Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.360
какав "извор" овако нешто не могао да напише било ко за било когаnakon nepotvrđenih izveštaja da je bivši predsednik Sirije otrovan u Rusij
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
какав "извор" овако нешто не могао да напише било ко за било когаnakon nepotvrđenih izveštaja da je bivši predsednik Sirije otrovan u Rusij
А што неке колеге схватају као лично увреду то што се појавиле гласине да је Асад отрован у Родини?
Па, дешава се то у Родини.
Падну људи и кроз прозор
Znajući kako funkcionišu stvari u RF i na osnovu dosadašnjeg iskustva, teško da će neko zvanično da prizna bilo čije trovanje.
Čekamo do daljnjeg dok se Gospodin Asad ne pojavi mašući na nekom ringišpilu.
Smatra se da je stradao od ekstremnih članova radikalne levice od kojih je inače dobijao pretnje.Kako je gospodin Carli Kirk.
Da ga nisu Rusi bacili kroz prozor mozda ili neki Sorosevci umesali prste?
Smatra se da je stradao od ekstremnih članova radikalne levice od kojih je inače dobijao pretnje.
U gradu od 10 miliona ljudi imaš bar 400 hiljada ludaka sa F dijagnozom. To je surova statistika.pazi veselja u Njujorku
Skupili se demonstranti, blokiraju ulice i protestvuju protiv ubijenog Carli Kirka. Maltretiraju nekog decka belca koji izvestava sa protesta.
Ako mene pitas ovo ti je uvod u gradjanski rat.
A nesvesni da su sve isto vec radili pre pola godine...ecikliraju stare fejk njuz, koliko su neinventivni, ali somova, rosofoba koji se pecaju na bucku ne fali ni na ovoj temi
Sada:Nije mu dobro pao na stomak cuveni Fsb caj "Novicok."
Bice da ne podnosi izvesne sastojke u ruskom caju.
Sada:необично је важно да се држи сутерена или високог приземља
Треба да се чува прозора.
Руска гравитација уме да повуче неопрезне
Sada:
On je ustvari otišao da džogira.
U nepoznatom pravcu.
https://forum.krstarica.com/threads...-teskom-stanju-u-moskvi.1040525/post-51627491
ja uvek sumnjam i u sve sumnjam, takva mi je priroda.
https://forum.krstarica.com/threads...n-na-univezitetu-u-juti.1039484/post-51571694
Nestvarne osobe u realnosti, van forumskog profila...NPC-evi najobicniji...
pre cete da se nepalizujete nego to, sto ti mastasAko mene pitas ovo ti je uvod u gradjanski rat.
Sto bre,imate oruzija da se tri puta ubijetepre cete da se nepalizujete nego to, sto ti mastas