Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
ma oni su kao onaj drakulin sluga moraju da brane gospodara bez njega su izgubljeni slucajevi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali priznaćeš da ti kao osoba iz Ćele Kule ne treba drugima da spočitavaš nedostatak urbanosti.
Još ono što si ispričala za nedepilaciju brkova je totalno skaredno
Da ali, priznaćeš da su oni koji veruju u teorije zavere, mahom osobe ispodprosečne inteligencije.Анс и Ева Јарги написао је књигу. У њу је уложен озбиљан рад. Књига је врло садржајна, и енциклопедија и зборник и узбудљиво штиво. и тема је важна, ако не и најважнија. А вас двојица прдите овде и усуђујете се да дајете своје оцене о нечему непрочитаном. 'Ајде макар, јаловци залудни, направите зборник својих најбољих коментара, оно кад сте као неког зезнули и испали паметни у својим очима и напумпајте мало своје самопоуздање и створите себи илузију смислености сопственог постојања.
Kako to da vas dvojica uvek komentarisete iste teme i delite misljenje?![]()

Лажни либертаријанци Носферату, Победоносцев и Јагуарка. Неко напише књигу о убијању слободе и поробљавању путем камата, пореза, претварања новца у робу, банкарским мућкама и неолибералним (антилибертаријанским) смицалицама и они одмах кидишу. Истренирани лајави теријерчићи врлог, новог тоталитаристичког света.

Upao si u tim![]()

Da ali, priznaćeš da su oni koji veruju u teorije zavere, mahom osobe ispodprosečne inteligencije.

Ја сам тимски играч и добро се сналазим у стресним ситуацијама. Кад баш не могу да поднесем стрес, ја припалим, и онда се опет добро сналазим![]()

Ја знам неколицину банкара и сви су фини људи, имају лепе кравате, и класично и модерно су образовани, један даје паре за обнављање оргуља у сеоским енглеским црквама, други је афиционадо италијанске опере... врло фини људи, одговорни, господствени, људи достојни поштовања којима без задршке верујем.

Ја знам неколицину банкара и сви су фини људи, имају лепе кравате, и класично и модерно су образовани, један даје паре за обнављање оргуља у сеоским енглеским црквама, други је афиционадо италијанске опере... врло фини људи, одговорни, господствени, људи достојни поштовања којима без задршке верујем.
У другом ћошку имамо умно начете људе у масним фармеркама, лоше ошишане људе који зверају лево-десно, трзају се, и причају неповезано о некаквим уротама, јеврејским ванземаљцима, шупљој земљи, педерским лобијима, бретон-вудс превари и осталим травестијама. Такве људе ја не могу да поштујем, шта више могу да желим само да их је мање.
Pobuna protiv poreza, gde se prijavljuje, vidim lego si na rudu![]()
) али, брате, не волим да ми завлаче руку у џеп и онда трпају у свој. И после купују хеликоптер да би пишали по сиротињи. А пута нигде, а у болници фали завој, а народна кухиња затворена.
To je nekakav poremećaj u mozgu, jer vidite da čas pričaju da ih truju avioni, čas banke.
To je nekakav poremećaj u mozgu, jer vidite da čas pričaju da ih truju avioni, čas banke.
naravno da su fini nisi mislio valjda da sotona seta okolo u dronjcima i sa sesirom za milostinju navatava klijentelu
Da, njihovo je verovanje da treba samo skraćivati brkove, a bradu pustiti da vijori.Čas islamski fundamentalisti koji se nisu obrijali odkad su se rodili . Drugačije rečeno nikad se nisu obrijali.
У другом ћошку имамо умно начете људе у масним фармеркама, лоше ошишане људе који зверају лево-десно, трзају се, и причају неповезано о некаквим уротама, јеврејским ванземаљцима, шупљој земљи, педерским лобијима, бретон-вудс превари и осталим травестијама. Такве људе ја не могу да поштујем, шта више могу да желим само да их је мање.
Волим ја да платим порез (умерен) али, брате, не волим да ми завлаче руку у џеп и онда трпају у свој. И после купују хеликоптер да би пишали по сиротињи. А пута нигде, а у болници фали завој, а народна кухиња затворена.