@maki@
Zainteresovan član
- Poruka
- 138
Ufffffff...volela bi da se potucem jednom,samo da proverim koliko sam jaka,mada se nikada nisam potukla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je non stop pucala ta testerica. To je zato sto sam siledjija
Naravno da se ne rešava sve batinama. One često mogu dovesti do potpuno suprotnog efekta.
Neshvatljivo mi je da roditelji tuku decu zbog ocena ili zbog suprotstavljanja. To je sputavanje, dete treba da nauči da se suprotstavi drugima, naravno sa poštovanjem a ne praviti od njega tunjavka.
Što se ocena tiče - batine mogu da demorališu i to jako.
Prvenstveno treba nagrađivati dete (sitnim stvarima, lepim rečima, ponekad i neki poklon) zbog dobrih ocena a ne tući zbog loših. Ovo prvo će imati veći efekat, treba pružiti podsticaj.
Batine mogu biti korisne kada je dete malo i kada ne razume šta mu govorimo.
Ne smeš dirati nož, to je opasno! neće imati nikakvog efekta naspram jednog pljasa po dupetu ili ručicama.
Samo jedan?A ovako ,nije lepo,ali umem da lupim bratu ili sestri samar,kad su vrlo drski i bezobrazni.![]()
Ufffffff...volela bi da se potucem jednom,samo da proverim koliko sam jaka,mada se nikada nisam potukla
e vidis sad sam ja tebe unistila recima a da ti nisi ni skontala to.kapiras,to je resenje a ne batine.Devojko, jedno je fino nekom nešto saopštiti, a drugo je uništiti nekog rečima. Ovo drugo nije fin način.
'Oš crtež?
Kad te neko yebe u mozak u krug, cesto ne pomaze nista drugo osim da ga lupish... ko sto bi' ja sad tebe lupio.e vidis sad sam ja tebe unistila recima a da ti nisi ni skontala to.kapiras,to je resenje a ne batine.
misli malo o tome i nemoj tako brzo da se nerviras,to ti toplo savetujem kao psiholog.