Бајрамска софра у Београду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steta sto nisi bio pa da nam preneses utiske....
inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli, jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor

.

drago mi je sto je atmosfera bila normalna... mada ja verujem da je to tako proslo zahvaljujuci lukavosti organizatora.... nije unapred najavio, i odredjene "destruktivne" grupe su uhvacene na spavanju... nisu imali vremena da se pripreme... ideja za organizatore neke sledece parade:worth::worth:

И шта више рећи?

ДАЈ БРЕ СМРДИБУБО ИДИ И ТРУЈ СЕ У СОПСТВЕНОЈ ЛИЦЕМЕРНОСТИ НЕГДЕ НА ДРУГОМ МЕСТУ

Браћо и сестре не наседајте на ову смрдибубу и његово лицемерство,ово је празник грађана Сбије који су честити људи
подржимо их ,а не да се свађамо са овим ширитељем мржње

da ne bih citao kojekave gluposti, a i odgovarao svakojakim susama, ja lepo otvorio ignor listu. imas br.cetiri.:bye::bye::bye:

Pogotovo Dragoš.Poneo je i na posao.

Upf.. znas kad ce im pozeleti sve naj u Danskoj? Hehehe

Ко продаде веру за вечеру (доручак, ручак, мезетлуке ...) ???

Ne lupetaj Ademe, Beograd je uvek bio izuzetno tolerantan....

Спам Марцоме побриши спам и провокације и увреде од лицемера

Ma kakvi , nije ovo istina, to organizuje religija kojoj su svi nemuslimani neprijatelji ... Ma dajte ne vjerujem u ovo ... Mada ja Bajram bio juce, ali traje 3 dana tako da moze se i danas cestitati, svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN ... Inace drago mi je da je ovaj Bajram kao i ceo Ramazan prosao bez ikakvih incidenata,cak i u odlicnom raspolozenju... Svaka cast islamskoj zajednici na ovom potezu ...

inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli, jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor

.

odličan gest, svaka čast i SREĆAN PRAZNIK
:vatromet::vatromet:

inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli,jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor

.

mozda zato sto su poruseni manastiri, pa ne moze uzvratiti poziv

Šta bre ima da se održava u Zagrebu, Ljubljani, Skoplju? Beograd je unikat, uvek bio i uvek će biti. I u Beogradu su uvek živeli, i uvek će živeti ljudi raznih veroispovesti. Zajedno. Bez obzira na ratove i netolerantne ljude. Da li poznajš Beograđane druge vere? Da poznaješ, bilo bi te sramota, verovatno... Poželi komšijama i sugrađanima srećan praznik, to ne boli, ne košta ništa, a možda ćeš onda shvatiti pravoslavlje - možda, jednog dana....

Šta bre ima da se održava u Zagrebu, Ljubljani, Skoplju? Beograd je unikat, uvek bio i uvek će biti. I u Beogradu su uvek živeli, i uvek će živeti ljudi raznih veroispovesti. Zajedno. Bez obzira na ratove i netolerantne ljude. Da li poznajš Beograđane druge vere? Da poznaješ, bilo bi te sramota, verovatno... Poželi komšijama i sugrađanima srećan praznik, to ne boli, ne košta ništa, a možda ćeš onda shvatiti pravoslavlje - možda, jednog dana....

klinac, ne zelim ti da upoznas islam u svoj lepoti;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back