- Poruka
- 30.507
100%Ovo nje urađeno preko noći. Svi koji su bitni su već znali neko vreme i utekli su.
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100%Ovo nje urađeno preko noći. Svi koji su bitni su već znali neko vreme i utekli su.
...

Samo interes Paula, ništa drugo.
Ono što reče Kissinger o Jamerici, slobodno preslikaj na sve velike sile: "America has no permanent friends or enemies, only interests."
Јел близу марка?Председник Сирије Башар ел Асад са породицом је стигао у Москву, преносе руске агенције ТАСС и РИА Новости позивајући се на неименоване изворе.
Извор из Кремља рекао је за РИА Новости да су Асад и његова породица добили азил у Русији.
Како је додао извор, азил им је пружен из хуманитарних разлога.
Наоружана опозиција у раним јутарњим сатима ушла је у Дамаск и објавила да је режим Башара Асада свргнут. Од тада су трајале спекулације у медијима о судбини сиријског председника и његове породице.
Министарство спољних послова Русије раније је саопштило да је Башар Асад поднео оставку на место председника Сирије, напустио земљу и издао упутства да се власт мирно пренесе после преговора у којима Русија није учествовала.
https://srbin.info/svet/basar-el-asad-dobio-azil-u-rusiji/
Pogledajte prilog 1654525
Ko što rekoh u onoj drugoj temi.
Pitanje je samo bilo da li Rusija ili Iran.
Ni slučajno. Samo pare i trange frangePa ne. Možda se Americi može tako, ali za Rusiju čisto sumnjam. Oni moraju da čuvaju obraz pred onima koji su na njenoj strani. Ovo je zaista najmanje što su mogli da urade za svog saveznika.
Ma da rusi se osećaju dužnim,pa zato...Ko kaže da je platio život...
To je najmanje što je Rusija mogla da uradi, i da nema cvonjka, jer nakon ovoga niko više ne bi sa Rusima sarađivao. Zamisli da su ga ostavili na cedilu, to se tako ne radi u tom svetu. Pare su ok, ali nisu sve stvari u novcu, lojalnost recimo
Ma tu je i Marko u početku došao sa Mirom,neki elitni kraj Moskve ,tu je i onaj propali ruski Ukrajinac.Јел близу марка?
Ma da rusi se osećaju dužnim,pa zato...
Daj bre Paula,dobra si skroz ali po ovom pitanju veoma naivna
U tom svetu nema prijateljstva,zahvalnosti ili slično.Samo interesi su u pitanju.
U ovom momentu Asadov život zavisi samo od interesa Putina,a taj interes mora da se debelo plati.
Zaista misliš da Putin nije naplatio svoje avione ,brodove i bombe kojima je gađao Sirijsku opoziciju,i čuvao Asada sve ove godine?Dobro, neka bude da sam naivna. Ali mislim da to ne ide tako. To ti je kao kod italijanskih mafioza.. u tom svetu lojalnost je najbitnija stvar, važnija od novca. Novac je bio razlog saradnje, ali kada se nešto ovako desi onda je sramota da se ovako ne reaguje.
Kogod misli da je razgovor tekao ovako koliko vam dodjem za azil? I onda Putin razmisli i kaže daj par miliona dolara. Čekaj.. imam toliko. To su priče za malu deu. Neke stvari su mnogo važnije od novca, povezane jesu sa novem u smislu uticaja, ali ne na taj način. Ali ajde.
Sirija je prokleta avlija
Zaista misliš da Putin nije naplatio svoje avione ,brodove i bombe kojima je gađao Sirijsku opoziciju,i čuvao Asada sve ove godine?
Njegov povratak na VELIKA vrata je pitanje vremena!Изузетно ми је драго да је сиријски Лав извукао živuглаву и извукао главу од турско-израелско-америчких терориста.
Данас у Москви, а "сутра" поново у Дамаску!
Нема већег доказа непочинстава од самовољне миграцијеMa tu je i Marko u početku došao sa Mirom,neki elitni kraj Moskve ,tu je i onaj propali ruski Ukrajinac.
Marko je prerastao taj kraj,i kupio kuću u još elitnijem.
Nošenje gajbica sa višnjama u Slobino vreme je bio veoma zanosan i isplativ posao.
Ne verujem da cemo taj film gledati, ali ako nekim chudom gledamo, ja skidam kapu. Mada nazalost po Sirijski narod, ne verujem.Изузетно ми је драго да је сиријски Лав извукао живу главу од турско-израелско-америчких терориста.
Данас у Москви, а "сутра" поново у Дамаску!
Uh, sad sam se najezio ... Na putu za Damask i Pavle se prosvetio ... Jeremija je prorokovao razorenje Damaska pre kraja sveta i Drugog Hristovog dolaska ...Не клони духом. Сирија је једно од централних места апокалиптичких дешавања и есхатолошког разрешења.
Нема наслађивања.Ne zna se ko je gori, dal ovi što se naslađuju ili vaša patetika da će ponovo biti kao pre...
Njegov povratak na VELIKA vrata je pitanje vremena!
Ja ne znam ko se nasladjuje? Ja sam vec rekao par puta da je narod Sirije najebao, sto zbog Asada a sto zbog Rusa, jer koliko vidimo niko nista nije preduzeo da se ovo zaustavi na vreme, i koliko je vec napisano, izgleda da je odavno sve bilo vec poznato.Ne zna se ko je gori, dal ovi što se naslađuju ili vaša patetika da će ponovo biti kao pre...
Od koga?Милион посто.
Нико се у Сирији не радује тријумфу турских, израелских и америчких терориста. Ова "гнусоба опустошења" о којој је писао апостол Павле није никакав израз воље сиријске већине већ страног форсажа сила зла и таме.
Кад дође време, а није далеко, уследиће одговор.
Ne verujem da cemo taj film gledati, ali ako nekim chudom gledamo, ja skidam kapu. Mada nazalost po Sirijski narod, ne verujem.
Nadam se da si u pravu.Пратио сам овај рат од првог дана немира 2011. Погледај улице Алепа, Хомса, Дамаска. Нико ЖИВ се не радује, само оргијање такфиирстичких турско-израелско.америчких рент а џихад мајмуна. Радост је у Израелу, мањим делом у њиховој сестри Турској и код неокон манијака којих је пуна одлазећа америчка администрација.
Ово НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ са апсолутном сиријском већином, чак ни са већином сиријских сунита.
Јуче и данас нити је било снаге нити је било потребе да се троше врло потрошени људски и материјални ресурси. Сада је време разрешења на глобалној равни, а кад дође време - живи били па видели - ето Башара поново у Дамаску.
Od koga?
Nesto ne vidim da su veoma uspesni.Од оних који опонирају антицивилизацијској осовини.
Даће Бог да си у праву брате! Башар Ел Асад је бранио сиријске Хришћане!Пратио сам овај рат од првог дана немира 2011. Погледај улице Алепа, Хомса, Дамаска. Нико ЖИВ се не радује, само оргијање такфиирстичких турско-израелско.америчких рент а џихад мајмуна. Радост је у Израелу, мањим делом у њиховој сестри Турској и код неокон манијака којих је пуна одлазећа америчка администрација.
Ово НЕМА НИКАКВЕ ВЕЗЕ са апсолутном сиријском већином, чак ни са већином сиријских сунита.
Јуче и данас нити је било снаге нити је било потребе да се троше врло потрошени људски и материјални ресурси. Сада је време разрешења на глобалној равни, а кад дође време - живи били па видели - ето Башара поново у Дамаску.