Bash pitanje za devojke...

moze_bolje:
Kakav je osecaj dok vam vagina vlazi od uzbudjenja ali ne mislim tokom sexa nego ono recimo obucene ste se necim napalile u gradu... Da li se ta vlaga oseca bash!, da li je prati neki trip u glavi, i koliko treba da se suzbije i ne oseca vise...? Tema inspirisana temom o erekciji na javnom mestu ali malo prosirena sa ovim delom o osecaju....

(P.S. Livija sada verovatno spava, so, nece biti prva... 8-) )

Osecaj je fenomenalan :)... Vlaga je nekad tolika da, kad se ohladim malo, bude mi hitan nov ves, a nekad je samo onaj sladak osecaj "zmrckanja"... Suzbijanje nekad traje 15-tak sec. a nekad 10-min....

Borg_Queen:
aaaaa, dal je moguce, jel ih imala manje od 9, ili koja je vec granica

Da da... :lol:

Moguce je!

Imala ih je manje od 9 (e bas to je granica, mada i to mi zvuci puno, kada razmislim...:P:P).

Mada nije stvar u broju, samo vi to zene ne kapirate. Moze da ima i 20 tipova pre mene ako su to bile neke normalne veze, ali ako je to bilo ono vidimo se upoznamo se u hop-cup! dovidjenje, sledeci!!! To je ono sto bi meni smetalo. Da je ribi poyebati se sa nekim kao rukovati se... Onda je ni ja ne mogu tretiratri drugacije neko samo da je kresnem i teraj dalje.

E sad gde je tu broj? Pa logicno je riba koja je bila sa 20 tipova uglavnom bila u gore opisanoj varijanti. Tako da zaista mozemo generalizovati.

E sada, naravno da i takve treba da postoje ;)

ma ne lupaj...podeli broj godina sexualnog zivota sa brojem partnera i odmah ces na stvar gledati sa drigacijeg aspekta...
sta je recimo 10 partnera za 10 godina sexualnog zivota...jedan godisnje u proseku...a meni recimo veze u proseku traju manje od 1 godine...

pa koliko se ja secam, bila tema bash gde su se zene mahom izjasnile da sav taj sex nije bio samo to vec neke normalne veze, tj tvoja je pricha bila da ti je dovoljno da izgleda ok, a zene rekle da traze mnogo vishe, pa je tu negde i vibrator, pa je ispalo da smo more mnogo zahtevne... e sad shta

S_K_V_O Ma to je ok, rekao sam da nije u pitanju broj sam po sebi, ali bilo je primera da devojka ima 7 ili 10 tipova za 1 godinu o tome ti pricam.

Borg ... Sada te ne pratim? To je bila druga tema.

PA i jeste zahtevne.... Ali to je sada vec previse tam spakovanih u jednu.

Back