Башар ел Асад добио азил у Русији

Због овога ми је Асад драг, без обзира на све његове мане:

20241208_212134.jpg

Драго ми је што је ипак жив!

Pa vidi, ja ne znam detalje jer slabo pratim, ali to što znam, da, nije bio extremista što je za te tamo prilike dobra stvar.
S vlasti je svrgnut okrutni, sekularni diktator koji je đihadiste uredno slao u ahiret, da bi vlast pridobile islamističke bradonje iz čijih očiju šiklja krv.
U 24 sata, država se okrenula za 180°, iz džamahirije u kalifat.

Због овога ми је Асад драг, без обзира на све његове мане:

Pogledajte prilog 1654581
Драго ми је што је ипак жив!
Dulence, pa ista stvar je bila i sa Sadamom i onim njegovim uskurčenim sinovima koji su si umislili da su boga za kur*ac uhvatili.
Nisu valjali, ali onda je srušena diktatura, a uvezena demokracija.
Sjećam se nekog dokumentarca gdje Iračanin iz Bagdada govori kako je mrzio Sadama i slavio njegov pad, a sada bi želio da se vrati.
Ista stvar s JAR, gdje oni normalni Zulu i Xhosa kažu da je pod Apartheidom bilo bolje, iako su bili građani drugog reda.

Dulence, pa ista stvar je bila i sa Sadamom i onim njegovim uskurčenim sinovima koji su si umislili da su boga za kur*ac uhvatili.
Sjećam se nekog dokumentarca gdje Iračanin iz Bagdada govori kako je mrzio Sadama i slavio njegov pad, a sada bi želio da se vrati.
Ista stvar s JAR, gdje oni normalni Zulu i Xhosa kažu da je pod Apartheidom bilo bolje, iako su bili građani drugog reda.
На крају те ,, диктаторе " праве од блата. Али, докони ум ђавоље игралиште.

Sadam je doduše bio debil od lidera.

Taj aziil nije koštao ispod nekoliko stotina miliona evra, možda čak i više. Zna se koliko je natrpano Sirijskih para u dva aviona. Generacije njegovih će živeti od tog krvavog novca.
Ako si Lud nisi corav,video si snimke grabezi islamista,kako iznose dzakove iz narodne Banke
Naravno i Asad je platio Zivot,sigurno nece sve da ostavi koljacima

Sadam je doduše bio debil od lidera.
Maki, kakav god da je bio, bolji je od onih koji su uslijedili.

Nego, podsjeti me na neki dokumentarac smješten u Kalabriju, nakon što su carabineri izvojevali pravu pobijedu i mafiji uzeli mjeru uzduž i poprijeko.
Isto tako idu naokolo i pričaju s običnim građanima nakon što je konačno došla sloboda, kad jedan izvali na pitanje kako je bilo pod mafijaškim terorom i sada, kad je došla sloboda - dok je bila mafija, radio sam. Sada kada ih nema, nezaposlen sam.

Mene sad više brine šta će biti sa ljudima koji su mu bili bliski saradnici. Da li će se moći spasiti od tih divljačkih hordi.
Ovo nje urađeno preko noći. Svi koji su bitni su već znali neko vreme i utekli su.
Verujem da više nije hteo da finansira rat, Rusija i Iran nisu bili tamo besplatno. Verovatno mu je trebalo neko vreme da unovči šta je imao. To je verovatno trajalo mesecima.

Maki, kakav god da je bio, bolji je od onih koji su uslijedili.

Nego, podsjeti me na neki dokumentarac smješten u Kalabriju, nakon što su carabineri izvojevali pravu pobijedu i mafiji uzeli mjeru uzduž i poprijeko.
Isto tako idu naokolo i pričaju s običnim građanima nakon što je konačno došla sloboda, kad jedan izvali na pitanje kako je bilo pod mafijaškim terorom i sada, kad je došla sloboda - dok je bila mafija, radio sam. Sada kada ih nema, nezaposlen sam.
Meni je to u dvaest deka sve što se kaže.

Back