nisu pogodan materijal za kvalitetno razmnožavanje, verovatno čak ni za kvalitetan seks. Ne može se od njih to ni očekivati, doduše, pošto su ceo život provele u kržljavom okruženju i treba vremena da se vrate u normalu.
Hrvatice znaju bolje da se seksaju od Srpkinja.
Veci su talenat.

Back