Бајден: Хвала Србији што помаже Украјини у одбрани од руске инвазије

Искористио бих ову тему да господину Бајдену и његовој странци честитам
Дан залуђених!
Ja bih pre rekao da si ti zaluđen Vučićem pa mu zato sve veruješ.
Bajden je samo izlapeo toliko da ne može više da čuva tajne i ugled kome se obraća.
 
Тај Бајден је дементни кретен неспособан да састави двије реченице "из своје главе". И те поруке му је неко написао, у циљу актуелних процеса те како би Србију што више удаљити исправног пута. Доживљавати Бајденове поруке озбиљно, којег озбиљно не доживљавају ни његови сарадници, је глупо.

Амери играју своју игру, гледају како из сваке ситуације извући корист, Руси и Владимир Владимирович су поодавно схватили каква им је судбина намијењена, дозвали су се памети, вјерујем и надам се да нису окаснили. И Срби требају гледати себи корист, у кварној игри каква јесте политика глупаво је играти поштено, ту ваља декларативно мрсити оно што се мора, али и гледати тамо гдје Срби имају будућност а то није са онима који према Србима имају лоше науме већ БРИКС.
Каква је улога у тим процесима овог Вучића, да ли су одлуке ствар нужде, морање, ствар прагматизма или има и до издаје, показаће вријеме, вријеме увијек покаже. Из свакодневних куртоазних порука и то ове дементне дртине извлачити закључке води на погрешан колосјек.
 
Što pominješ Radu Trajković kada je Vučićeva Srpska lista pre potvrdila svoje mandate u Prištinskoj skupštini od nje?
Она је Куртијева Српкиња. А да је Српска Листа Куртијева, не би их Курти јурио и прозивао да су ,,терористи".
 

Председник Србије Александар Вучић примио је честитку председника Сједињених Америчких Држава (САД) Џозефа Бајдена поводом Дана државности, 15. фебруара, саопштило је Председништво.​

„У име народа САД, упућујем најлепше жеље Вама и српском народу поводом прослављања Дана државности 15. фебруара“, пише у честитки председника САД и наводи да „САД цене и подршку коју је Србија пружила Украјини у одбрани њеног суверенитета и територијалног интегритета када се суочила са бруталном инвазијом Русије“.

„САД снажно подржавају пут Србије ка приступању ЕУ и остају посвећене помагању Србији у јачању њених демократских институција ка испуњењу овог циља. Изградња успешнијег и стабилнијег Западног Балкана у интересу је и САД и Србије, и током наредне године радујем се унапређењу овог циља јачањем регионалне енергетске безбедности и ширењем наших економских веза“, додаје се.
„Наше оружане снаге настављају да служе раме уз раме на Синају, унапређујући регионални мир и безбедност. Учешће Србије у мировним мисијама Уједињених нација и Европске уније такође су биле кључне за подршку стабилности у другим деловима света“, наводи се у честитки америчког председника.

Бајден је додао да „охрабрује Србију да настави са прошлогодишњим напретком оствареним у Дијалогу са Косовом, којим посредује Европска унија“.
„Договор о нормализацији и имплементацији представља кључне кораке ка мирнијој и успешнијој будућности Србије, региона, и Европе“, наводи се у честитки председника САД.
https://srbin.info/svet/bajden-hvala-srbiji-sto-pomaze-ukrajini-u-odbrani-od-ruske-invazije/

RASKRINKAN I RAZOTKRIVEN PREDSEDNIK SRBIJE U SVOJIM GNUSNIM LAŽIMA PREMA SRBIMA KAKO JE NEUTRALAN I DOBAR SA SVIMA.DRAGI SRBI OD OVOG TRENUTKA SVI KOJI I DALJE PODRŽAVATE VUČIĆA NEKA VAM JE SVE PROKLETO DO ZADNJEG KOLENA.
Daj dokaze za ovo sto tvrdis.I ne kuni jer to nije lepo.Kletva se vrati.
 
škrgutanje.jpg
 
To nema veze sa pravoslavnim svetom, nego politikom jednog autokrate... da tu ima i p od pravoslavlja bio bi mir...

Da tvoji anglosasonci nisu napali pravoslavne svetinje počev od Kosova i Metohije pa do Kijevsko-Pečerske lavre ne bi bilo ni autokrate ni rata.Zamenjuješ teze lažima.
 
Da tvoji anglosasonci nisu napali pravoslavne svetinje počev od Kosova i Metohije pa do Kijevsko-Pečerske lavre ne bi bilo ni autokrate ni rata.Zamenjuješ teze lažima.
To je to, bitna su obilježja, ne ljudi... režim sa i bez zapada je diktatorski... a ti si taj koji zamjenjuje teze jer uvodiš drugo u raspravu...
 
Vučić je više puta javno naglasio da Srbija podržava teritorijalni integritet Ukrajine, a tajno im se šalje municija.
Pa i nije tajno.
Ali nije ni direktno, tj ide preko Arapa, Poljaka....naši se prave ludi da ne znaju koje je krajnje odredište, kao nije do njih.

P.S. Znaju to i Rusi, ali važnije im je simbolički da imaju jednu zemlju koja im formalno ne uvodi sankcije u Evropi nego da zakeraju zbog količina koje neće mnogo uticati na stanje na ratištu.
Vučić time kupuje manji pritisak, naročito od SAD. U principu to je win-win za sve.
 

Back
Top