alek84
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
ne znam da li batine resavaju sve probleme, ali ,,batina'' devojkama svakako.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti bas imas istanchan humor majku mu...
Ko sta Alex baca fore o "batinama", ribama itd...![]()
Ti bas imas istanchan humor majku mu...
Ko sta Alex baca fore o "batinama", ribama itd...![]()
dobila sam batine
suvishe sam slaba da bih ja pretukla nekoga =) jbbg =)
i ja sam slaba...hehe
nEsam se bila nisakim,nisam ni dobila batine, niti izbila nekoga...
i'm too weak...![]()
Šta raditi onda u slučaju ako dete(čitaj"sin")počne da krade i da se fixa?To jeste roditeljska greška koju treba saseć' u korenu a tu lepa reč neće zaustaviti takvo dete(tj.bagru)da čini nedela.Ne, ne i ne... time se samo pokazuje slabost (a i glupost). Nothing comes from violence and nothing ever could.
Tako je Mil00rade.....Samo UDRI!!!!!!!Šta raditi onda u slučaju ako dete(čitaj"sin")počne da krade i da se fixa?To jeste roditeljska greška koju treba saseć' u korenu a tu lepa reč neće zaustaviti takvo dete(tj.bagru)da čini nedela.
Ne,pogrešno si me shvatio...To je jedino dobro u gore pomenutim slučajevima.Sve ispod toga se toleriše i sprečava razgovorom.Mir narode!Tako je Mil00rade.....Samo UDRI!!!!!!!
Pa ja sam i rekao da treba tuci za koje si gore naveo slucajeve...Ne,pogrešno si me shvatio...To je jedino dobro u gore pomenutim slučajevima.Sve ispod toga se toleriše i sprečava razgovorom.Mir narode!![]()
Šta raditi onda u slučaju ako dete(čitaj"sin")počne da krade i da se fixa?To jeste roditeljska greška koju treba saseć' u korenu a tu lepa reč neće zaustaviti takvo dete(tj.bagru)da čini nedela.
Hmmm...Da!Šta će da fali toj deci?I naši roditelji su dobijali šamare pa eto ih,živi i zdravi sa sve nama decom.Za primer je uzeta droga...Detetu se mora usaditi psihička blokada ka tome.Ako je dete toliko bezobrazno da tu blokadu razbije i krene samovoljno tim putem,minimum našeg bezobrazluka bi bio ubiti Boga u njemu.Možda i zvučim surovo...Ne znam,nemam decu.I sad, ja pitam - da li je posteno da roditelji mlate produkt odnosno neuspeh od coveka - koji su oni sami stvorili?.
Blago drugovima sa takvom drugaricom..
Hmmm...Da!Šta će da fali toj deci?I naši roditelji su dobijali šamare pa eto ih,živi i zdravi sa sve nama decom.Za primer je uzeta droga...Detetu se mora usaditi psihička blokada ka tome.Ako je dete toliko bezobrazno da tu blokadu razbije i krene samovoljno tim putem,minimum našeg bezobrazluka bi bio ubiti Boga u njemu.Možda i zvučim surovo...Ne znam,nemam decu.
tako je, ali je chinjenica da batine mogu biti veoma delotvorne.Psihicka blokada se izgradjuje tokom detinjstva, tokom odrastanja. A roditelji - kao staraoci i kao iskusni su ti koji moraju da je prenesu detetu.
"Nije nashe, nashli smo!"To je ok kad smo mi u pitanju...mi smemo da konzumiramo opijate svih vrsta.