Ja bih isla 4 dana Barsa, 4 Madrid... Malo se vise potrudis da vidis sta te zanima, malo manje odmaras i eto. Ali to je samo moje misljenje, razmisli... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar je akvarijum, vredi otici, Kamp Nou se podrazumeva, karta je bila 13e! Uvece obavezno da odes na vodoskoke, FENOMENALNI SU!!
ps da bi se u barni videlo osnovno treba minimum 4-5 dana i jako mnogo para, sve su ulaznice bas skupe.
nou camp experience karta je 19e, a decja karta je 14-15e, a obavezan suvenir fotografija pored replike pehara lige sampiona je 12e manja slika ili 20e veca slika
turisticki autobusi su 29e za dva dana, za decu negde oko 20e. parking za auto 3e, moze da se nadje i za 2.5e.
mala nuzda na ulici se kaznjava do 1200e, a javnih toaleta nisam nigde vidjao.
krigla piva u restoranima na la rambli je 7e
policije ima jako mnogo, stalno kruze kolima na kojima imaju kamere i snimaju sve potencijalne lopove koji kao nesto prodaju na la rambli, licno sam gledao kako su snimali nekog momka koji je prodavao neke smesne lepeze, a drugi dan sam prisustvovao sceni kako su nekom nakacili lisice i ubacili ga u kola. ali ima ih kojekakvih sumnjivih likova na stotine po rambli koji prodaju neke smesne pistaljke i navlace te da te uvedu u razgovor sa njima, ali ih samo treba iskulirati i nema problema.
izlete planirati samo radnim danima ako je moguce, vikendom je neopisiva guzva.
ps da bi se u barni videlo osnovno treba minimum 4-5 dana i jako mnogo para, sve su ulaznice bas skupe.
01.aprila putujem u Barselonu, hotel sam rezervisala preko booking.com i zadovoljna sam cenom..hotel je Apsis porta marina sa 4* a cena 430 eura za dve osobe 5 noci... Interesuje me da li neko zna koji je najbolji nacin transfera od aerodroma u Barseloni do hotela..
I jos jedno pitanje, s obzirom da ne idem preko agencije, da li moram da uplatim osiguranje
Blue_Angel
Pa ovo je super. Pomenutim busom dođeš do pl.espanya. Odatle crvenim metroom (linija L-1) do stanice "marina". A odatle ti je hotel 350m. Milina.
pa nije uvek sa leve strane, nisu ni svi automati na stanicama isti...Koristi TMB bus linija 46 www.tmb.cat/en_US/barcelona/moute/planols/lineabusplano.jsp?linia=046# NAPOMENA: kada putuješ metroom, kartu guraj u automat levo od tebe, kada stojiš ispred rampe!!!!!!
Narode, ja se vratila iz Barselone...odusevljena saaaammmmm))))
Nece to moci tako...
Jedna recenica i cao,pih
ajde..cekamo da procitamo utiske i pregledamo slike...pozuri..svi smo nestrpljivi![]()
Ljudi, koliko je novca otprilike potrebno za 12-dnevni boravak u Barseloni? Hrana, pice, po koji izlazak, ulaznice za neke turisticke atrakcije? Jako me sve to zanima, posto sam budzetski limitiranako je bio u skorije vreme, pa da mi da neke sveze info? Smesteni smo u jendoj sporednoj ulicici odmah do ramble, pa me zanima jel ima tu nekih jeftinijih restorana? Kakve su cene u poredjenju sa npr Grckom?
Hvala vam svima unapred![]()