Da li ste nekada culi za slucaj bandere u dvoristu? Naime, ja imam tu situaciju koja se dodatno komplikuje sa dolaskom jeseni. Naime, u mom dvoristu se nalazi PTT bandera na koju dolaze telefonske zice cele ulice, tj sa svake kuce u mojoj ulici. Ono sto je interesantno je da je bandera uveliku u krosnji oraha i da je vecina grana nalegla na zice. Svako jace duvanje vetra naravno kida zice i onda meni dolazi komsiluk da se zali. Naravno, ja ih cooliram jer sta da im odgovorim? Ovo je dedin plac i od kada sam ja na njemu ta bandera stoji tu. Medjutim, orah se razgranao i 'pojeo banderu'. Onda dodje meni komsiluk i kaze - iseci orah. A ja njima kazem - pre bih banderu isekao (to je ona stara, drvena). A onda mi kazu da isecem bar taj deo krosnje sto je opet neizvodljivo jer se krosnja nadvila nad ulicom, preko ograde..svaka isecena grana bi pala na ogradu i polomila je, a da ne pricam o zicama koje bi se pokidale tek tada. U svakom slucaju, krosnja je nepristupacna (a i sto ja da secem svoje drvo?) Zvao sam jednom, iz zezanje Gradsko zelenilo i pitao za problem. Posto je stablo u mom dvoristu oni sa tim nemaju nista. A za secenje krosnje treba da od njih iznajmim korpu, cena prava sitnica - 8 hiljada dinara.
Sta raditi? KAko i kome da se zalim da se ta bandera iseli iz mog dvorista? Ili da PTT o svom trosku resi ovaj problem kidanja zica..ili neka mi mesecno placaju to sto mi je NJIHOVA bandra u dvoristu!!!!!!! a za secenje cu se onda vec i snaci..
Pitanje je samo da li je deda dozvolio postavljanje bandere tu, to mene sada najvise kopka, ali do dede ne mogu da dodjem tako da mi to pitanje ostaje enigma..
Znam da je tema glupa i smesna u isto vreme ali opet, eto meni problema a prvim vetrovima..
Sta raditi? KAko i kome da se zalim da se ta bandera iseli iz mog dvorista? Ili da PTT o svom trosku resi ovaj problem kidanja zica..ili neka mi mesecno placaju to sto mi je NJIHOVA bandra u dvoristu!!!!!!! a za secenje cu se onda vec i snaci..
Pitanje je samo da li je deda dozvolio postavljanje bandere tu, to mene sada najvise kopka, ali do dede ne mogu da dodjem tako da mi to pitanje ostaje enigma..
Znam da je tema glupa i smesna u isto vreme ali opet, eto meni problema a prvim vetrovima..