Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.277
blokaderske junacine guraju zene pod pendreke

blokadersko junastvo, kolorizovano

blokadersko junastvo, kolorizovano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga jos jedan.
Sad ce vam dodje pola Srbije tamo pa cete videti koga bijete i hapsite.
Mi smo drugariIstuče li te?
Secamo se da vas ustase, siptari i muslimani podrzavaju od novembra u rusenju Vucica, tj. drzave.Sigurno se sećate da su studenti DUNP-a dolazili u BG da zamene svoje kolege u blokadi RTS-a za Uskrs da bi oni mogli da proslave praznik sa porodicama
Zato danas cela Srbija brani i podržava DUNP i studente.
To je nešto što @Тихи i mala, tužna ekipica sa foruma nikako ne mogu da skapiraju
PUMPAAAJ!!!Mi smo drugari
Jel znaš da sam iznapušavao Dejan Vuk Stankovića?PUMPAAAJ!!!
sudeci sta je ostalo od titovih fabrika, da. u pravu siJeste, privatizacija je zlo, Druze Tito.
Kad je neko tup, teško je ponavljati takvima jer nema svrhe...Znase ko najvise voli da jede banane.I znase sta znaci nekom bacat bananu.
Jer je grad od 300000 stanovima, recimo..Zasto uopste postoji univerzitet u Novom Pazaru?!
Jer nisi shvatila suštinu: pre par dana upozorenje za Hrvatsku, juče pokušaj destabilizacije međunacionalne sredine, tipični potezi radikala da se izazove mržnja, strah, sukob koji bi skrenuo pažnju sa njihove tužne borbe da i dalje ostanu na vlasti.Ne znam sto se svi, obe strane, potresate oko NP univerziteta.
Ja da sam Vucic, tacno bih ih ostavila tamo da sede koliko hoce. Pazila bih samo na BG i NS univerzitet da se odvija nastava. Posle bih zatvorila taj u NP.![]()
Pa bas tako, SNS mafija misli da ce ovim akcijam preko leta da uplasi gradjane Srbije, i da nece da dobiju 3 puta veci bunt na jesen.
Jer nisi shvatila suštinu: pre par dana upozorenje za Hrvatsku, juče pokušaj destabilizacije međunacionalne sredine, tipični potezi radikala da se izazove mržnja, strah, sukob koji bi skrenuo pažnju sa njihove tužne borbe da i dalje ostanu na vlasti.
Hoću da se poštuje Ustav.Реци лепо да хоћеш сталешко друштво.
Сталеж владалаца који не мора да поштује закон и устав и да раде шта хоће
и
Сталеж сиротиње који морају да раде оно што им се каже без обзира на закон
A jel se ona oglasila da nije tražila policiju?Ona uputila zahtevvaži
ček, sad niko ne piše da je ona muslimanka nego fina žena pozvala policiju
![]()
Onda trazi da se razresi i uhapsi Vucic, koji krsi Ustav i ustavom zagarantovana prava gradjana Srbije.Hoću da se poštuje Ustav.
Ti moras da razumes da je Ustav visi pravni akt od bilo kog zakona ili uredbe.Tačno sam morao da pogledam zakon od kad me je @Lagerta opomenula da studenti mogu da proglase fakultet svojom teritorijom i da rade šta hoće.
Prvo sam pronašao ovo
„Osnivač ili vlasnik univerziteta ne sme da se meša u stručni, naučni deo, niti policija sme da uđe na univerzitet dok je ne pozovu dekan ili rektor"
A onda sam video i ovo vezano za konkretnu situaciju:
... добијен [je] захтев ректора Државног универзитета у Новом Пазару као и да је реч о Бошњакињи и грађанаки исламске вероисповести.„Она је упутила захтеве и дошла са људима из физичко-техничког обезбеђења, али су били упознати и из полиције да ће она ту ући, јер је постојала опасност од ширења некаквих хемијских супстанци. Као што сте могли да видите, зграда Државног универзитета у Новом Пазару личи на свињац – не желим да кажем свињац, да некога не бих верски увредио, али свакако не на место у којем живе људи, а посебно не цивилизовани људи или пристојни људи који држе до чистоће, елементарне уредности и свега другог“, навео је Вучић.Како је рекао, полиција се понашала у складу са овлашћењима.
Znači prihvataš zakon (Ustav) samo uslovno?Ti moras da razumes da je Ustav visi pravni akt od bilo kog zakona ili uredbe.
Mafijasko-diktatorska vlast nema nikakav legalitet i legitimitet, i krsi ustavnom zagarantovana prava gradjanja, ismedju ostalog i postavljajuci svoje diktatorske dekane na neke drzavne fakultete.
Sva njihova postavljenja su samim tim pravno nistavna.
SNS dekani nemaju nikakav legalitet, za bilo sta.
Ustav je garancija gradjanskih prava, i pravna zastita gradjana od Drzave i nasilja Drzavnih vlasti.Znači prihvataš zakon (Ustav) samo uslovno?
Niko ne sme da vas bije!!!A ona nije bila ni u mislima ....rođena 1990 god. I Prica o Kosovu 1981 god.dobro da nije rekla 1968.god.
![]()
Ni sa čim...nemate vi pojma sa nicim..samo blenete u informer i kurir.