Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SEVERNA
299907975.jpg
KOREJA

POCELO JE
Šta je bilo tamo?
Nisam gledao vesti...

Izgleda da baba pogodi. Još ja taman pre dva dana pričam sa nekim društvancem o tome, i rekoh "zaebala se baba... evo novembar ističe, a nema ni neke krize na pomolu, a kamo li rata." Kad ono danas..."ožeži! raspameti!".Plašim se da će ovaj 23. novembar 2010. ostati zapisan u istoriji kao početak WW3.

Daj Bože da se baba ipak zaebala!

A Ozi i Sleeper, jel navijate da pocne rat, a, a ,a? :D Ali ozbiljno sad! "To bice rata! Pa cemo onda da vidimo ko je bio u pravu!!! Je*ite se skeptici, boli me ku*ac sto cu da poginem, vazno da sam napumpao ego!!!"

Vidis Demisteru, osim vas materijalista koji jedino poznajete materiju i potpuno su vam nepojmljive davno dokazane filozofske istine o neunistivosti bića po sebi, o apsurdonsti pojma "nista", o sustinskoj vezanosti objekata i subjekta itd.itd. Sve te istine za vas su potpuno nepoznate, a kada ih cujete nepojmljive iz razloga sto ste preparirani na nacin materijalistickog pogleda na svet. Osim vas postoje i oni ciji duh nije potonuo u pod teret nazovi znanja... kojima smo svesno kljukani od detinjstva sve sa ciljem uzdizanja materije a negiranja duha.

Zato pred ovakvim vestima ja imam podeljena osecanja. Ono sustinsko u mom duhu, ono nedeljivo sto je osnova celokupne pojave...to oseca neku vrstu radosti jer nazire budjenje i spasenje od ovoga sveta.
Opet, onaj drugi materijalni deo koji ti i tebi slicni jedino poznajete ... reaguje na svoj nacin, afektima... koji nisu nimalo prijatni.

Zato mnogi prizeljkuju ovakve vesti...cak i ako nemaju apstrkatno znanje ipak su intuitivno svesni sveta izvan pojave i raduju se susretu sa njim.

Platon je to lepo rekao u Gozbi.(ali mrzi me da trazim i da ti citram)..

Ali ove reci Svetoga Pavla iz Novog Zaveta u istom su duhu.

Pavle kaže: "Ali se ne bojimo, i mnogo volimo otići od tela, i ići ka Gospodu.

@Ozi
VIdis, gadno si se zeznuo oko materijalizma... Ja sam sve, samo ne materijalista. Cak, mogu reci jedini u familiji koji je takav. :) Lazem, Nana moja, ali ona je prosla sirota sito i reseto kroz njen napaceni zivot...

Da se vratimo. Ono sto u tebi budi razdraganost je covekov kuriozitet, ali pazi "Curiosity killed the cat." ne kazu dzabe zapadnjaci... ;)

Sto se Gozbe tice, vidi se koliko si duhovan kada te mrzi da "citiras" nesto... Olenjio ti se duh Ozi. :) A Gozbu sam citao, ali samo deo o Atlantidi (to me je jedino interesovalo) tako da... Imam i ja po nekog keca u rukavu. ;) :bye:

Ti si izgleda već rešio da pogineš u tom novom svetskom ratu. Hvala, ali ne hvala...ja bih ipak pokušao da preživim.

"U ovom ratu...neki će da poginete...a, neki će i da se vratimo" (iz filma Crni Gruja)

Ja sam vec rekao sta cu!
Ako se desava ne daj boze voleo bih da pricekaju bar 6 meseci da se ja malo popripremim kolko tolko ponaucim tehnike prezivljavanja u prirodi i uzimam par dobra noza 3 stapa za pecanje i mali pribor, imam jedan veoma dobar ruski kaput, luk i strele jer nemam vatreno oruzje i jedan mali sator koji moze da se nosi...
Sve to nekako na ledja i pravac stara planina pa neecu da slazim dok se ne zavrsi rat..Ima da se krijem gore po planinama a i onako posle ima da mi se svi pridruzite posle rata svi se vracaju starom nacinu zivota prezivljavanja u prirodi...:D

Ja sam vec rekao sta cu!
Ako se desava ne daj boze voleo bih da pricekaju bar 6 meseci da se ja malo popripremim kolko tolko ponaucim tehnike prezivljavanja u prirodi i uzimam par dobra noza 3 stapa za pecanje i mali pribor, imam jedan veoma dobar ruski kaput, luk i strele jer nemam vatreno oruzje i jedan mali sator koji moze da se nosi...
Sve to nekako na ledja i pravac stara planina pa neecu da slazim dok se ne zavrsi rat..Ima da se krijem gore po planinama a i onako posle ima da mi se svi pridruzite posle rata svi se vracaju starom nacinu zivota prezivljavanja u prirodi...:D

Ala si se ti uživeo...

2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i hemijsko oruzje

S. Koreja granatirala južnokorejsko ostrvo
Počeo rat!
Sreda - 24.11.2010

Na ivici nuklearne katastrofe! Vojska Severne Koreje ispalila je najmanje 50 artiljerijskih projektila na južnokorejsko ostrvo Jeonpjeong, koje je nalazi u zapadnom pograničnom području u moru između dve zemlje, što je region dovelo na korak do opšteg sukoba!

U napadu na ostrvo na kome živi 1.300 ljudi poginula su dva marinca Južne Koreje, a ranjeno je još 15 vojnika i tri civila. Odgovarajući na napad, zvanični Seul je uzvratio artiljerijsku paljbu i podigao pripravnost vojske i borbenih aviona F-16. Objavljeni su i snimci više požara koji bukte na ostrvu, a očevici tvrde da stanovništvo sa ostrva beži ribarskim čamcima. Južnokorejski predsednik Li Mjung-bak je izjavio da pokušava da spreči da razmena artiljerijske paljbe eskalira u veći sukob i pozvao je na uzdržanost. Na pitanje da li će izbiti rat, Kim Tae Jong, ministar odbrane J. Koreje, odgovorio je:
„Pa zar već nije počeo? Moramo sprečiti da se proširi.“
Napad se dogodio nepuna dva dana nakon što je Pjongjang saopštio da poseduje novi pogon za obogaćivanje uranijuma. Prema obaveštajnim podacima, S. Koreja poseduje najmanje 12 nuklearnih bombi. Pjongjang je optužio Seul i Vašington da jačaju vojne veze kao uvod u invaziju na ovu komunističku državu. SAD i Rusija su osudile napad, dok je Kina, saveznik S. Koreje, saopštila da obe zemlje moraju više da doprinesu miru.

On se pita!

Gospodar rata i mira na Korejskom poluostrvu je Kim Džong Il (68), vođa S.Koreje. On je nekoliko puta pretio SAD i J. Koreji da će na njihove vojne vežbe odgovoriti nuklearnim oružjem. Kim je pre dve godine imao moždanu udar. Nedavno je svog najmlađeg sina Kim Džong Una (27) postavio za generala, što se tumači kao početak prenosa vlasti.

Severna Koreja ima više od 1,2 miliona vojnika.

Japan u pripravnosti!

Japanski premijer Naoto Kan naredio je preduzimanje mera predostrožnosti s ciljem pripravnosti za svaku moguću situaciju, nakon što je S. Koreja bombarodvala južnokorejsko ostrvo.
„Naredio sam ministrima da se pripreme kako bismo oštro reagovali i kako bismo prikupili sve informacije“, izjavio Kan nakon vanrednog sastanka svog kabineta.

http://www.alo.rs/vesti/33212/Poceo_rat

Poslednja izmena:

Back