Balea

• Začetnik teme Začetnik teme S06
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Krejzi ju, pitala sam, nema u dm-u u Bg-u takvig gelova za tuširanje, samo losiona. Nije ih ni bilo.
Ovog sa bademom ima pun red, a ovaj sa čokoladom se skoro sav rasprodao, samo je jedan posle mene ostao.

Krejzi ju, pitala sam, nema u dm-u u Bg-u takvig gelova za tuširanje, samo losiona. Nije ih ni bilo.
Ovog sa bademom ima pun red, a ovaj sa čokoladom se skoro sav rasprodao, samo je jedan posle mene ostao.

Ja zaludna i zaludjena danas isla ponovo i ispazarila losion sa bademovim uljem, bez ikakvih tresnjica i kolaca ovoga puta:)za ovu sezonu sam podmirena ne smem vise da se javljam i ici cu zaobilaznim putem do kuce kako ne bih naletala na dm:cool:.Sto se tice tih gelova za tusiranje izgleda su il vec prodati ili ih u Srbiju jos nisu ni uvezli:confused:Javni ovde kako si zadovoljna :)

Što se helova za tuširanje tiče, nisu ih ni imali. Pitala sam. Ali možda ih bude, menadžer prodaje kaže da ih svakako očekuju, to su tek novi proizvodi. :)
A zadovolja sam jako, jako, jako! Juče sam se posle tuširanja namazala ovim losionom cela i tao slatko zaspala dok mi se njegov miris sa moje kože širio po sobi i krevetu... :D
Mnogo ti hvala! Imala sam već dva losiona, ali jedan je pri kraju, drugi potrošen do pola.
Prvi ću da omažem prstom večeras, pa ću opet da imam dva (ne volim kozmetički krš i lom).

Poslednja izmena:
Inače, spazila sam nešto interesantno za tuširanje u dm-u juče, Balea young strawberry foam, oko 250 dinara je.

http://2.***************/-8_vl8_E3EfY/TjqRnAX5lMI/AAAAAAAABFc/EZtTkl1cI-w/s1600/ribbonlicious444.jpg

Samo da dodam da sam dugo vagala između badema sa trešnjom i čokolade sa smokvom, ali kod ovog prvog moje čulo mirisa registruje samo badem.
Volim ja i badem kao badem samostalno, ali je izbor ipak pao na kombinaciju no. 2, prosto jer moj nos uživa u tome kako se te dve sočne slatke note smenjuju u dominaciji nad sveukupnim utiskom i mešaju.

Inače, spazila sam nešto interesantno za tuširanje u dm-u juče, Balea young strawberry foam, oko 250 dinara je.

http://2.***************/-8_vl8_E3EfY/TjqRnAX5lMI/AAAAAAAABFc/EZtTkl1cI-w/s1600/ribbonlicious444.jpg

Kako je ovo meni promaklo?:eek:Sledeci put kad budem pazarila moram da ga imam na umu.A sto se tice losiona sa smokvom i cokoladom primetila sam da od kad ga koristim pre spavanja ,ne mogu ujutru da se probudim.Ne znam da li je to zbog mirisa cokolade:) ali ,sve u svemu, losion je odlican za osobe koje pate od nesanice:mrgreen:

Ja sam imala problema sa nesanicom!
I pre spavanja ga namažem posle tuširanja, ali nanesem jedan sloj posebno na ruke, baš pre samog leganja, i ruke stavim na jastuk, pored glave.
Tako brzo i slatko zaspim, a uopšte nisam na to gledala iz tog tvog ugla! :D

ja inace koristim malo skiplju sminku, ali kupujem njihov tonik za ciscenje lica, koji je odlican,ne isusuje kozu plus ima antialergene za arthmu,jer sam se ranije uvek guzila ili kasljala od jakih mirisa u tim losionima,kremama... onda njihov omeksivac za ves je predobar,kupujem cak i njihove brijace i uopste se nisam osula... cerkica koristi sve njihovo za kosu, gelove za tusiranje, sapucice... i zaista sam zadovoljna... inace ovo je prvi put da sam naisla na nesto povoljno (cena) a bas kvalitetno.

Inace sad sam primetila da je Balea izbacila neku kolekciju - kreme i sve i svasta od prirodnih sastojaka 95%. Bez silikona, parabena, mineralnih ulja i farbe.

balea2-1.jpg

Da nisam toliko puta imala alergijske reakcije na Baleine proizvode ( kreme za lice - svaki put) onda bih ovo sigurno probala. Oriflame krema od 99.8% prirodnih sastojaka je mnogo skuplja.

Ja kupih neku vocnu maskicu za lice,iz young je kolekcije roze boje, mmmm mirisi na zvake :) Kod nas bila na snizenju 195 din, za te pare mi je odlicna , a i pise da moze da se koristi kao intenzivna krema sto znaci ne skida se sa lica

Videla ih i ja ali paznju su mi odvukli praznicni setovi med+bela cokolada(krem gel za tusiranje,losion za telo i sundjer za kupanje).Morala sam da pazarim i mogu reci da mirisu divota jedna,malo me mirisom podsecaju na miris sladoleda od vanile :)

Koliko je taj set? Mora da božanstveno miriše, verujem! ;) Meni to realno sada baš ne treba tako da ne bih kupila za sebe, ali zvuči kao sjajan poklon nekom ispod jelke, mami na primer. :)

Kada sam ga ja pazarila,sto je bilo prekljuce,kostao je 428dinara,mada mislim da je u pitanju bilo snizenje jer je na rafu sa kog sam ga uzela pisalo 508dinara.Nemam pojma koja mu je danas cenaz:)ne bi bio prvi put da je menjaju kako im dune,slican je bio slucaj i sa ostalim LE proizvodima.

Unapred se radujem;)novoj kolekciji(nazalost takodje limitiranih proizvoda)sa mirisom ananasa,manga i svacega necega jos lepog, koja bi uskoro trebala da pristigne i u "moj" dm:cool:

Back