Bačen Molotovljev koktel na Kuću cveća

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KUĆU CVEĆA! Drama u Beogradu, uhapšen muškarac zbog napada na Titov grob

Beogradska policija uhapsila je Gorana M. (55) pod sumnjom da je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća.

Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Goran se sumnjiči da je jutros oko 6 sati pokušao da izazove požar i upali Muzej 25. maj!

Brzom intervencijom policije on je uhapšen. Srećom povređenih nije bilo.

Nezvanično, vatra je oštetila ulazna vrta Kuće cveća.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...Hqlgi5_3Q5gxdWvG2Q_aem_9JWAEzDEK1LjcKQ36IbUdg
Ruke mu se pozlatile!!!

С обзиром колико је дегенерик у тој Кући Смећа нанео српском нареду требао да добије орден, а вас југоносталгичаре да телепортујемо на Голе отоке.
Само штету правите овој земљи.

С обзиром колико је дегенерик у тој Кући Смећа нанео српском нареду требао да добије орден, а вас југоносталгичаре да телепортујемо на Голе отоке.
Само штету правите овој земљи.

To june neće da vas mune bogami.

Ne može nam niko ništa...la la la :vnaocare: :manikir:

Ne se brigaš, razmnožavamo se dovoljno da nas bude i sledećih par vekova...nećemo mi niđe :vnaocare:

Tuđe nam ne treba, svoje ne damo.
Деца не слушају пролупале родитеље.
Шалу на страну не знам шта видите у тој СФРЈ осим тамницу српства. Што се мене тиче ништа накарадније није постојало од те државе и тог вашег вољеног вође ког је требало обесити о прву грану.

Деца не слушају пролупале родитеље.
Шалу на страну не знам шта видите у тој СФРЈ осим тамницу српства. Што се мене тиче ништа накарадније није постојало од те државе и тог вашег вољеног вође ког је требало обесити о прву грану.

Što se tebe tiče.
Sva sreća pa te niko ništa ne pita.

Što se tebe tiče.
Sva sreća pa te niko ništa ne pita.
Не тиче ме се што је Тито протерао велики број Срба са Косова забранивши им да се врате и намеравао да га поклони Албанији и на неки начин и јесте.
Ви се не питате више и никад и нећете. Бићете ко неки Цинцари или тако неки Цигани. Небитни народ, небитни људи.
Ваша религија где у којој је тај сексуални манијак Бог ће изумрети са вама.

Back