Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Mubarak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta sto nisi bio pa da nam preneses utiske....
inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli, jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor
.
drago mi je sto je atmosfera bila normalna... mada ja verujem da je to tako proslo zahvaljujuci lukavosti organizatora.... nije unapred najavio, i odredjene "destruktivne" grupe su uhvacene na spavanju... nisu imali vremena da se pripreme... ideja za organizatore neke sledece parade![]()
И шта више рећи?
ДАЈ БРЕ СМРДИБУБО ИДИ И ТРУЈ СЕ У СОПСТВЕНОЈ ЛИЦЕМЕРНОСТИ НЕГДЕ НА ДРУГОМ МЕСТУ
Браћо и сестре не наседајте на ову смрдибубу и његово лицемерство,ово је празник грађана Сбије који су честити људи
подржимо их ,а не да се свађамо са овим ширитељем мржње
Koji smarač
da ne bih citao kojekave gluposti, a i odgovarao svakojakim susama, ja lepo otvorio ignor listu. imas br.cetiri.![]()
Pogotovo Dragoš.Poneo je i na posao.
Upf.. znas kad ce im pozeleti sve naj u Danskoj? Hehehe
Ко продаде веру за вечеру (доручак, ручак, мезетлуке ...) ???
Ne lupetaj Ademe, Beograd je uvek bio izuzetno tolerantan....
Mubarak
Хосни ???

u Sa pobise ljude pred rat zbog svadbe po srpskim obicajima, da bi muslimani u sred Bg sirili tepihe- jelte![]()
ima "mala" razlika .... ovi muslimani se smatraju Srbima a oni ne ..... iako su i jedni u drugi Srbi

inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli, jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor
.

zar nije zabranjeno pisati stranim jezicima na krstarici?
inace, bajramska sofra je tradicija u svim mestima. juce je npr. glavni muftija kosovske muslimanske zajednice organizovao sofru na koju su pozvani svi relevantni faktori na kosovu, i pri pomenu onih koji su dosli,jedino ima koje nisam cuo je bilo ime predstavnika SPC. zasto ja "ne bih znao" odgovor
.
Bravo Rasime legendo i sretan praznik
Ja ne vidim nijedan post na stranom jeziku![]()

a ja vidim puno postova na bosanskom, hrvatskom, crnogorskom...![]()

Posebne cestitke ministru za socijalna pitanja Rasimu Ljajicu,
koji je danas najavio usvajanje uredbe o povezivanju radnog staza za firme koje nisu uplacivale doprinose,
a sto me se itekako ticeBravo Rasime legendo i sretan praznik
![]()
Šta bre ima da se održava u Zagrebu, Ljubljani, Skoplju? Beograd je unikat, uvek bio i uvek će biti. I u Beogradu su uvek živeli, i uvek će živeti ljudi raznih veroispovesti. Zajedno. Bez obzira na ratove i netolerantne ljude. Da li poznajš Beograđane druge vere? Da poznaješ, bilo bi te sramota, verovatno... Poželi komšijama i sugrađanima srećan praznik, to ne boli, ne košta ništa, a možda ćeš onda shvatiti pravoslavlje - možda, jednog dana....
Ne lupetaj Ademe, Beograd je uvek bio izuzetno tolerantan....

klinac, ne zelim ti da upoznas islam u svoj lepoti![]()

Vidovita Zorka ...