Marko BL
Iskusan
- Poruka
- 6.722
Dijelim stav. Treba putovati, vidjeti sve što ti život pruža, ali jedna je dom - Banja Luka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Bez obzira koliko gradova i zemalja još posjetim u životu, uvijek će biti samo jedno mjesto u kojem ću živjeti.
Moja Banja Luka.
Grad u kojem sam rođen i kojim se toliko ponosim. Grad, u kojem su nastale moje ljubavi, prijateljstva, kumstva i sve ono što me čini osobom. Niti jedan drugi grad nikada neću voliti kao svoj i nikada se nigdje više neću poželiti vratiti kao ovdje, jer ta naša ljubav, nešto je posebno."
Robert Dacešin
Svugdje podji, kući dodji.
Pored toliko svjetskih gradova, pokazao si i Banjaluku koja je (ne)stvarno lijepa.
Koliko je lijep grad, pored ljepote ima i ono što ga izdvaja od drugih gradova svijeta - dušu.
Prelijepi grad uz, kako mnogi kažu najljepše žene na Balkanu, da mnogi sa ushićenjem kažu, Bajna Luka.![]()
Ne valja sanjat ružne snove.Jes brate samo da se dodika i klape rijesimo
Ne sanjaj snove,od toga se ne živi.Gotov je. Sam. Sam i ostavljen.
A možeš li ti Simo živjeti bezmene?Ne sanjaj snove,od toga se ne živi.![]()
Kako to može da se kaže za Loznicu na primer ?Svaki čovek voli svoj rodni grad i svakome baš njegov grad ima dušu koja drugima fali....![]()
BrukaDobro, ja uglavnom mislim na nas Valjevce.
Zasto?Ne volis Srbe?I ja se nadam da se nikada neces odseliti odatle.
Molim te, nemoj da se selis, nikada.
Nije bas tako.Svaki čovek voli svoj rodni grad i svakome baš njegov grad ima dušu koja drugima fali....![]()
Kako ćeš imat ljubav prema gradu iz kojeg su te protjerali? Normalno da nemaš,isto ko ni ja.Nije bas tako.
Rodjen sam i zivio u Zenici 20 godina.
Sada prema mom gradu nemam nista vecu ljubav nego prema nekom drugom gradu.Nemam objasnjenje za to.Da li je ono daleko od ociju daleko od srca.
Nema to veze sa tim dogadjanjima.Kako ćeš imat ljubav prema gradu iz kojeg su te protjerali? Normalno da nemaš,isto ko ni ja.
Iz kojeg grada su Simo..tebe protjerali..Kako ćeš imat ljubav prema gradu iz kojeg su te protjerali? Normalno da nemaš,isto ko ni ja.
Njega su protjerali sa selaIz kojeg grada su Simo..tebe protjerali..![]()
Iz lijepe vaše.Iz kojeg grada su Simo..tebe protjerali..![]()
Tu ja cekam tram za grad kad mi treba. Meni je naselje Lion preko puta ulice.Meni nema lepseg mesta na planeti od mog Liona... Cim izadjem iz tramvaja na stanici Lion osetim neku mnogo dobro energiju, neku blagodat. Po osecaju mi je drugaciji od ostatka Beograda...
A zato si ti ogorčen?!Iz lijepe vaše.
Menjaj nik u Adelaido.Banja Luko i ta tvoja sela, u njima me cura zanijela![]()
Ima i ona ,,O kako sam zdrmo Djuku, ko zemljotres Banjaluku,,!Menjaj nik u Adelaido.