- Poruka
- 1.154
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam reagovala za Vucevica i "rekla-kazala", a ne za te ss-ovce s kojima imas ociju da ga uporedjujes.mozda pisem i iz mrtvacnice, ali ono sto pisem ima smisao za razliku od tvojih provincijskih nebuloza da je istorija ww2 koju mozes na svakom tv kanalu gledati pa cak i na nasim kablovskim kanalima, kako kazes twiter glupost
ali dobro..zaboravio sam da otkidas na boldovane...to cini sliku mnogo jasnijom.
uporedjuje se on sam doktrinom nastupa i prepisanim manirima gebelsovih propagandnih manifesta, koje da si obrazovana mozes naci cak i na netu i kad bi ih procitala rekla bi, u ybt pa ovi moji sve prespisuju od njega.Ja sam reagovala za Vucevica i "rekla-kazala", a ne za te ss-ovce s kojima imas ociju da ga uporedjujes.
Ja mogu da shvatim da ti se on ne dopada, ali porediti ga sa ss-ovcima ili bilo koga danas u Srbiji, ipak je van svake pameti.uporedjuje se on sam doktrinom nastupa i prepisanim manirima gebelsovih propagandnih manifesta, koje da si obrazovana mozes naci cak i na netu i kad bi ih procitala rekla bi, u ybt pa ovi moji sve prespisuju od njega.
ali posto nemas vremena od twitera i buranije ...ybg... uzivaj.
sto da ne poredim kada prepisuju govore, koncipiraju nastup pred medijima, a narodu poturaju iste parole pa cak i ikonografiju sa crnim uniformama kakve su imali 1936 kada su nocom isli i lupali jevrejske radnje?Ja mogu da shvatim da ti se on ne dopada, ali porediti ga sa ss-ovcima ili bilo koga danas u Srbiji, ipak je van svake pameti.
Ja koliko vidim Vucevic je ovde u svetlo braon odelu, i prekini da satanizujes one koji ti se ne dopadaju!sto da neporedim kada prepisuju govore koncipiraju nastup pred medijima a narodu poturaju iste parole pa cak i ikonografiju sa crnim uniformama kakve su imali 1936 kada su nocom isli i lupali jevrejske radnje?
sam seselj je priznao da mu je omiljen knjiga mein kampf...licno je video na pocasnom mestu francuskoj ulici u centrali srs-a![]()
satanizuju se sami onim sta rade.Ja koliko vidim Vucevic je ovde u svetlo braon odelu, i prekini da satanizujes one koji ti se ne dopadaju!
Odlicno pitanje, treba ga ukinuti hitno. Ocigledno im je to i cilj zapravo.Zasto uopste postoji univerzitet u Novom Pazaru?!
Prekini da sejes svoje komplekse nedostatka obrazovanaj na ukidanje fakulteta.Odlicno pitanje, treba ga ukinuti hitno. Ocigledno im je to i cilj zapravo.
Fakultet je ista debilana kao i osnovna skola, to se sada pokazalo u punom svetlu. Sve ispite je moguce poloziti za godunu dana, ako se zapne, kao i skolu sto je moguce zavrsiti ubrzano, samo je tu vise stvar u odrastanju, socijalizaciji.Prekini da sejes svoje komplekse nedostatka obrazovanaj na ukidanje fakulteta.
U moje vreme (pre "Bolonje") nije tako bilo. Trebalo je dobro da se namucis 4 ili vec koliko godina.Fakultet je ista debilana kao i osnovna skola, to se sada pokazalo u punom svetlu. Sve ispite je moguce poloziti za godunu dana, ako se zapne, kao i skolu sto je moguce zavrsiti ubrzano, samo je tu vise stvar u odrastanju, socijalizaciji.
Do diploma i treba da se dolazi lako jer su samo papiri bez stvarne vrednosti, pre Bolonje je tek bila katastrofa sa prosekom studiranja, ali treba imati u vidu da se tada i u skolama ponavljalo, dosta generacija je nepovratno osteceno...U moje vreme (pre "Bolonje") nije tako bilo. Trebalo je dobro da se namucis 4 ili vec koliko godina.
Ako su postali leglo mita i korupcije, mesta samo koliko da se lako dodje do diplome, treba da se ugase takvi, ali jedan obavezno treba da ostane, sa onima najboljima i od profesora i od studenata. I sve besplatno, ali nema odlaska posle u drugu drzavu.
jadni teroristi, policija ih izbacuje sa fakulteta gde su se usancili.
U moje vreme (pre "Bolonje") nije tako bilo. Trebalo je dobro da se namucis 4 ili vec koliko godina.
Ako su postali leglo mita i korupcije, mesta samo koliko da se lako dodje do diplome, treba da se ugase takvi, ali jedan obavezno treba da ostane, sa onima najboljima i od profesora i od studenata. I sve besplatno, ali nema odlaska posle u drugu drzavu.
Fakultet je ista debilana kao i osnovna skola, to se sada pokazalo u punom svetlu. Sve ispite je moguce poloziti za godunu dana, ako se zapne, kao i skolu sto je moguce zavrsiti ubrzano, samo je tu vise stvar u odrastanju, socijalizaciji.
Znase ko najvise voli da jede banane.I znase sta znaci nekom bacat bananu.Ljudi iz Srbije su tada postili pametni moj preobrazovani druže.. bio si u Pazaru tada? Ovo je tvoje iskustvo?
Koji si ti klonu? Pocepao sam vam te plakate sto ste izlepili u mom mestu.
Jeste, privatizacija je zlo, Druze Tito.ZUTU PRIVATIZACIONU BANDU MOZES DA PODRZAVAS JEDINO AKO SI SE TALIO SA NJIMA...
a po pisanju se vidi da jesi
oni su cetnici koliko i ti...Četnička radikalska fašistička banda.
Evo ti šta se radi sa državnom imovinom, na primeru državnih šuma
verovatno bi želeo da se sve državno tako prebaci u privatno ali neće moći baš kako ste rešili
Pogledajte prilog 1763335