Banja Luka, zašto se nikada neću odseliti!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Bez obzira koliko gradova i zemalja još posjetim u životu, uvijek će biti samo jedno mjesto u kojem ću živjeti.
Moja Banja Luka.
Grad u kojem sam rođen i kojim se toliko ponosim. Grad, u kojem su nastale moje ljubavi, prijateljstva, kumstva i sve ono što me čini osobom. Niti jedan drugi grad nikada neću voliti kao svoj i nikada se nigdje više neću poželiti vratiti kao ovdje, jer ta naša ljubav, nešto je posebno."

Robert Dacešin

Svugdje podji, kući dodji.
Pored toliko svjetskih gradova, pokazao si i Banjaluku koja je (ne)stvarno lijepa.
Koliko je lijep grad, pored ljepote ima i ono što ga izdvaja od drugih gradova svijeta - dušu.
Prelijepi grad uz, kako mnogi kažu najljepše žene na Balkanu, da mnogi sa ushićenjem kažu, Bajna Luka. :)

Jes brate samo da se dodika i klape rijesimo

Kako ćeš imat ljubav prema gradu iz kojeg su te protjerali? Normalno da nemaš,isto ko ni ja.
Nema to veze sa tim dogadjanjima.
Ljude protjeraju i oni i dalje vole svoj rodnibgrad.Nebitno koje koje nacije.I mi smo protjerivali ljude za vrijeme rata.Dosta ljudi iz moje okoline je takodje napustila svoja rodna mjesta i skoro svima je rodno mjesto na 1.mjestu.

Back