Balea

• Začetnik teme Začetnik teme S06
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prosto se samo pitam kada ce i nas u Srbiji, obradovati onim novitetima koje su izbacili u poslednje vreme,naravski za trziste EU.....posto sam njihov fan na fb gledam slike i samo predpostavljam kako mocno mogu mirisati losioni od pistaca:p a ima i LE varijanta jabuka sa cimetom...:(
Takodje izbacili su i onako ko Nivea sto ima mleka za tusiranje i svasta,svasta nesto...ja ne znam da li se takvo stogod od Balee pojavilo u bilo kom DM-u kod nas?Ili smo pak mimo sveta :) dopadale su mi se oduvek te njihove zimske LE kolekcije, probala bih i ove,bas sam znatizeljna :)

Prosto se samo pitam kada ce i nas u Srbiji, obradovati onim novitetima koje su izbacili u poslednje vreme,naravski za trziste EU.....posto sam njihov fan na fb gledam slike i samo predpostavljam kako mocno mogu mirisati losioni od pistaca:p a ima i LE varijanta jabuka sa cimetom...:(
Takodje izbacili su i onako ko Nivea sto ima mleka za tusiranje i svasta,svasta nesto...ja ne znam da li se takvo stogod od Balee pojavilo u bilo kom DM-u kod nas?Ili smo pak mimo sveta :) dopadale su mi se oduvek te njihove zimske LE kolekcije, probala bih i ove,bas sam znatizeljna :)

bila sam pre neki dan i nisam videla nista novo

anyhow, pronasla sam savrsen losion za suvu i osetljivu kozu
dm_drogerie_-_balea_losion_za_telo.png

sto je najlepse fino se razmazuje i fino i mirise ( podseca na kokos, cini mi se) za razliku od ovog http://4.***************/-sAcTXlQ2V8w/UV2GH2qp7uI/AAAAAAAAAKE/CLx9IFI_sMk/s1600/DSCN1595.JPG koje je isto super za suvu i osetljivu kozu, ali je jako gusto i tesko se upija, a i cudno mirise

Dobila sam od dm-a na poklon (testiranje) tus mleko :D

balindusch_art.jpg

Pa ... ako bi da probate nesto novo vredi kupiti, stvarno hidrira kozu mada nije neki dugotrajan efekat.
Nece vam zameniti klasicna mleka za telo ali ih necete toliko cesto koristiti.

Back