Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se smirio dok nisam sebi pribavio jedan. Zapao mi je crni (jetglo)Sviram bas gitaru mnogo duze nego gitaru. Imao sam i probao sam mnoge bas gitare. Najbolja bas gitara po meni? Rickenbaker, bez imalo razmisljanja.........
Predivan i unikatan bas. Ali zvuk ...specifican "Rick" zvuk se ne moze reprodukovati ni sa jednim drugim basom. A moze se koristiti za bilo koju vrstu muzike. Univerzalan bas.
Pogledajte prilog 1652138
Nisam se smirio dok nisam sebi pribavio jedan. Zapao mi je crni (jetglo)
Nisam davno kupovao, osim par jeftinih tek da vidim o čemu se radi.
EastwoodCitam nesto o ovom dvostrukom Eastman-u
jedinu praktičnu upotrebu ovako nečega bi bilo da još jedan gitarista ima takvu gitaru i da se smejujemo ko svira bass a ko solo-ritam
Promenio.....Eastwood
Ili ako sviras i ritam i bas. Majk Raderford je poznat po tome. Mnoge od ranih Genesis pesama imaju dve gitare uvod pre nego sto on predje na bas. Ovo je rana slika gde je lepljivom trakom povezao Rikenbaker gitaru i Rik bas..... pre nego sto je narucio isto ali "custom made" od Knighta.jedinu praktičnu upotrebu ovako nečega bi bilo da još jedan gitarista ima takvu gitaru i da se smejujemo ko svira bass a ko solo-ritam
bass mu je doleIli ako sviras i ritam i bas. Majk Raderford je poznat po tome. Mnoge od ranih Genesis pesama imaju dve gitare uvod pre nego sto on predje na bas. Ovo je rana slika gde je lepljivom trakom povezao Rikenbaker gitaru i Rik bas..... pre nego sto je narucio isto ali "custom made" od Knighta.
Pogledajte prilog 1663445