- Poruka
- 76.576
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, kapiram da je nestao sa komercijalnih radara a da su vojni nesto drugo...Mogu. Samo isključe odašiljač
Poslaće ga jer kad pogine mogu da mu uzmu svo bogatstvoNeće, nisu ni Marka poslali. Na front se nikada ne šalju bogataši, već uvek samo sirotinja
Nije nestao sa radara već mu je ugašen GPSAha, kapiram da je nestao sa komercijalnih radara a da su vojni nesto drugo...
S vlasti je svrgnut okrutni, sekularni diktator koji je đihadiste uredno slao u ahiret, da bi vlast pridobile islamističke bradonje iz čijih očiju šiklja krv.Pa vidi, ja ne znam detalje jer slabo pratim, ali to što znam, da, nije bio extremista što je za te tamo prilike dobra stvar.
Dulence, pa ista stvar je bila i sa Sadamom i onim njegovim uskurčenim sinovima koji su si umislili da su boga za kur*ac uhvatili.Због овога ми је Асад драг, без обзира на све његове мане:
Pogledajte prilog 1654581
Драго ми је што је ипак жив!
A šta ih sprečava sada? Pin kod kartice u ruskoj banci? Daj bre, opameti sePoslaće ga jer kad pogine mogu da mu uzmu svo bogatstvo
Ljubo! Ti si GENIJE!!!A šta ih sprečava sada? Pin kod kartice u ruskoj banci? Daj bre, opameti se
moraće prvo da da podatke o žiro računima u švicarskoj americi njemačkoj italiji... ge su mu milijardeA šta ih sprečava sada? Pin kod kartice u ruskoj banci? Daj bre, opameti se
На крају те ,, диктаторе " праве од блата. Али, докони ум ђавоље игралиште.Dulence, pa ista stvar je bila i sa Sadamom i onim njegovim uskurčenim sinovima koji su si umislili da su boga za kur*ac uhvatili.
Nisu valjali, ali onda je srušena diktatura, a uvezena demokracija.
Sjećam se nekog dokumentarca gdje Iračanin iz Bagdada govori kako je mrzio Sadama i slavio njegov pad, a sada bi želio da se vrati.
Ista stvar s JAR, gdje oni normalni Zulu i Xhosa kažu da je pod Apartheidom bilo bolje, iako su bili građani drugog reda.
Heroj slobodne Sirije.Због овога ми је Асад драг, без обзира на све његове мане:
Pogledajte prilog 1654581
Драго ми је што је ипак жив!
Sadam je doduše bio debil od lidera.Dulence, pa ista stvar je bila i sa Sadamom i onim njegovim uskurčenim sinovima koji su si umislili da su boga za kur*ac uhvatili.
Nisu valjali, ali onda je srušena diktatura, a uvezena demokracija.
Sjećam se nekog dokumentarca gdje Iračanin iz Bagdada govori kako je mrzio Sadama i slavio njegov pad, a sada bi želio da se vrati.
Ista stvar s JAR, gdje oni normalni Zulu i Xhosa kažu da je pod Apartheidom bilo bolje, iako su bili građani drugog reda.
Ako si Lud nisi corav,video si snimke grabezi islamista,kako iznose dzakove iz narodne BankeTaj aziil nije koštao ispod nekoliko stotina miliona evra, možda čak i više. Zna se koliko je natrpano Sirijskih para u dva aviona. Generacije njegovih će živeti od tog krvavog novca.
Maki, kakav god da je bio, bolji je od onih koji su uslijedili.Sadam je doduše bio debil od lidera.
Pobunjenici usli u Tartus,objavljena vest. Bez ispaljenog metka? Dogovor? Videcemo za nekoliko dana. Za sada nema revolucionarne osvete.Moja procjena je da Rusi imaju dil sa Turcima da ostane taj zapad Sirije kao posebna cjelina.Jer ne vidim da te frakcije napadaju taj dio Sirije.Vidjećemo.
Samo interes Paula, ništa drugo.Pare su ok, ali nisu sve stvari u novcu, lojalnost recimo.
Ovo nje urađeno preko noći. Svi koji su bitni su već znali neko vreme i utekli su.Mene sad više brine šta će biti sa ljudima koji su mu bili bliski saradnici. Da li će se moći spasiti od tih divljačkih hordi.
Meni je to u dvaest deka sve što se kaže.Maki, kakav god da je bio, bolji je od onih koji su uslijedili.
Nego, podsjeti me na neki dokumentarac smješten u Kalabriju, nakon što su carabineri izvojevali pravu pobijedu i mafiji uzeli mjeru uzduž i poprijeko.
Isto tako idu naokolo i pričaju s običnim građanima nakon što je konačno došla sloboda, kad jedan izvali na pitanje kako je bilo pod mafijaškim terorom i sada, kad je došla sloboda - dok je bila mafija, radio sam. Sada kada ih nema, nezaposlen sam.