...Batine...da ili ne ?

Šta raditi onda u slučaju ako dete(čitaj"sin")počne da krade i da se fixa?To jeste roditeljska greška koju treba saseć' u korenu a tu lepa reč neće zaustaviti takvo dete(tj.bagru)da čini nedela.

To je roditeljska greska koju treba nadoknaditi paznjom i ljubavlju, jer da ih je bilo do toga ne bi ni doslo. Ogorcenje dolazi iz ponizenja. Kad tad deca sve vrate, pogledajte oko sebe i videcete da je tako. Koga su lemali kao malog ili nisu pokazivali dovoljno paznje, postao je antihrist u skoli...

A to sto se neko fixa mislim da ga ne cini bagrom. Ima problem koji treba resiti.

Ako ti imas psa i ne vaspitas ga da ne treba da piski na tepih, kriv si Ti, ne pas:)
Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici!Hoćeš reći da su roditelji krivi ako meni dođu neke lutke da malo pripucam na pandure jer mi nisu rekli da metak ubija čoveka?!Nisu...Koliko god zvučalo nestvarno,u sudovima se pored prava i ustava takođe koristi i LOGIKA.
Ali psihicka blokada se NE usadjuje batinama i to onda kada klinac vec pocne da se fixa.
Ideš mi na živce sa ovim...Nađi mi komentar u kojem sam rekao da se psihička blokada usađuje batinama i častim te gajbom piva prvom prilikom kad ponovo svratim u Novi Sad.

Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici!Hoćeš reći da su roditelji krivi ako meni dođu neke lutke da malo pripucam na pandure jer mi nisu rekli da metak ubija čoveka?!Nisu...Koliko god zvučalo nestvarno,u sudovima se pored prava i ustava takođe koristi i LOGIKA.

Пандур = човек!? :confused: Откад то кеве ти, ја увек мислио да је кер...

пс. Мани ме ''судске логике''... Пандур убије човека добије суспензију, човек убије човека добије 4 године, дечко нападне бакљом пандура добије 10 година... Где је ту логикa!? :roll:

Шта не смем да се убацим у расправу? Мислио сам да је ово отворени форум, али изгледа да сам се заје.бао... :confused:

А за пандуре, свако има своје мишљење...

Ideš mi na živce sa ovim...Nađi mi komentar u kojem sam rekao da se psihička blokada usađuje batinama i častim te gajbom piva prvom prilikom kad ponovo svratim u Novi Sad.

Ne vidim potrebu da se vredjas prijatelju, niti da postajes ofanzivan.
Ja mogu i volim itekako ozbiljno da pricam - ali veoma lako mogu i da postanem neozbiljna.
Zavisi sa kim pricam.
Pomislih evo decka sa kojim mozes ozbiljno i lepo ali ako cemo ovako, be my guest sto bi rekli englezi.

Sto se logike tice, molim te- i znam da cu sada zvucati umisljeno, ali nemoj me uciti pravilima logickog misljenja.
Tu sam kvalifikovana bolje od tebe.

Sto se tice ovoga
Neću ovo prihvatiti pa makar dubela na trepavici

To je zapravo tvoj problem ,ne moj. Ne pada mi na pamet da dubim na trepavicama. Jedina solucija jeste da ti malo spustis gard i pocnes da razmisljas o onome sto ti se kaze.
Inteligentan covek je onaj covek koji ceo zivot napreduje i koji ume da saslusa i analizira a ne onaj koji se prihvati jedne teze ko pijan plota i ne pusta.

Nisi ni procitao moj post. Zato ga procitaj ponovo.
kada ga procitas ponovo, onda ces mozda uociti da sam na vise mesta rekla da je krivica zajednicka.
Snose je roditelji, dete i drustvo.
takodje sam i to striktno potvrdjujem, rekla da KRIVICA NIKADA NIJE NA JEDNOJ OSOBI.
Dakle, ubuduce molim te citaj pre nego sto krenes da mi se inatis.
Ne ponasaj se kao klinac kada ocigledno imas potencijala za inteligentnije razgovore.

Drugo, ocigledno nisi bas upucen u istoriju kriminala, manipulatora i serijskih ubica.
Ako zelis vrlo rado cu ti poslati sve svoje arhive pa ako izvolis pocni da hvatas beleske i izvlacis logicke zakljucke o psihickom stanju i poreklu ljudi koji ogrezaju u kriminal.
Uhvatices mnogo paralela,obecajem ti.

Za primer je uzeta droga...Detetu se mora usaditi psihička blokada ka tome.Ako je dete toliko bezobrazno da tu blokadu razbije i krene samovoljno tim putem,minimum našeg bezobrazluka bi bio ubiti Boga u njemu

Ovo je tvoj post.
na tvoj post ja odgovorih da se psihicka blokada ne usadjuje batinama.
To je moj stav.
Nigde te nisam direktno napala ili uvredila vec sam iznela svoje vidjenje o batinama i blokadama.

I iskreno Milorade dragi i ti si mene nazivcirao sada jer sam potrosila 10 minuta vremena kucajuci ovo umesto da lepo pricamo pa da ucim.
Dodjavola sa nadobudnom i zadrtom decom.
I da ,ovo je AD Hominem.
Zalite se ako ocete.

Npr.ja imam drugaricu koja stalno dobija batine od svojih roditelja,a ima 15god.(?!)...to se desava bukvalno za svaku sitnicu(lose ocene,ako im se slucajno suprostavi...)...jednom kad su saznali da ima decka toliko su je istukli da je u skolu dosla sa modrim nogama i nije smela da ide na fizicko....meni je to bolesno...

Zhao mi je:(To shto roditelji biju tvoju drugaricu, to je njihov psihichki problem.Ona je moje godishte (kol'ko ja vidim) i sasvim je okay da ima dechka.Nikad mi neće biti jasno zashto uopshte neki roditelji imaju nasilan stav prema svojoj rodjenoj deci, i to samo ako sluchajno padne neka losha ocena.:dash:

Hmm, ne znam sta da kazem... Da li sam se ikada tukao?! Hehehe, mnogo puta... Zasto!? Zato sto ima jako puno pijanih likova, koji smaraju i napadaju moje drustvo a i mene... Mada ima vec nekih 6 meseci da nisam imao takvih problema...

milorade ne seri panduri su kerovi....... u gradu se desavaju ubistva, njih nigde, bulevarom idu kola 200 na sat njih nema......... a kad ja crtam grafite sa ekipom po zvezdari i kad cirkamo zestinu u parkicu posle dvanaest odma kerovi u kraju i moram vatam straftu da ne bi popio pendrek.............

Back