My evil twin
Aktivan član
- Poruka
- 1.860
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krejzi ju, pitala sam, nema u dm-u u Bg-u takvig gelova za tuširanje, samo losiona. Nije ih ni bilo.
Ovog sa bademom ima pun red, a ovaj sa čokoladom se skoro sav rasprodao, samo je jedan posle mene ostao.
 za ovu sezonu sam podmirena ne smem vise da se javljam i ici cu zaobilaznim putem do kuce kako ne bih naletala na dm
za ovu sezonu sam podmirena ne smem vise da se javljam i ici cu zaobilaznim putem do kuce kako ne bih naletala na dm .Sto se tice tih gelova za tusiranje izgleda su il vec prodati ili ih u Srbiju jos nisu ni uvezli
.Sto se tice tih gelova za tusiranje izgleda su il vec prodati ili ih u Srbiju jos nisu ni uvezli Javni ovde kako si zadovoljna
Javni ovde kako si zadovoljna 

Inače, spazila sam nešto interesantno za tuširanje u dm-u juče, Balea young strawberry foam, oko 250 dinara je.
http://2.***************/-8_vl8_E3EfY/TjqRnAX5lMI/AAAAAAAABFc/EZtTkl1cI-w/s1600/ribbonlicious444.jpg
 Sledeci put kad budem pazarila moram da ga imam na umu.A sto se tice losiona sa smokvom i cokoladom primetila sam da od kad ga koristim pre spavanja ,ne mogu ujutru da se probudim.Ne znam da li je to zbog mirisa cokolade
Sledeci put kad budem pazarila moram da ga imam na umu.A sto se tice losiona sa smokvom i cokoladom primetila sam da od kad ga koristim pre spavanja ,ne mogu ujutru da se probudim.Ne znam da li je to zbog mirisa cokolade ali ,sve u svemu, losion je odlican za osobe koje pate od nesanice
 ali ,sve u svemu, losion je odlican za osobe koje pate od nesanice

ne bi bio prvi put da je menjaju kako im dune,slican je bio slucaj i sa ostalim LE proizvodima.
ne bi bio prvi put da je menjaju kako im dune,slican je bio slucaj i sa ostalim LE proizvodima.