Balea

S06

Zainteresovan član
Poruka
306
Sta mislite o balea kozmetici? Ja sam na netu citala dosta pozitivnih komentara. Sto se tice cena kozmetike, stvarno je pristupacna. Za sad nisam nista koristila, sem mozda nekih sapuna i gelova za tusiranje koji su ok.
 
Meni je sve to isto sem za lice kozmetika, jer koristim vichy normaderm godinama .
Ok kupke.
Skoro sam uzela tu neku njihovu marku u DM-u omeksivac (nije bales, ali isto njihova) 1.5l za 160 din misleci da je ocajan ali bilo me bas briga i ultra sam zadovoljna ;)
 
hm... imam svasta od balee...

volim njihova mleka za telo... kupke... balzame za kosu (kokos <3 ), tonik za lice, gel za umivanje.. sve zivo imam baleino..

dobra je kozmetika - a pristupacna.
 
Ja sam cula da su ovi novi proizvodi za lice iz kolekcije Bauty effect sjajni. Prosto ni sama nisam sigurna, ali mislim da cu ih probati, cula sam samo reci hvale.
 
Ja ima njihovu kremu za ruke (odlicna), shampon, regenerator sa mirisom kajsije, imam ooodlichno labelo (neko Princessin, zuto), serum za kovrdzavu kosu...dobre su im stvari,a cijena je...pa, jaaaaako pristupachna :)
 
koristila kremu za kovrdzavu kosu i sjajna mi je,mleka za telo tkdj.:)

cene su vise nego povoljne... moja cimerka koristi sve njihovo,i sampone i regeneratore,kupke,kremice i uvek isprobava nesto novo,njoj je sve:ok:
a ja malo skepticno gledam na sve sto je jako povoljna cena,i uvek se pitam a sta li mu fali kad je tako jeftino...:think:
 
Imam baleina mleka za telo,super su,sampon kajsija,vec duze vremena ga ne menjam,savrseno mi odgovara..neki puder za tinejdzere isto je super,ma sve im je super cene extra povoljne :D
 
prošle nedelje sam kupila mleko za telo za suvu i oštećenu kožu
i oduševila se
bolje mi je i od plave nive, nivea sos i crvenog garnije mleka
nisam se nadala
pozitivno sam se iznenadila

takođe uzela sam i neku kremu za ruke sa maslinama
i ona je odlična

osnovni razlog za kupovinu je bio taj da ono što svetski brendoi prodaju kod nas nema veze sa onim što rade za zapadnu Evrpu...a pošto su preparati Balea pravljeni u Nemačkoj za njihovo tržište htela sam da vidim kako to izgleda

probaću još neke njihove preperate
 
Ja sam dosta zadovoljna. Koristila sam gelove za tuširanje, neke sapunčiće, i zaista sam razbila predrasudu koju sam, priznajem, imala.
Losione za telo nisma koristila, ali moja mama odskora samo njih kupuje. Palac na gore za Baleu. :)
 
Nisam bila u Dm-u godinama i pre neki dan resim da obnovim kozmetiku.
Kupila sam gel za umivanje, tonik, mleko za skidanje sminke, kremu za oci, mleko za telo, gel za tusiranje i maramice za skidanje sminke.
Prvo sam se veoma prijatno iznenadila kad sam placala, stvarno povoljno. Sigurno duplo jeftinije od Nivee, Garniera, Neutrogene...Drugo, proizvodi su skroz ok.
Jedino mi se ne svidjaju maramice za skidanje sminke, nisu nista losije od Garniera, ali nisu dobre.
Volela bih da isprobam i kreme za lice.
 
na subotickom buvljaku se prodaje balea mnogo povoljnije negu u dm prodavnicama....npr, krema za tusiranje je 100 din a u dm-u 165, deciji sampon i gel za tusiranje je takodje 100 din a u dm-u 165, tecni sapun za ruke je 120 din a u dm-u 155....

zadovoljna sam kupljenim, narocito decijim samponom....super peni i lepo pere....i predivno mirise....
 
Kupila sam skoro Balea proizvod-losion za telo. Na koži je mirisao na plastiku. Strašno ružan miris.
Rešila sam da samo koristim njihove gelove za tuširanje.
Ovako mi je dobra i Nivea. Skuplja je dosta, ali je kvalitet. :)
 
meni balea ne prija ali ona druga alverde da, balea sampon mi pravi perut cesam se ko da imam vaske, od kupke mi izadju crvene tufnice po telu i svrbi me koza
balea balsam za usne ne radi nista, kliko god mazala usne sve suvlje
u svakom slucaju sve najgore
e sad ja imam osetljivu kozu ne mogu bilo sta tako da nisam ja bas merodavna
2-1.gif
 
Jeftini su pa iako nesto ne odgovara nije tolika steta.
Jedno ogromno DA za njihov losion sa ureom. Koristim ga sigurno 2 godine unazad i verovatno ga necu menjati dok ga ne povuku. Jeftino, meni lepog mirisa, a kozu cini stvarno odlicnom.
Imam i neki njihov dezodorans kupljen na akciji, s kokosom, brzo izvetri miris, ali je dobar za kucu ili kratkotrajne izlaske.
 
Balea je ok, dobar odnos cena/kvalitet. Volim ono mleko za telo od kokosa - ne znam da li mi se samo čini, ali ono iz tubice lepše miriše...

A u stvari sam došla ovde da pohvalim jedan NIVEA proizvod, jer je jeftin, pa nije u redu da ga spominjema na temama o Shiseido kozmetici : )
Probajte plavu BABY Niveu, najbolja hidrantna krema koju sam koristila (na mojoj kutiji, iz naše parfimerije, ne piše 'hypoallergeniic' ali jeste skroz nežna - za bebe je : )
nivea-baby-sof-cream-200ml.jpg
 
Ja imam ovu kremu od Nivee i mnogo je volim, kupila sam je prosle zime da njom negujem izrazito suvu i ispucalu kozu ruku, koja je preosetljiva na sneg, vetar, hladnocu.

Sto se Balea proizvoda tice, moja majka je kupila njihov dezadorans sa mirisom kokosa, probala sam ga na sebi i nemam nista lepo da kazem, prejak je i ne ne stiti od znojenja. Prosto da coveku, iako je jeftin, bude zao bacenog novca.
 
Meedjutim, dopada mi se ovaj njihov gel za tusiranje, super mirise i preslatko je pakovanje, dobra ideja za poklon (njihova mleka nikad, ne znam sto, ne bih kupila). Odbijaju me.

1830612.jpg
 
Užasno mirišu. Miris losiona nema veze sa onim što isparava kada ga utrljaš u kožu.
Budem zgrožena.
Miris plastike.
Bezvezarije.
Povoljnost losiona ništavna je naspram ljutnje koju posle osetim. Uh
 
Bas me je obradovala ova tema o Balei! Ja sam pre 10 dana kupila njihovu toniranu kremu za lice za mlade i drugu varijantu za srednje godine.Odlicne su.Ne maste lice i vrlo se lagano razmazuju.Imam i njihove kreme za lice,sampone,kupke,brijace,pilinge i mleka za telo.Sve je vrlo pristojno.Ono sto ne radi posao su tonici,flasteri za uklanjanje mitesera sa nosa,maske za lice.
 
Мени је било ок оно што сам испробала (производи за негу тела) и неки тупферчићи за скидање шминке, који дођу натопљени, у кутијици, су ми супер.
 
Probala sam vec sve is svasta... Piling, kupke su super. Imaju balzam za kosu s mirisom kajsije koji cesto kupujem, ali primetila sam da onaj koji donose iz Nemacke i kupim na pijaci je kvalitetniji nego ovaj koji kupujem u dm-u. A cena je ista, naziv isti, samo je to za Nemacko trziste. To sam primetila da je tako i sa mlekom za telo. Probala sam maske za lice i nisam bas bila zadovoljna. Jeste da je jeftino ali sta mi vredi ako mi ne pomogne nista. Jednom sam uzela kremu za lice i izasle su mi neke crvene tackice na obrazima, posle 4-5 dana koriscenja. O da i probala sam neki serum za sjaj smedje kose... to je isto bilo bacanje para a nije bas ni bilo jeftino. Stoji mi tu vec godinu dana... zao mi je da bacim ali nikad vise necu da ga koristim. Znaci po kvalitetu su meni otprilike kao Avon.
 

Back
Top