...Batine...da ili ne ?

Master_Chief:
bleach:
ja se ne secjam da sam se ikada tukla. (8
igra rechi?
onda mora da si se ili tabala s' nekim ili si se isprebijala s' nekim?the choice is yours... :D :D
heh... pa iskreno, lichi na mene da tako neshto kazhem. ali, ponekad,u odredjenim situacijama. :pPp a to nije ova (8
daklem... nije bila igra rechi... nisam radila nish' od toga. (8 (8 (8
tj. vracjam se na prvi post - ne secjam se toga.
Flame:
Master_Chief:
bleach:
igra rechi?
onda mora da si se ili tabala s' nekim ili si se isprebijala s' nekim?the choice is yours... :D :D
ma da zato me godinama boli noga...sto se nikad nisi tukla ni iz zabave :lol:
'aj sad objasni ovo, ne'am pojma o chem' prichash :shock:
:pPp (8

Kad_LupimLupim:
@Peruzzi
Samo pokazes zube i svi tajac odma, a?
62.gif
Pa nego kako........sta cu kad sam strashan :D

bleach:
Master_Chief:
bleach:
igra rechi?
heh... pa iskreno, lichi na mene da tako neshto kazhem. ali, ponekad,u odredjenim situacijama. :pPp a to nije ova (8
daklem... nije bila igra rechi... nisam radila nish' od toga. (8 (8 (8
tj. vracjam se na prvi post - ne secjam se toga.
Flame:
Master_Chief:
bleach:
igra rechi?

dobro proslo je malo vremena...i jel si se setila..snega..leda...cega god :roll:

Flame:
bleach:
Flame:
Master_Chief:
bleach:
igra rechi?

dobro proslo je malo vremena...i jel si se setila..snega..leda...cega god :roll:
setila se... al' tio vishe beshe valjanje nego tucha. mislim, tucha tucha. ovo je vishe bila samo tucha...
heh, shto si morala da mi probudish secjanje... ok, 'ajde, secjam se da sam se tukla. al' to vishe beshe... hm, necju vishe da se izvlachim. :p (8

bleach:
Flame:
bleach:
Flame:
Master_Chief:
bleach:
igra rechi?

setila se... al' tio vishe beshe valjanje nego tucha. mislim, tucha tucha. ovo je vishe bila samo tucha...
heh, shto si morala da mi probudish secjanje... ok, 'ajde, secjam se da sam se tukla. al' to vishe beshe... hm, necju vishe da se izvlachim. :p (8
da tako treba
tap TAP tup tap tup

Ja uvek kad se bijem ja se bijem sa najboljim drugom zbog gluposti i posle on ima sljivu....Ili sa nekim debilom sto me zeza sto slusam metal a on voli grand i tokio hotel posle ga ja toliko izbijem da je mesec dana miran kao mrtav konj :rotf::rotf::rotf:Kad pocne to ponovo ja ga ponovo bijem i tako sve u krug

Koliko puta i da li ste se uopste nekada potukli sa nekim i zbog cega ? Sta mislite o resavanju sukoba i problema na takav nacin ?

U poslednjih 6-7 godina nisam se potukla ni sa kim, a to pre 6-7 god. bilo je nešto bezveze, al' to zezanje u 1, 2. razredu ne mogu ni nazvati tučom, al' hajde-nema veze.

O rešavanju problema tučom mislim sve negativno, smatram da je to glupost i da se uglavnom sve može rešiti rečima.

Mada, iskreno, postoji jedna osoba koju bih pretukla (možda i više osoba, al' kada bih morala da biram koliko-ona ta jedna ima privilegiju), al' sam još uvek dovoljno prisebna da znam da ću samo sebe uvaliti u problem.

Koliko puta i da li ste se uopste nekada potukli sa nekim i zbog cega ? Sta mislite o resavanju sukoba i problema na takav nacin ?

*** stara tema,ali posluzice!
tucom se ne resavaju nikakvi problemi,cak sta vise zbog te jedne tuce,mogu izrasti jos veci problemi kao npr. zelja za osvetom i tako dalje...! Prema tome resavanje konflikta se resava razgovorom,u koliko je to nemoguce od strane druge osobe,potrazi pomoc i zastitu od strucnih lica!!

ja se tucem svake nedelje po skoli xD
obicno me napadnu po njih dvoje troje drkadzija i onda sam prinudjen da se branim lancem :roll
posle kad ih polupam ne smeju da pridju vise :D
ali sam i ja popio dosta puta batine :confused:
lomio sam nos i imam 7 oziljaka od flase na desnoj strani face :roll:

Back