gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
eh da...moram da kazem da za par dana punim 33....jipiiii.... mislim da cu od sad govoriti da imam 28 ili 29... hebem ti zivot u pithcku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh da...moram da kazem da za par dana punim 33....jipiiii.... mislim da cu od sad govoriti da imam 28 ili 29... hebem ti zivot u pithcku...
Hvala :-)))
Pa nisi valjda jarac![]()
da. dupli lol
koliko ono bese ti imas godina? 27?28?
gde napredujem? 28 napunio ili tek punis?
ma sve sam izmesala posto stalno menjate te nickove i avatare...ok...znaci 15.9. 83 to je onda 27. ok.
ma ne brini...u prvoj polovini januara...eto,to je dovoljno
samo jednom? lol
to vazi i za muskarce ako imas neki iole primetni nedostatak odma se sve sto je zensko na ulici zgrozava ispred tebea nisu lose uopste, ni u kom pogledu....danas na zalost ili ne znas sta ces od udvaraca ili te niko ni ne pogleda....nema sredine.....
ja OBOZAVAM te sa nedostatkom samoppouzdanja i samopostovanja, ako znas neku takvu.... lepoliku i vitku....voleo bih da mi das njenAma bre zene, skroz ste promasile temu ili nisam dobro formulisao.
Mene zanima njihova psihologija. Ja mislim kada bi imale malo lepse misljenje o sebi i samopouzdanje( ne vazi za one koje se ne udaju jer nece) da bi ladno mogle da se udaju.
Ili kad bi malo smanjile kriterijume.
Ama bre zene, skroz ste promasile temu ili nisam dobro formulisao.
Mene zanima njihova psihologija. Ja mislim kada bi imale malo lepse misljenje o sebi i samopouzdanje( ne vazi za one koje se ne udaju jer nece) da bi ladno mogle da se udaju.
Ili kad bi malo smanjile kriterijume.
ovo je presudno!
sto je devojka starija kriterijumi su veci. plus kvazifeminizam iz serije sex and the city, obavezno jednako "baba devojka".