Bankari protiv čovečanstva

Уосталом, сувише је касно за тебе и Ханса Јаргија. Карте су давно подељене, планови су давно не израђени већ и спроведени, све што је требало да буде урађено завршено је пре много деценија, и сад ти преостаје само да се у кокошињцу поклопиш по глави металним ђевђиром и чекаш крај.

Славна 101-ва airborne је већ узлетела, можда је баш вечерас на тебе ред, и ви - сви ви, зналци и борци - ћете проћи као Вијетнамац у сламном шеширу кад га одозго заспе 650 метака од три цола за нешто мање од 40 секунди.

death_from_above.jpg

Анс и Ева Јарги написао је књигу. У њу је уложен озбиљан рад. Књига је врло садржајна, и енциклопедија и зборник и узбудљиво штиво. и тема је важна, ако не и најважнија. А вас двојица прдите овде и усуђујете се да дајете своје оцене о нечему непрочитаном. 'Ајде макар, јаловци залудни, направите зборник својих најбољих коментара, оно кад сте као неког зезнули и испали паметни у својим очима и напумпајте мало своје самопоуздање и створите себи илузију смислености сопственог постојања.
Da ali, priznaćeš da su oni koji veruju u teorije zavere, mahom osobe ispodprosečne inteligencije.

Лажни либертаријанци Носферату, Победоносцев и Јагуарка. Неко напише књигу о убијању слободе и поробљавању путем камата, пореза, претварања новца у робу, банкарским мућкама и неолибералним (антилибертаријанским) смицалицама и они одмах кидишу. Истренирани лајави теријерчићи врлог, новог тоталитаристичког света.

Лажни либертаријанци Носферату, Победоносцев и Јагуарка. Неко напише књигу о убијању слободе и поробљавању путем камата, пореза, претварања новца у робу, банкарским мућкама и неолибералним (антилибертаријанским) смицалицама и они одмах кидишу. Истренирани лајави теријерчићи врлог, новог тоталитаристичког света.

Upao si u tim :per:

Ја знам неколицину банкара и сви су фини људи, имају лепе кравате, и класично и модерно су образовани, један даје паре за обнављање оргуља у сеоским енглеским црквама, други је афиционадо италијанске опере... врло фини људи, одговорни, господствени, људи достојни поштовања којима без задршке верујем.

У другом ћошку имамо умно начете људе у масним фармеркама, лоше ошишане људе који зверају лево-десно, трзају се, и причају неповезано о некаквим уротама, јеврејским ванземаљцима, шупљој земљи, педерским лобијима, бретон-вудс превари и осталим травестијама. Такве људе ја не могу да поштујем, шта више могу да желим само да их је мање.

Ја знам неколицину банкара и сви су фини људи, имају лепе кравате, и класично и модерно су образовани, један даје паре за обнављање оргуља у сеоским енглеским црквама, други је афиционадо италијанске опере... врло фини људи, одговорни, господствени, људи достојни поштовања којима без задршке верујем.

A kad padne noć sastanu se na groblju i kuju planove, tinu ninu, tinu ninu, tinu ninu :per:

У другом ћошку имамо умно начете људе у масним фармеркама, лоше ошишане људе који зверају лево-десно, трзају се, и причају неповезано о некаквим уротама, јеврејским ванземаљцима, шупљој земљи, педерским лобијима, бретон-вудс превари и осталим травестијама. Такве људе ја не могу да поштујем, шта више могу да желим само да их је мање.

naravno da su fini nisi mislio valjda da sotona seta okolo u dronjcima i sa sesirom za milostinju navatava klijentelu

Pobuna protiv poreza, gde se prijavljuje, vidim lego si na rudu :per:

Волим ја да платим порез (умерен :) ) али, брате, не волим да ми завлаче руку у џеп и онда трпају у свој. И после купују хеликоптер да би пишали по сиротињи. А пута нигде, а у болници фали завој, а народна кухиња затворена.

Vuci u jagnjecoj kozi, samo da te navedu na pozajmicu i da postanes njihov "rob". Ali ima ljudi koji su skloni da robuju sudeci samo po odelima.

Волим ја да платим порез (умерен :) ) али, брате, не волим да ми завлаче руку у џеп и онда трпају у свој. И после купују хеликоптер да би пишали по сиротињи. А пута нигде, а у болници фали завој, а народна кухиња затворена.

Ako ti zavuku ruku u džep, a džep bušan, uhvate te za :super:

NEPROCENJIVO.

MASTERCARD.

Back