Башар ел Асад добио азил у Русији

Predviđam da će od Sirije da naprave novi Avganistan
Браво. Наоружавање исламиста као у Афганистасну, за будући рат против Русије.
Оставили су оружја довољно да Афганистан постане озбиљна исламска армија.
Русија је у незавидној ситуацији, без правог и сигурног савезника, као и 1853 у кримском рату
а држава препуна исламских државица.
Једино ми је драго што су Руси успели да спрече да породица Асад доживи судбину Гадафијевих и Хусеинових.
Сва тројица господа која држи до речи, морала и државе, демократски запад руши секуларне владаре у корист тренеркаша у сандалама.
'Циљ не бира средство', каже стара пословица и уз садејство сестре, ''завади па владај' прави људе будалама.
Више од пола форума подржава политику убиствса генерала са којима ниси у рату на туђој територији и ако то
није подршка тероризму ја незнам шта јесте.
Са друге стране, противници се оптужују за нека недоказана тровања Шкрипаља који преживи Новичок а колико ме сећање служи
беше још неко од поридеце му угожен па преживи.
Морал НАТОфила на форумиу је неморал, као и све што долази са запада.
Све је супротно и напако, како и приличи злу, зло и наопако.

На крају те ,, диктаторе " праве од блата. Али, докони ум ђавоље игралиште.
Jesi ti svestan da je u Siriji Basar došao kao predstolonaslednik, pa dokle ide vaša ljubav prema pojedincu, da nebi i dete Danila uglavili...

To niko ne želi da trpi, ta porodica je u crno zavila Siriju.

Песма коју сам горе поставио своје корене вуче из православне Малуле, северно од Дамаска, која је једино место на планети у којој се, још увек, говори језик којим је говорио Господ. То ни у сну није данашњи лажни Израел. У свом арапском препеву она пева о радости што је Он, Господ ту. А где је он ту смрт, болест и прлоласзност нема власт, Он је господрар од вечности. А ту је, ввидели га или не.

Исто се користи у приликама када су праведдници његови ту међу нама. А Башар Лав то јесте.

Прелепо, ДО БОЛА.

Poslednja izmena:
Браво. Наоружавање исламиста као у Афганистасну, за будући рат против Русије.
Оставили су оружја довољно да Афганистан постане озбиљна исламска армија.
Русија је у незавидној ситуацији, без правог и сигурног савезника, као и 1853 у кримском рату
а држава препуна исламских државица.
Једино ми је драго што су Руси успели да спрече да породица Асад доживи судбину Гадафијевих и Хусеинових.
Сва тројица господа која држи до речи, морала и државе, демократски запад руши секуларне владаре у корист тренеркаша у сандалама.
'Циљ не бира средство', каже стара пословица и уз садејство сестре, ''завади па владај' прави људе будалама.
Више од пола форума подржава политику убиствса генерала са којима ниси у рату на туђој територији и ако то
није подршка тероризму ја незнам шта јесте.
Са друге стране, противници се оптужују за нека недоказана тровања Шкрипаља који преживи Новичок а колико ме сећање служи
беше још неко од поридеце му угожен па преживи.
Морал НАТОфила на форумиу је неморал, као и све што долази са запада.
Све је супротно и напако, како и приличи злу, зло и наопако.
Suviše si opširan ... ne verujem da će pročitati mnogi što si pisao ... ovo na kraju ... zlo i naopako 100% :ok:

Jesi ti svestan da je u Siriji Basar došao kao predstolonaslednik, pa dokle ide vaša ljubav prema pojedincu, da nebi i dete Danila uglavili...

To niko ne želi da trpi, ta porodica je u crno zavila Siriju.
Понављаш мантре, а не видиш дивљање и хаос који се управо дешава у Сирији. Не видиш да је земљом завладала Ал Каида и ИСИЛ најгоре врсте. Не видиш да тој земљи и народу предстоје тешки и крвави дани. Не видиш да ће ускоро кренути реке избеглица.

Ништа од тога не видиш, важно је да је ,,диктатор" пао... :roll:

Suviše si opširan ... ne verujem da će pročitati mnogi što si pisao ... ovo na kraju ... zlo i naopako 100% :ok:
Не може сажетије у овако комплексној а јасној ситуацији.
Нејасна је само онима који не читају, јер увек има неко ко види ако су они слепи код очију,
ушију и осећања за правду, истину и морал.

IMG_20241208_221755_407.jpg

Asadov dolazak u Moskvu.

Našli su ih po Beogradu/Srbiji, nisu išli po njih u izbjeglički kamp u Turskoj ili u Siriju. Znamo za čije vladavine su ti banditi ušli u Srbiju - taj je i danas na vlasti.
Опет користиш све могуће светске трагедије да пљуцнеш по Србском Лидеру, а можеш да му се захвалиш што својом политиком на овој ветрометини, чува Мир и Стабилност Србије да не прођемо ко несрећна Сирија и друге сличне земље.

Рођени су као Алевити. За Башара не знам, али за Хафиза се говорило да је био агностик.

То није савремена нити персонална ствар. Они су као правац настали после продора Арапа и ислама на обале Медитерана.Њихово учење је синкретистичко, они славе и Божић и Васкрс.

Како год било да било, били крипто или не, дали су Башара, човека који је дао једнака права свим верским и етничким скупинама у Сирији.

То није савремена нити персонална ствар. Они су као правац настали после продора Арапа и ислама на обале Медитерана.Њихово учење је синкретистичко, они славе и Божић и Васкрс.

Како год било да било, били крипто или не, дали су Башара, човека који је дао једнака права свим верским и етничким скупинама у Сирији.
:ok:

U ovom momentu Asadov život zavisi samo od interesa Putina,a taj interes mora da se debelo plati.

Морам да цитирам сиријског Лава из времена победе а не данас.

Он каже да "постоје интереси и постоји систем вредности". Па каже да "данас на западу постоје само интереси а не постоји систем вредности". Па каже да се "савремена Русија разликује од запада јер нема само интерес него и систем вредности".

Тако да, слажем се са сиријским Лавом, а не слажем са тобом, друже.

Sad sam čitala o njemu, slušala par intervjua.

Izgleda, kako kažu, da mu supruga ima leukemiju, dijagnostifikovano 2024. Ona je već sa troje dece došla pre ovoga u Rusiju. Već je imala rak ranije, koji je kako su rekli izlečen.

Žena je završila kmpjutacione nauke i radila je za strane banke ranije pre udaje, JP Morgan, Nemačka Dojče banka itd... Ali eto bolesna je već više godina. Znači da je on sad došao sam, oni su već u Rusiji. Vrv je ona na lečenju i pitanje je koliko će dugo živeti.

Back