Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
honolulu:Bila sam i nije mi se uopste svidelo.Rezijski je jako dobro uradjeno-Milan Lazic kao svestenik i uopste ideja svestenika koji prica pricu je fenomenalna ali zato je sve ostalo bilo lose.Predugo traje predstava, izraz im je slab, smrt predugo traje a ne ostavlja utisak, scenografije skoro da i nema a to sto ima je neki sklepan krevet od kartona!Povrh svega su doveli neke skole da gledaju predsvavu- gadjali su orkestar kamenjem pa je predstava kasnila 20 minuta.A ni to nije sve- celu predstavu su dobacivali i ometali tako da misi mogao lepo ni da pratis sta se desava na sceni.Sve u svemu cela predstava i izvadjenje je ostavilo prilicno los utisak tako da ne verujem da cu ici da gledam ponovo.
okata:Evo i ja da se ukljucim u diskusiju.Super da sam napokon nasla temu koja mi lezi.Inace sam zavrsila srednju baletsku pa cu pokusati da sudelujem u diskusiji koliko mogu.Htela bih da pitam cini mi se malog adadja da li je i ona zavrsila srednju posto vidim da se razume u tok vezbi?
okata:Evo i ja da se ukljucim u diskusiju.Super da sam napokon nasla temu koja mi lezi.Inace sam zavrsila srednju baletsku pa cu pokusati da sudelujem u diskusiji koliko mogu.Htela bih da pitam cini mi se malog adadja da li je i ona zavrsila srednju posto vidim da se razume u tok vezbi?Svaka cast na slikama i ocigledno strapljivom traganju po raznim informacijama.Jako mi je drago da ima ljudi koji se zanimaju za ovu vrstu umetnosti.Sta god vas interesuje vezano za skolu i pojedinosti iz baleta i tog zivota inaca, slobodno pitajte.Moram samo da ispravim jednu gresku, za baletske patike se ne kaze papucice vec Spic patike,Neki ih zovu i Prsti a ranije su u zargonu nazivane Palci.Naravno pricam o patikama pomocu kojih se stoji na prstima.Pozdrav.
okata:Da u Beogradu!Bila sam kod Mire Nesic a generacija sam 99/03.A ti?Posto pretpostavljam da si i ti zavrsila.
honolulu:mali adadjo i okata koje ste godiste?kakva je situacija u bg baletskoj skoli?ima muskih?sve mi pricajte!
okata:Ja sam 84.Sta te konkretno interesuje?Ja kad sam zavrsavala u mojoj generaciji nije bilo muskih ali ih je bilo par u nizim razredima.Neki sa folklora su se prebacili i jedno vreme vezbali sa nama ali su te godine i diplomirali.Odakle si?
Drug Chlan:Izvinjavam se shto prekidam upoznavanje...
Vec sam negde napisao ali rek'o da postujem i ovde da je premijera baleta "La Capinera"
na Terazijama 13.
Verovatno cu ici da pogledam(1. balet u zivotu) pa cu vam preneti utiske.
Podrske se zove taj predmet.Uzimamo ih iz pozorista, ili ih pozajmimo iz drugih razreda.Uglavnom radimo sa onima iz pozorista i te casove uglavnom imamo u poszoristu sa koreografom koji i predaje kod nas.Strela:Па јел' то стварно толики проблем са балетским играчима? Па како ви онда вежбате оне делове, у којима су неопходни мушкарци?