Jedan obican tata
Primećen član
- Poruka
- 745
Koliko kosta prevoz od aerodroma do grada?Imam u planu let Temisvar-Barcelona,ali posto se stize oko 22h,ne znam kako stoje gradski prezovi ili sl. u to vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njhovo vreme je isto ko i nase...
Wizz air slece na T1 , tako da ti je najbolje da koristis airbus koji ide direktno do trga . Znam da poslednji ide sa trga ka aerodromu u pola 12 nocu ( naravno po njihovom vremenu ) tako da valda se i vraca .
Taxi mozes i da narucis i cene su ojha, vrlo razlicite . Placala sam od 30 do 45 e u istim terminima na istoj relaciji , jer oni imaju jos neke razne dodatke na ono sto ti se otkuca tako da te to ne buni .
Tu ti je catch sa jeftinijim avio kartama , platis manje kartu al' posle platis na cupriji ( tj taxi )
Kad uopste ides? Mrzi me da citam unazad . Imas Spanair od polovine aprila i mogu se naci karte
povratne za 0e samo taksa 49 e , tako da je cena ukupno iz Beg , 49 evrica a slecu ranije
Imala sam vremena , pa sam malo trazila neku pogodnu varijantu za tebe i dete .Neznam sta je za tebe jeftino i zasto si izabrao bas tu destinaciju sa malim detetom jer kako god , odavde moras sa najmanje 3 leta da stignes do tamo i isto nazad a kombinacije idu u beskraj kao i cene .
Kako god , ti najbolje poznajes svoje dete . Ja sam sa mojom , kad je imala 4 i po godine isla za Singapur i na razne obilaske i sve je izdrzala stoicki al takvo je dete . Da je i sad probudim u cik zore i kazem putujemo , skocila bi i ne bi ni pitala gde , samo bi se u 5 minuta spakovala i krenula .
Cene na low costu u sezoni nisu ono sto ocekujes mozda i child placa isto kao i odrasli cim zauzima mesto u avionu , tako da u tom nekom periodu cene idu za pov kartu za vas dvoje Barsa-Tenerifi od 360e do 440e u zavisnosti od dana . Ako Span krene a nadajmo se da hoce, u sezoni gde je nekim danima cena same karte samo 1 e , za vas dvoje zbog taxi to ode na 180 e , tako da kad saberes ta dva segmenta to izadje od 540 do 620 e , i pritom u oba pravca moras bar po jednu noc da provedes u Barsi , sto poskupljuje za cenu hotela i svega ostalog ako bas ne zelis da je vidis .
Ono sto je trenutno najbolje za vas je relacija Beg- Muc-Mad-Tfs u cugu i tako nazad .
Skoro pa idealna kombinacija gde idete iz aviona u avion a pritom dobre kompanije pa sa tako kupljenom kartom , da se bilo sta desi usput , imate placen hotel i ostala osiguranja
Evo ti prilog , drzacu ga par dana i onda skidam
Obrati paznju da je cena karte u dolarima USA , 1084 $, pa pretvori u evrice ili sta ti vec odgovara
Poz...
PS https://travel.travelocity.com
e izvini,al pojma nemam...za kupovine sam totalno beskorisna, ne volim da se time bavim, idem jedino kad se raspadne sve na meni tako da ne mogu bas nista da ti kazem@ eriu
ako si raspolozena da pomognes, mozda mozes da preporucis neku radnju gde se mogu naci dobre cipele (ne mora samo kozne, recimo i antilop mokasine).
kako ostajem samo tri dana u barsi (ako uopste i otputujem zbog ovih sneznih temperatura), ne trosi mi se bas previse vremena na trazenje dobrih radnji...
To sam i ja nasao preko Nemacke,i Madrida,ipak je tako jeftinije nego da se negde noci.Pisalo je u Blicu,prosle nedelje,direktan let,tj samo sletanje u Madrid,cini mi se da ce biti karta oko 200 Eura.
Jeftino,nisam mislio bukvalno,ali mislio sam ako moze da se zaobidje visoko budzetna avio kompanija.Ako moze da mi ostane koji euro u dzepu,zasto da ne.
Sacekacu sredinu aprila,da vidim da li ce biti tih "direktnih" letova,Beograd-Madrid-Tenerife...
PS.Da li si bila na Tenerifama?
paaaaa sve sto je u okviru ciutat vella ti je bas centricno,ali i najskuplje (to ti je inace stari deo grada). u principu najlosija zona grada je raval (levo od ramble kad se ide od mora ka glavnom trgu) mada vise vizuelno,nego sto se tu desavaju neke katastrofe.ukratko to ti je pretezno imigrantski deo grada,pre svega arapski,fazon zene u feredzama,jako puno kur.vi itd,shvatices valjda otprilike o cemu se radiHvala na divnim informacijama Eriu, puno si mi olaksala posao...
Zanima me da li neko ima preporuku hotela u Barseloni...koja je zona grada najbolji izbor jer mrzim gradski prevoz i izbegavam ga maximalno...hvala...
sta pricasne placa se transfer sa jedne do druge linije. jedino ako si se zeznuo, pa izasao iz ogradjene metro zone pa posle ponovo morao da udjes.
nesto se vi niste razumeli,ili najverovatnije oni tebe nisu razumeli pa se napravili pametni ne znajuci sta hocesredari pre ulaza te usmere gde da ides da otkucas kartu,a ako te navataju u metro zoni bez karte kontrolori,proveravaju preko automata kada ti je otkucana karta. voznja ima vaznost od 45 minuta u prvoj zoni,sat i po u drugoj zoni itd...unutar metro zone kada se menjaju linije NEMAS automate za ponistavanje karte,niti automate za kupovinu karte. kad izadjes kroz rampu,izasao si iz metro zone i onda moras da provuces kartu opet. a dok si u okviru metroa,mozes da promenis linija koliko hoces,dok ti vremenski vazi voznja
inace kad kazem izasao iz metroa,ne mislim fizicki iz podzemlja,vec preko prve masine ili rampe za izlaz/ulaz...dakle unutar metroa - gde prolaze vozovi,transferi izmedju linija,hodnici stepenice i slicno,apsolutno ne mogu da se kupuju karte niti da se ponistavaju. niti ono setaju unutra da ti kazu da ponistis kartu,jer ako te navataju tu,placas kaznu![]()
Zanima me da li neko ima preporuku hotela u Barseloni...koja je zona grada najbolji izbor jer mrzim gradski prevoz i izbegavam ga maximalno...hvala...