wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Naravno da smo nasli...
I dovoljno smo naivni da nismo znali khm...sta sta sta je to?
@Mima
Misel : ljubav:
I dovoljno smo naivni da nismo znali khm...sta sta sta je to?
@Mima
Misel : ljubav:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нисам ни мислио другачије...@Nixx
To je ok kad smo mi u pitanju...mi smemo da konzumiramo opijate svih vrsta.
Šta raditi onda u slučaju ako dete(čitaj"sin")počne da krade i da se fixa?To jeste roditeljska greška koju treba saseć' u korenu a tu lepa reč neće zaustaviti takvo dete(tj.bagru)da čini nedela.
Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici!Hoćeš reći da su roditelji krivi ako meni dođu neke lutke da malo pripucam na pandure jer mi nisu rekli da metak ubija čoveka?!Nisu...Koliko god zvučalo nestvarno,u sudovima se pored prava i ustava takođe koristi i LOGIKA.Ako ti imas psa i ne vaspitas ga da ne treba da piski na tepih, kriv si Ti, ne pas![]()
Ideš mi na živce sa ovim...Nađi mi komentar u kojem sam rekao da se psihička blokada usađuje batinama i častim te gajbom piva prvom prilikom kad ponovo svratim u Novi Sad.Ali psihicka blokada se NE usadjuje batinama i to onda kada klinac vec pocne da se fixa.
Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici!Hoćeš reći da su roditelji krivi ako meni dođu neke lutke da malo pripucam na pandure jer mi nisu rekli da metak ubija čoveka?!Nisu...Koliko god zvučalo nestvarno,u sudovima se pored prava i ustava takođe koristi i LOGIKA.
znao sam da ce se u'vatiti za urosha
dechko je zasluzhio
S**eš...Пандур = човек!?Откад то кеве ти, ја увек мислио да је кер...
A što se ti buniš kad nisam citirao tvoj komentar?пс. Мани ме ''судске логике''...
Vidiš i sam da mi danas nije dan po volji...Vratiću se na ovu temu čim budem malo boljeg raspoloženja.Шта не смем да се убацим у расправу? Мислио сам да је ово отворени форум, али изгледа да сам се заје.бао...![]()
Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici!Hoćeš reći da su roditelji krivi ako meni dođu neke lutke da malo pripucam na pandure jer mi nisu rekli da metak ubija čoveka?!Nisu...Koliko god zvučalo nestvarno,u sudovima se pored prava i ustava takođe koristi i LOGIKA.
Ideš mi na živce sa ovim...Nađi mi komentar u kojem sam rekao da se psihička blokada usađuje batinama i častim te gajbom piva prvom prilikom kad ponovo svratim u Novi Sad.
Za primer je uzeta droga...Detetu se mora usaditi psihička blokada ka tome.Ako je dete toliko bezobrazno da tu blokadu razbije i krene samovoljno tim putem,minimum našeg bezobrazluka bi bio ubiti Boga u njemu
Шта не смем да се убацим у расправу? Мислио сам да је ово отворени форум, али изгледа да сам се заје.бао...![]()
Npr.ja imam drugaricu koja stalno dobija batine od svojih roditelja,a ima 15god.(?!)...to se desava bukvalno za svaku sitnicu(lose ocene,ako im se slucajno suprostavi...)...jednom kad su saznali da ima decka toliko su je istukli da je u skolu dosla sa modrim nogama i nije smela da ide na fizicko....meni je to bolesno...
bogme trebalo je
ako ne moze razgovorom drugi izbor ne postoji
ako ne moze razgovorom drugi izbor ne postoji