Bašar al Asad otrovan i u teškom stanju u Moskvi?

Sirija i njen trenutni predsednik su najbolji primer koliko je narod u svetu danas glup.

Хоићеш да кажеш да су свецке Елите данас премудре и преподобне и да нас воде у светлу будућност.

Народ је извикана , а у суштини небитна ствар при одлучивању од стране свецких пајаца и шарлатана...:kafa:

--
Ти елитистички ставови не воде нигде !
Замени Сирија за Србија.
то говорим

Па то ти пишем.

Као што наши родитељи живе још увек у титово време, е тако и асадов татко исто.

Могу да замислим какве му глупости татко саветовао, слушајући наше старије. Све су то исте приче.

Синко, нема леба од њујоршког џек сета. Све је то го сатаниста. Врати се ти на своје огњиште. Овде те, кад се ја пензионишем, чека радно место председника. Има да накривиш капу, ујутру дођеш на пос'о, па кафица. Па порадиш, па око пола десет опет кафица, па мало радиш до један, па идеш кући и тако до пензије.

А овај му поверовао.

И, прц... стиг'о капитализам и у Сирију, друже Стојков.

који капитализам ? неолиберални или неофеудални !

Превише дајете значај свецким пајацима који се издају да им је идентитет западне културе... :kafa:

Па то ти пишем.

Као што наши родитељи живе још увек у титово време, е тако и асадов татко исто.

Могу да замислим какве му глупости татко саветовао, слушајући наше старије. Све су то исте приче.

Синко, нема леба од њујоршког џек сета. Све је то го сатаниста. Врати се ти на своје огњиште. Овде те, кад се ја пензионишем, чека радно место председника. Има да накривиш капу, ујутру дођеш на пос'о, па кафица. Па порадиш, па око пола десет опет кафица, па мало радиш до један, па идеш кући и тако до пензије.

А овај му поверовао.
Uči sine fakultet da se ne mučiš, kancelarija kakva...
И, прц... стиг'о капитализам и у Сирију, друже Стојков.
misliš "američki kurvarluk demokratija"?

Могуће да му не прија клима , чај, или је преосетљив полонијум или новичок...

https://nova.rs/vesti/svet/basar-al-asad-otrovan-i-u-teskom-stanju-u-moskvi/

Bašar al Asad otrovan i u teškom stanju u Moskvi? Traži se hitno objašnjenje od ruskih vlasti​

SVET Autor: Nova.rs 22. sep 202514:19
37komentara

Zdravstveno stanje Bašara al Asada dovedeno je u pitanje nakon nepotvrđenih izveštaja da je bivši predsednik Sirije otrovan u Rusiji i prebačen u bolnicu.
Taj The Sun svaki dan javlja kako su ukrajinci pobedili i ulaze u moskvu :kafa:

Basar je u Rusiju utekao( toliko ga je " jaka" Rusija odbranila) sa velikom kolicinom zlata i novca,a znamo ko su najveci kriminalci na planeti i ko im je diktatorski lider, i na koji nacin se rjesava potencijalnih " smetnji" za ovo i ono u Rusiji, bilo to bacanje sa balkona, trovanje cajevima itd :D
gde ces veceg kriminalca od Vatikana i britanske krune

gde ces veceg kriminalca od Vatikana i britanske krune
Donekle se slazem, ali tamo gdje su Britanci nogom krocili tamo su najjace demokratije na planeti, najveci stepeni ljudskih prava, najjace ekonomije,a prostori koje su okupirali Rusi su uvijek bili sjecista kriminala, korupcija, ugnjetavanja ljudi, siromastva, korupcije.

Ja bi licno volio da ako nas je vec neko morao okupirati tokom istorije, ovaj ex Ju prostor , da su to uradili Englezi, mi smo Evropljani, bijala rasa, lako bi se uklopili u njihovu kulturu :D

Donekle se slazem, ali tamo gdje su Britanci nogom krocili tamo su najjace demokratije na planeti, najveci stepeni ljudskih prava, najjace ekonomije,a prostori koje su okupirali Rusi su uvijek bili sjecista kriminala, korupcija, ugnjetavanja ljudi, siromastva, korupcije.

Ja bi licno volio da ako nas je vec neko morao okupirati tokom istorije, ovaj ex Ju prostor , da su to uradili Englezi, mi smo Evropljani, bijala rasa, lako bi se uklopili u njihovu kulturu :D

Благо теби, како ти не знаш, да ми Срби нисмо бела раса за Енглезе !

Poslednja izmena od moderatora:
Благо теби, како ти не знаш, да ми Срби нисмо бела раса за Енглезе !
Medju Srbima kao i medju svakim drugim narodom zive razliciti profili ljudi, vise i manje osvjesteni, vise i manje obrazovani, vise i manje posteni,a to da Englezi Srbe smatraju " crncima" , samo zato sto se trenutne srpske vlasti zbog kriminala okrecu vezama sa jos kriminalnijim ruskim vlastima, je misljenje vas Vuckovih botova i Cacijevaca :D

Ja sam Titoista od kada znam za sebe, a Srbijanac nisam nikako.

Da Tito nije odkantao nazadne Ruse 1948, da se nije okrenuo ekonomskoj saradnji sa zapadom,bili bi smo razvijeni kao ondasnja Albanija Envera Hodze, Bugarska, Cehoslovacka, Poljska itd, za koje je SFRJ bila Amerika.

Poslednja izmena od moderatora:
Medju Srbima kao i medju svakim drugim narodom zive razliciti profili ljudi, vise i manje osvjesteni, vise i manje obrazovani, vise i manje posteni,a to da Englezi Srbe smatraju " crncima" , samo zato sto se trenutne sroske vlasti zbog kriminala okrecu vezama sa jos kriminalnijim ruskim vlastima, je misljenje vas Vuckovih botova i Cacijevaca :D

Ja sam Titoista od kada znam za sebe, a Srbijanac nisam nikako.

Da Tito nije odkantao nazadne Ruse 1948, da se nije okrenuo ekonomskoj saradnji sa zapadom,bili bi smo razvijeni kao ondasnja Albanija Envera Hodze, Bugarska, Cehoslovacka, Poljska itd, za koje je SFRJ bila Amerika.

Пусти Србе, Тита и другосрбијанце или другохрватијанце
--
Ево ни Италијани нису белци за Енглезе

Шта ћеш сада?

Пусти Србе, Тита и другосрбијанце или другохрватијанце
--
Ево ни Италијани нису белци за Енглезе

Шта ћеш сада?
I Britanci i Italijani su dio sekularne gradjanske Evrope, visoko demokratska drustva i uredjene pravne drzave, i jedini i drugi su prosli Humanizam i Renesasu kao otklon od mracnog " srednjeg vijeka", sto je bio korak ka razvoju umjetnosti, knjizevnosti, nauke, sto su opet bili koraci ka stvaranju gradjanske svijesti i gradjanskih drzava sa 3 stuba demokratske vlasti, svega onoga sto u kriminalnoj Rusiji,a i u Srbiji danasnjoj ne postoji, tj postoji na papiru, ali sustinski nema nikakvu ulogu, jer je citavo drustvo pod sapom jednog kriminalca i njegovih poltrona stranacih, sto znaci da Srbija kao ni Rusija a moze se reci i citav zapadni Balkan nikada nije izsaao iz plemenskih nazadnih vrijednostima 10 vijeka, sta kazu plemenske poglavice i religijski vracevi, to je tako.

A ti nemas trunku osnovnog obrazovanja kao i 99% Vuckovih " Stovatelja" da bi razgovarao sa mnom. :D

I Britanci i Italijani su dio sekularne gradjanske Evrope, visoko demokratska drustva i uredjene pravne drzave, i jedini i drugi su prosli Humanizam i Renesasu kao otklon od mracnog " srednjeg vijeka", sto je bio korak ka razvoju umjetnosti, knjizevnosti, nauke, sto su opet bili koraci ka stvaranju gradjanske svijesti i gradjanskih drzava sa 3 stuba demokratske vlasti, svega onoga sto u kriminalnoj Rusiji,a i u Srbiji danasnjoj ne postoji, tj postoji na papiru, ali sustinski nema nikakvu ulogu, jer je citavo drustvo pod sapom jednog kriminalca i njegovih poltrona stranacih, sto znaci da Srbija kao ni Rusija a moze se reci i citav zapadni Balkan nikada nije izsaao iz plemenskih nazadnih vrijednostima 10 vijeka, sta kazu plemenske poglavice i religijski vracevi, to je tako.

A ti nemas trunku osnovnog obrazovanja kao i 99% Vuckovih " Stovatelja" da bi razgovarao sa mnom. :D

Nije te to pitanje. Ne verglaj građanistički.
Pitawe je rasno, a ne identitetsko
--
Zašto Englezi ne smatraju Špance belom rasom !!! ... :kafa:

Nije te to pitanje. Ne verglaj građanistički.
Pitawe je rasno, a ne identitetsko
--
Zašto Englezi ne smatraju Špance belom rasom !!! ... :kafa:
Ne znam da Englezi imaju nekih problema sa Spancima, i obratno, ali svaki posteni Englez ima sigurno problem sa svakim kriminalnim i Englezom i Spancem jer se smatra stanovnikom planete zemlje koji treba da podrzi dobro a da se suprostavi zlu, za razliku od vas Vuckovih botova koji bi ste prodali Srbiju odmah ako bi vam to osiguralo statusno materijalnu korist, sto i radite svo vrijeme.

Ма Асад за Асада, борио се док му се систем није изнутра распао, у чему је и његова кривица.
Непоправљива је штета уништење прелепе Сирије, прастаре, културно најбогатије, мултинационалне и мултиконфесионале државе која је пала у руке дивљака и чему се цео дивљезападни свет радује.

Back