LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LePiaf:
Pera_Zdera:Daklem specijalno objasnjavanje potrebno....
Ima jedna skola ovde DRMPS.... za one sa nekim defektima i "ispodprosecnom" inteligencijom.![]()
Pera_Zdera::shock: Otkud tebi ideja da ja nemam standarde i da karam sve zivo... Mislim da si me pobrkao sa nekim...
Nego opet ti kazem da ima nesto i u tome sto si napisao u proslom postu ali to nije bila poenta teme... Promfio si temu... Mislim da je bas do tima...najverovatnije... jer ostale premise su konstantne... nisu se menjale...
Ma nishta... Malo mi dosadno, pa spamujem Peri temu.Samantha Jouns:ahaaaaaaaa....i PTICICE sta sad ta slika predstavlja......pilo se pa slabo funkcionisem sad....ne kapiram...
![]()
Drugim recima smaras i dosadjujes celom forumu.LePiaf:Ma nishta... Malo mi dosadno, pa spamujem Peri temu.
Pera_Zdera:Drugim recima smaras i dosadjujes celom forumu.
E jos samo i nas da ubedis u to...luckastalutkica:Znam ja.Zato sto igraju protiv nekoga i onda gube koncentaciju.Treba to postaviti ovako:NE IGRAM NI PROTIV KOGA, IGRAM ZA SEBE.Tako je bolje.A ja inace mrzim takmicenja.Suvise dobro znam da sam najbolja.Tako su me vaspitali kad sam bila mala,a ima nesto i u genima.
Cek jel ide ovako:lady me:Ovo mu dodje: ne prodajem ništa no se hvalim![]()
E Pero, jel znaš onaj vic: Jel čitaš ti nešto? ;-)
Ma citam normalno...uglavnom... :wink:lady me:taj, taj![]()