Башар ел Асад добио азил у Русији

Sad sam čitala o njemu, slušala par intervjua.

Izgleda, kako kažu, da mu supruga ima leukemiju, dijagnostifikovano 2024. Ona je već sa troje dece došla pre ovoga u Rusiju. Već je imala rak ranije, koji je kako su rekli izlečen.

Žena je završila kmpjutacione nauke i radila je za strane banke ranije pre udaje, JP Morgan, Nemačka Dojče banka itd... Ali eto bolesna je već više godina. Znači da je on sad došao sam, oni su već u Rusiji. Vrv je ona na lečenju i pitanje je koliko će dugo živeti.
mozda je ko kira najtli iz black doves, da mu ju je namestila mi5 ko neke udovice kod nas.

sluzbe rade stvari nezamislive prosecnom umu...mada ovde nema ni prosecnih. a i dodik nam se nesto razboleo, mozda ce i on u rusiju :sad2:

Izgleda, kako kažu, da mu supruga ima leukemiju, dijagnostifikovano 2024. Ona je već sa troje dece došla pre ovoga u Rusiju. Već je imala rak ranije, koji je kako su rekli izlečen.

Žena je završila kmpjutacione nauke i radila je za strane banke ranije pre udaje, JP Morgan, Nemačka Dojče banka itd... Ali eto bolesna je već više godina. Znači da je on sad došao sam, oni su već u Rusiji. Vrv je ona na lečenju i pitanje je koliko će dugo živeti.
Чудо Божије.
Она је морала на лечење, са децом, а он је обављао важне државне задатке

Даj @Paula стварно си некада наивна

И више од тога. Постоје они који тврде да су он и алавити крипто-хришћани.
Поисламљени хришћани са јаком везом са прошлошћу и Христом.
Залагали се за суживот две религије, за разлику од исламиста Алијиног типа, надахнутих 'исламским декларацијама'
о немогућности суживота.

Чудо Божије.

kad god se neka pizdarija desi u nekoj drzavi, oma se nesto porazboljevaju iz kruga glavesina... eno u britaniji, kad je puklo za onog pedofila iz monarhije, oma se kejt razbolela...svi tugovali kako ce da mre od raka, a ona eto pobedila rak i jos lepsa nego pre njega.

cudo jedno.

Чудо Божије.

On 21 May 2024, the Syrian presidency announced that Assad had been diagnosed with acute myeloid leukemia, following the emergence of several symptoms and clinical signs, which would force her to refrain from direct work and participation in events as part of the treatment plan.[63][64]

In late November 2024,[65] she reportedly fled Syria to Russia alongside her three children, following the 2024 Syrian opposition offensives and preceding the ousting of her husband out of office.[66]

Citirala sam zapadne izvore. A to od čega je bolesna zvanično objavljeno još u maju.
Pišem šta prenose mediji, otkud znam da li su uopšte živi.

On 21 May 2024, the Syrian presidency announced that Assad had been diagnosed with acute myeloid leukemia, following the emergence of several symptoms and clinical signs, which would force her to refrain from direct work and participation in events as part of the treatment plan.[63][64]

In late November 2024,[65] she reportedly fled Syria to Russia alongside her three children, following the 2024 Syrian opposition offensives and preceding the ousting of her husband out of office.[66]

Citirala sam zapadne izvore. A to od čega je bolesna zvanično objavljeno još u maju.
Srećo moja ... neutralna ... :D

Штета, права госпођа и прелепа дама.

kad god se neka pizdarija desi u nekoj drzavi, oma se nesto porazboljevaju iz kruga glavesina... eno u britaniji, kad je puklo za onog pedofila iz monarhije, oma se kejt razbolela...svi tugovali kako ce da mre od raka, a ona eto pobedila rak i jos lepsa nego pre njega.

cudo jedno.
već je imala rak

On 8 August 2018, it was announced that she had begun treatment for early stage breast cancer.[59] On 4 August 2019, Assad publicly stated that she has fully recovered and is officially cancer free.[60]

Mayo клиника у Америци нуди најсавременије третмане у борби од рака.
Турска такође.
Зашто баш русија?

pa ako je sve to tačno, da, šteta je.

A negde sretoh info da im je sin takođe završio studije u Moskvi, dal kompjuterske nauke kao ona ili neku prirodnu nauku.

Inače, ona je Engleski državljanin, jer je rođena u Londonu.
Хвала за инфо. Уместо ње сад ће добити четири Јованке из сиријске Лике.

jok...al znam da od raka skoro svako cepne ilovacu, a nikako se ne podmladi

al mozda je od ljubavi princa joj muza i naslednika krune ozdravila..bog je svemoguc, u to jedino verujem.
Ко каже да је оздравила? Немаш појма о тим болестима и хвала драгом Господу да је тако.
Леокемија ми је узела младог ујака у двадесет првој години живота, неколико пута у току лечења се опорављао
и изгледао да ће прездравити.

Back