mojra
Ističe se
- Poruka
- 2.555
mammy kakav rodo uzimas, koje je boje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:i randog ce doci na svom kultivatoru ako treba
zamislite raindog na njemu... he he vetar joj mrsi kosu a ona siba kroz grad...
crveni sam mislila...mada ne znam tacno koje sve boje imaju....svidjaju mi se inace jace boje cvijeca...mojra:mammy kakav rodo uzimas, koje je boje?
ja sam kameliju kupila crvenu. a imas svakave, od nezno roze do purpurne i zute i crvene samo plavih nema. ali ima modrih. moj je modar nekako. seti se da kupis zemlju za rododendrone, znas onu kiselu specijalnu. ja sam mom stavila ceo dzak.mammy:crveni sam mislila...mada ne znam tacno koje sve boje imaju....svidjaju mi se inace jace boje cvijeca...
stavila ceo dzak?mojra:ja sam kameliju kupila crvenu. a imas svakave, od nezno roze do purpurne i zute i crvene samo plavih nema. ali ima modrih. moj je modar nekako. seti se da kupis zemlju za rododendrone, znas onu kiselu specijalnu. ja sam mom stavila ceo dzak.
raindog:shto opasni ? zar to nije lekovita biljka ?
meni jednom chova na pijaci prichao o dragoljubu i pricha pricha i samo odjednom hop i pojede cvet
i ja ono :shock:
opasno za druge biljke ? za ljude,ili neshto trece ?![]()
raindog:oook igracu se sama u uglu![]()
i ponecu dragoljuba da mi pravi drushtvo![]()
![]()
ovo je nesto minijaturno....mozes vecu poslati?mojra:![]()
htela sam da vam pokazem moje dvoriste, posto je u cvetu, ali cini mi se da je velika slika. rekoh mozda vas oraspolozi
raindog:jao ove neke stvari super izgledaju
![]()
e sad moje pitanjce je u kom periodu cvetaju ove bacope , impatiens i begonije , i koliko im prostora treba jer ja mogu da im priushtim samo one plastichne saksije ili gredice koje se kache o onu zhicu ?
gigule:jeste sindi to je to...ili bacopa
@ raindog u cvecari u rumenackoj tamo kod policije ima bakope sa belim cveticima ... preslatke su ...
cijena...prava sitinica...