...Batine...da ili ne ?

milorade ne seri panduri su kerovi....... u gradu se desavaju ubistva, njih nigde, bulevarom idu kola 200 na sat njih nema......... a kad ja crtam grafite sa ekipom po zvezdari i kad cirkamo zestinu u parkicu posle dvanaest odma kerovi u kraju i moram vatam straftu da ne bi popio pendrek.............

Реч ;)

Што се тиче овог за крајеве, код нас је то до скоро било баш изражено, сад сви углавном познају све из школе и то па нема више, али и даље има неких завађених крајева где мржња не јењава... Али блеја је најјача најке ми ;)

kod nas se pobiju po kaficima\diskotekama...a to ako dodje u kraj...bzvz

kod nas se ubijaju u kaficima

Реч ;)

Што се тиче овог за крајеве, код нас је то до скоро било баш изражено, сад сви углавном познају све из школе и то па нема више, али и даље има неких завађених крајева где мржња не јењава... Али блеја је најјача најке ми ;)

trenerke mi moje sa ranflom....... najlepsi osecaj kad se nas 10-tak zabode u parkic sa vopsom i cirkamo i lupamo neke nepovezane gluposti..... ili kad krenemo da bacamo rime..... i onda dodju vracarci i otvorimo im vugle

Poslednja izmena od moderatora:
Реч ;)

voleo bih da izblejim malo po ns-u da vidim kako je....svi kazu da je do jaja i za bleju i sve.....al ja sam dolazio u ns samo na ekskurziji i blejao samo u centru

voleo bih da izblejim malo po ns-u da vidim kako je....svi kazu da je do jaja i za bleju i sve.....al ja sam dolazio u ns samo na ekskurziji i blejao samo u centru

Који сви!? :mrgreen:
Брате добро је оно, поготово у неким крајевима где се блеји по 24 часа дневно, али у суштини је добро, плус имамо бољу вутру од вас Бегешара :mrgreen: Добро је и код вас био сам доста пута на Бановом и још по неким крајевима скроз је распуштено :ok: Дођи на текму кад Звезда буде гостовала у Новом Саду па можемо и изблејати...

Који сви!? :mrgreen:
Брате добро је оно, поготово у неким крајевима где се блеји по 24 часа дневно, али у суштини је добро, плус имамо бољу вутру од вас Бегешара :mrgreen: Добро је и код вас био сам доста пута на Бановом и још по неким крајевима скроз је распуштено :ok: Дођи на текму кад Звезда буде гостовала у Новом Саду па можемо и изблејати...

pa imam neke ortake shto su bili na tekmama i blejali......za vutru ne verujem ali videcu ko zna...... zvezdarska sema je najbolja u gradu nevezano shto sam ja sa zvezdare......
ae videcu da dojem pa da uvatimo neki izblej....... :dash::dash: pazi ''izblej'' al sam odvalio

Знам га брате ;) Добри смо... Знао сам да је у неком реп трипу ал' не знам да је почео баш интензивно... Ишао пре на текме Војводине, сад ваљда искулирао...

ima do jaja pesme.... snimio je sa onim davidom iz unije extra pesmu i cuo sam te dve sto je snimio sa onim lemijem.... zovu se totalnoo blunted (to je ta pesma iz onog posta) i motka dedina... ta pesma kao fora parodija na onu moja jedina

Back