Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
onda mora da si se ili tabala s' nekim ili si se isprebijala s' nekim?the choice is yours...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
Alo choveche, kakvo je to izrazavanje!?!?!?!inspirion:Moon Child:previse sam mala i nezna da bih se tuklaops:
![]()
ali... bilo je par slucajeva, doduse ne 'tuca', ali da udarim nekog ili nesto sl....
vise volim da se dokazujem recima 8)
Jos jedna pikica sa foruma
LPhoklica:Batine, naravno
Ponekad se okačim o svetlo i vrištim
"fihgt, fihgt, fight"
ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabaveMaster_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
onda mora da si se ili tabala s' nekim ili si se isprebijala s' nekim?the choice is yours...![]()
![]()
heh... pa iskreno, lichi na mene da tako neshto kazhem. ali, ponekad,u odredjenim situacijama.Master_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
onda mora da si se ili tabala s' nekim ili si se isprebijala s' nekim?the choice is yours...![]()
![]()
'aj sad objasni ovo, ne'am pojma o chem' prichash :shock:Flame:ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabaveMaster_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
![]()
![]()
Pa nego kako........sta cu kad sam strashanKad_LupimLupim:@Peruzzi
Samo pokazes zube i svi tajac odma, a?
![]()
bleach:heh... pa iskreno, lichi na mene da tako neshto kazhem. ali, ponekad,u odredjenim situacijama.Master_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
![]()
Pp a to nije ova (8
daklem... nije bila igra rechi... nisam radila nish' od toga. (8 (8 (8
tj. vracjam se na prvi post - ne secjam se toga.'aj sad objasni ovo, ne'am pojma o chem' prichash :shock:Flame:ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabaveMaster_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
![]()
![]()
Pp (8
setila se... al' tio vishe beshe valjanje nego tucha. mislim, tucha tucha. ovo je vishe bila samo tucha...Flame:bleach:'aj sad objasni ovo, ne'am pojma o chem' prichash :shock:Flame:ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabaveMaster_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
![]()
![]()
Pp (8
dobro proslo je malo vremena...i jel si se setila..snega..leda...cega god![]()
da tako trebableach:setila se... al' tio vishe beshe valjanje nego tucha. mislim, tucha tucha. ovo je vishe bila samo tucha...Flame:bleach:'aj sad objasni ovo, ne'am pojma o chem' prichash :shock:Flame:ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabaveMaster_Chief:igra rechi?bleach:ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
![]()
![]()
Pp (8
dobro proslo je malo vremena...i jel si se setila..snega..leda...cega god![]()
heh, shto si morala da mi probudish secjanje... ok, 'ajde, secjam se da sam se tukla. al' to vishe beshe... hm, necju vishe da se izvlachim.(8
eeaaa.....DABliznakinja:LPhoklica:Batine, naravno
Ponekad se okačim o svetlo i vrištim
"fihgt, fihgt, fight"
Kao Homer ,a ?![]()
Koliko puta i da li ste se uopste nekada potukli sa nekim i zbog cega ? Sta mislite o resavanju sukoba i problema na takav nacin ?
Koliko puta i da li ste se uopste nekada potukli sa nekim i zbog cega ? Sta mislite o resavanju sukoba i problema na takav nacin ?
Mogla sam ali nisam. . .samo treba ohladiti i ne dozvoljavati drugima da te uvrede. . .pa ne verujem da se tucom ista resava. . .a u svakom slucaju naravno da je to los nacin, nista ne dobijas time samo mozes da izgubis i toliko. . .
ja se tucem svake nedelje po skoli xD
obicno me napadnu po njih dvoje troje drkadzija i onda sam prinudjen da se branim lancem :roll
posle kad ih polupam ne smeju da pridju vise
ali sam i ja popio dosta puta batine
lomio sam nos i imam 7 oziljaka od flase na desnoj strani face![]()
Ajde, to sledeći poot upotrebi na meni.
Odnosno, ja kad tebe opičim, ti se ostavi toga.
![]()