Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete"

Ne znam ko ti je taj.

Ja znam samo da Belgorod uskoro neće imati električne energije
1665953802463.png

likividirao ga SLOBODARSKI SVET

o tome se i radi, namerno je nedorecen praveci aluzije: she was, ... and i was, a publika se smeje, STRASNO!

Pokusaj da se dovede u vezu sa njegovom zenom da ju je eventualno od ranije poznavao je nemoguc, zbog neslaganja godina.
Da se radi o nekoj sada zeni iz publike, je vrlo moguce, ali je problem aluzija SHE WAS,... I WAS, jer nikada pre njega u popularnoj kulturi, mislim prevashodno na soul, blues, rock muziku se nije navodila devojka mladja od sweet 16 - Bajden je probio i ovu barijeru, zato se publika smejala, jasno joj je bilo da se radi o "mladoj piletini", najbolje uvoznoj, zato su nam granice i porozne, nemamo nikakvu evidenciju o hiljade dece koja udju u usa. Bajden probija ideju pedofilije na najlukaviji nacin, zato mazi devojcice, mirise ih.
“no serious guys till your 30” - to znaci da se ne udaje, a ne da nema seks pre 30; u naslovu nije dobro prevedeno: nemoj-pre-tridesete - sta?
Bajden je glumio i Hitlera na onom govoru... tada smo mu zalepili hashtag pedohitler, ali je net cenzor ubrzo pocistio vecinu etiketa.
pokusavas sisici da nesto i objasnis a on ti je u fazonu da sve zna i stavise , sve ama sve sto i stize iz usra , bez da razmislja
prihvata.
ma i goouvno privata da mu lepse i bolje smrdi

Одвратно је да он уопште тако нешто коментарише или даје савете деци ,поводом тог случаја , родитељи ове деце су спремни да ту децу подоводе Бајдену само због сосптвених циљева ..одвратно .

On govori o vezama, a ne o seksu.

Samo bolesni Trampovci učitavaju seks, i hvataju se za slamku.

а то што јој прилази као манијак и шапуће док је додирује ..фуј ..искрнео да неко мом детету то уради убила би га , али родитељи очигледно све дају ради интереса , подовде дете педофилу

а то што јој прилази као манијак и шапуће док је додирује ..фуј ..искрнео да неко мом детету то уради убила би га , али родитељи очигледно све дају ради интереса , подовде дете педофилу
Ne lupaj.

Tramp svakojake sasvim otkačene izjave ovih dana daje, jer je poludeo što će morati svedočiti pred Odborom za 6. januar i zbog zaplenjenih dokumenata iz Mar-a-Laga, pa sada njegovi sektaši pokušavaju predstaviti ovaj sjajan savet Bajdena jednoj devojčici kao da je to nešto pedofilski. O tempora, o mores!
Ne znam ko je bolesniji, Tramp ili njegove pristalice.

Back