Dinkić: Rusima 7 dana za Ikarbus
27. avgust 2009. | 00:27 -> 08:09 | Izvor: B92
Beograd -- Ruska kompanija "Avtodetal servis" mogla bi da ostane bez vlasništva nad "Ikarbusom" zbog neispunjenih obaveza, rekao za B92 ministar ekonomije Mlađan Dinkić.
Kako je za B92 rekao ministar ekonomije Mlađan Dinkić, dogovoreni rok za sprovođenje socijalnog programa je istekao, ali je kompaniji data druga šansa - do srede. Ako ne budu poštovali novi rok, ugovor će biti raskinut, naveo je Dinkić. U "Ikarbusu" pozdravljaju najavljenu inicijativu.
Ukoliko ruski "Avtodetal servis" do sledeće srede ne počne bar da isplaćuje zaostale plate radnicima, ugovor o vlasništvu nad "Ikarbusom" biće poništen, rekao je ministar ekonomije Mlađan Dinkić. On je rekao da ta kompanija nije poštovala obaveze iz ugovora i da je rok za to istekao 17. avgusta. Sada su dobili dodatnih sedam dana.
"I u tom smislu mi smo razgovarali s jednom od vodećih kineskih komanija za proizvodnju autobusa, mi smo razgovarali oko mogućnosti generalnog investiranja u Srbiju, gde smo pomenuli da postoji verovatna mogućnost da Rusi koji pet meseci ne izvršavaju obaveze neće biti u stanju da dalje vode 'Ikarbus' i da će se možda otvoriti mogućnost da oni, ako su zainteresovani, budu partneri", rekao je Dinkić.
U "Ikarbusu" ne kriju radost zbog izjave ministra Dinkića. Jedan od sindikalnih lidera Velimir Gligorić kaže da radnicima te kompanije ruski partner trenutno duguje sedam plata.
"Ne teramo Ruse kao poslodavce zato što su Rusi, teramo ih da počnu da poštuju svoje ugovorne obaveze nek se vrate slobodno u fabriku, nek donesu ono što su obećavali. Neka donesu milion evra aneks ugovora koji su oni napravili s Vladom i agencijom, dobili su investicije od milion evra koje su trebali u investicioni program da investiraju u obrtna sredstva, ni to nisu ispoštovali. Prema tome, šta više čekati, dakle tih sedam dana koje im je Dinkić dao, ja sam potpuno saglasan. Mislim, da se ja pitam, ne bih im dao ni tih sedam dana više“, kaže Gligorić iz Samostalnog sindikata "Ikarbusa".
Zaposleni u "Ikarbusu" bili su u generalnom štrajku ukupno 51 dan. Štrajk je zamrznut u petak nakon dogovora o nastavku saradnje sa sarajevskim GRAS-om. Gligorić navodi da će novac od GRAS-a biti dovoljan za isplatu dve zarade.
Evo primera sjajne ruske proizvodnje autobusa,razvoja tehnologije,izvoza na svetsko tržište i uspešnog menadžmenta.