Batinaši upali na Univerzitet u Novom Pazaru

mozda pisem i iz mrtvacnice, ali ono sto pisem ima smisao za razliku od tvojih provincijskih nebuloza da je istorija ww2 koju mozes na svakom tv kanalu gledati pa cak i na nasim kablovskim kanalima, kako kazes twiter glupost :lol:

ali dobro..zaboravio sam da otkidas na boldovane...to cini sliku mnogo jasnijom.
Ja sam reagovala za Vucevica i "rekla-kazala", a ne za te ss-ovce s kojima imas ociju da ga uporedjujes.

Ja sam reagovala za Vucevica i "rekla-kazala", a ne za te ss-ovce s kojima imas ociju da ga uporedjujes.
uporedjuje se on sam doktrinom nastupa i prepisanim manirima gebelsovih propagandnih manifesta, koje da si obrazovana mozes naci cak i na netu i kad bi ih procitala rekla bi, u ybt pa ovi moji sve prespisuju od njega.

ali posto nemas vremena od twitera i buranije ...ybg... uzivaj.

uporedjuje se on sam doktrinom nastupa i prepisanim manirima gebelsovih propagandnih manifesta, koje da si obrazovana mozes naci cak i na netu i kad bi ih procitala rekla bi, u ybt pa ovi moji sve prespisuju od njega.

ali posto nemas vremena od twitera i buranije ...ybg... uzivaj.
Ja mogu da shvatim da ti se on ne dopada, ali porediti ga sa ss-ovcima ili bilo koga danas u Srbiji, ipak je van svake pameti.

Ja mogu da shvatim da ti se on ne dopada, ali porediti ga sa ss-ovcima ili bilo koga danas u Srbiji, ipak je van svake pameti.
sto da ne poredim kada prepisuju govore, koncipiraju nastup pred medijima, a narodu poturaju iste parole pa cak i ikonografiju sa crnim uniformama kakve su imali 1936 kada su nocom isli i lupali jevrejske radnje?

sam seselj je ne jednom priznao da mu je omiljen knjiga mein kampf...licno je video na pocasnom mestu u francuskoj ulici u centrali srs-a :lol:

a pokojna isidora bjelica i svi njeni pajstosi iz bosne koji su zdimili u srbiju kad se zapucalo, u sarajevu je pravila nazzi zurke sa svastikama jos u brozovo vreme, sve novine davale sokantne snimke, te su cak i pustali nazzi govore adolfa preko ozvucenja da niko nije u kraju mogao da spava. a zamisli sprat ispod ziveo radovan karadzic :lol:

posle pravdali pred db-om da je je umetnicki eksperiment :hahaha:

sto da neporedim kada prepisuju govore koncipiraju nastup pred medijima a narodu poturaju iste parole pa cak i ikonografiju sa crnim uniformama kakve su imali 1936 kada su nocom isli i lupali jevrejske radnje?

sam seselj je priznao da mu je omiljen knjiga mein kampf...licno je video na pocasnom mestu francuskoj ulici u centrali srs-a :lol:
Ja koliko vidim Vucevic je ovde u svetlo braon odelu, i prekini da satanizujes one koji ti se ne dopadaju!

Prekini da sejes svoje komplekse nedostatka obrazovanaj na ukidanje fakulteta.
Fakultet je ista debilana kao i osnovna skola, to se sada pokazalo u punom svetlu. Sve ispite je moguce poloziti za godunu dana, ako se zapne, kao i skolu sto je moguce zavrsiti ubrzano, samo je tu vise stvar u odrastanju, socijalizaciji.

Fakultet je ista debilana kao i osnovna skola, to se sada pokazalo u punom svetlu. Sve ispite je moguce poloziti za godunu dana, ako se zapne, kao i skolu sto je moguce zavrsiti ubrzano, samo je tu vise stvar u odrastanju, socijalizaciji.
U moje vreme (pre "Bolonje") nije tako bilo. Trebalo je dobro da se namucis 4 ili vec koliko godina.

Ako su postali leglo mita i korupcije, mesta samo koliko da se lako dodje do diplome, treba da se ugase takvi, ali jedan obavezno treba da ostane, sa onima najboljima i od profesora i od studenata. I sve besplatno, ali nema odlaska posle u drugu drzavu.

U moje vreme (pre "Bolonje") nije tako bilo. Trebalo je dobro da se namucis 4 ili vec koliko godina.

Ako su postali leglo mita i korupcije, mesta samo koliko da se lako dodje do diplome, treba da se ugase takvi, ali jedan obavezno treba da ostane, sa onima najboljima i od profesora i od studenata. I sve besplatno, ali nema odlaska posle u drugu drzavu.
Do diploma i treba da se dolazi lako jer su samo papiri bez stvarne vrednosti, pre Bolonje je tek bila katastrofa sa prosekom studiranja, ali treba imati u vidu da se tada i u skolama ponavljalo, dosta generacija je nepovratno osteceno...

Tačno. Večina mojih ispita je bila dvosemestralna, nije se bodovao politički aktivizam kao danas, nije bilo kolokvijuma. Na kraju godine ideš na pismeni pa ako prođeš na usmeni. Ovi će za dva meseca da pređu ono što se radi osam. Mogu da zamislim kakvi će doktori i arhitekte da ispadnu od ove generacije.

Teško. Ne znam nikoga ko je to uradio , makar na MF. Bilo je da su ljudi završavali za 3 godine ali za godinu niko. Fakultete ne treba ukidati ali ih treba reformisati.

Evo ti šta se radi sa državnom imovinom, na primeru državnih šuma
verovatno bi želeo da se sve državno tako prebaci u privatno ali neće moći baš kako ste rešili

Pogledajte prilog 1763335

u fino si se drustvo uhvatio

Građani šokirani scenama u Novom Pazaru: Borba im nije za studente, već za rušenje države VIDEO​

Građani su šokirani scenama nasilja blokadera u Novom Pazaru, gde je juče povređeno nekoliko policajaca.

Izvor:Mediji
Građani šokirani scenama u Novom Pazaru: Borba im nije za studente, već za rušenje države VIDEO

Back