Basket! Slobodno, dvica ili trica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chinese%20girl%20with%20glasses.JPG

Pera_Zdera:
:shock: Otkud tebi ideja da ja nemam standarde i da karam sve zivo... Mislim da si me pobrkao sa nekim...

Nego opet ti kazem da ima nesto i u tome sto si napisao u proslom postu ali to nije bila poenta teme... Promfio si temu... Mislim da je bas do tima...najverovatnije... jer ostale premise su konstantne... nisu se menjale...

Нисам то рекао...опусти се мало...:roll:

...скапирао сам те одлично (а ако хоћеш дискусију боље је и да другима појасниш)...и кажем ти да је можда има чак и више у времену...него у квалитету рибе.

luckastalutkica:
Znam ja.Zato sto igraju protiv nekoga i onda gube koncentaciju.Treba to postaviti ovako:NE IGRAM NI PROTIV KOGA, IGRAM ZA SEBE.Tako je bolje.A ja inace mrzim takmicenja.Suvise dobro znam da sam najbolja.Tako su me vaspitali kad sam bila mala,a ima nesto i u genima.
E jos samo i nas da ubedis u to...
E bas mi pre neki dan pricala jedna devojka kako se tipovi foliraju kako su ovakvi onakvi... i kako to nije lepo... Neznam kako vi devojke gledate kad se neko samoreklamira ali mene to uvek nasmeje... pozitivno...
A sta sad da ja pocnem da pricam ja sam ovakav onakav...

lady me:
Ovo mu dodje: ne prodajem ništa no se hvalim :lol:
E Pero, jel znaš onaj vic: Jel čitaš ti nešto? ;-)
Cek jel ide ovako:

Stoji prostitutka na putu i stopira...
stane neki lik...kao intelektualac...ne digne mu se... on joj sve jedno plati i kaze znas citam mnogo...

Pa onda stane neki racunovodja...isto...znas citam mnogo...

Pa onda neki kamiondjija i odere je triput i oce jos...a ona mu kaze ...ma bre citas li ti nesto...

Jel taj? :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back