Бања Лука - збирна тема

• Začetnik teme Začetnik teme 000
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ponekad mi se novi sad čini toliko mali da je sve blizu centra...super je živeti u ovolikom gradu - ako nekoga nećeš da vidiš lako možeš da ga izbegneš a opet možeš da se nadaš da ćeš videti onoga koga želiš.. :wink: ne treba mi veći, BG je na primer užas :shock:
Ovde kod nas je za muziku uglavnom povezana odrećena masa - na narodnjačkim mestima su uglavnom silikonske ribe i kvaziuspešni muškarci sa džipovima :roll: Ima i jako puno pozerskih mesta :roll: ali ima i dobrih mesta sa dobrim rok svirkama, tehno, tj, neke house žurke...Sad nam je i EXIT, to je opšte ludilo, grad prazan noćima, a preko dunava na tvrđavi krkljanac...koliko tu bude sveta... :shock: Jesi bila nekad, jel dolaze ljudi odatle?

Ma dajte. Sad predstaviste KASTEL kao glavno okupljaliste narkomana i pijanaca, a malo je reci da je to previse. Tacno je da se tamo uglavnom okupljaju rokeri, metalci i pankeri ali ne opijaju se tamo svi da rane zore. Na kraju krajeva ko ima namjeru da se" bode u vene" moze to raditi u svakom haustoru i manje osvjetljenoj ulici.

Ma daj, bre, ko god ne izlazi tamo misli da su to sve narkomani i pijanice-. I ja sam to pre mislio. Kastel je jedno fino mesto za izlazak (pre hola) i svaki petak (a i drugim danima) sam tamo. A pre nego što počnete porsipati ta sranja u venicu u venicu, otiđite na kastel i vidite kako je. Zapravo se slažem s vama, ima i narkomana ali malo.

Astrodita:
Jerotije, životije, baš si ti neki malerozan lik?! :sad:
Po poslednjem popisu stanovništva, u prestonici na jednog baju ''kidišu'' njih 9, a ti pominješ neke ''skotove?'' :shock:
Daj, bre, pomuči se malo, koliko pružiš, toliko ti se vraća, pa ne ide sve iz gaća! ;) :lol:
Emocije rules! 8) :arrow:
pa kako kome.... To ide prvo iz gaca pa onda ako se zaljubish zaljubish.... Probash prvo malo ;)

Back