baba devojke...

Da li ce neko uci u brak ili ne i kakve su posledice zavisi od izbora , onaj ko nema dobar izbor i mogucnost bolje da ne ulazi sa nekom budalom cisto da bi bio u braku ,onaj ko ima izbor i zna sta zeli od te osobe ce uci u brak .Najveca je glupost uci u brak sa pogresnom osobom cisto da bi se zasnovala porodica i zbog dece

SLazem se..

Nije ovde samo pitanje dece. Žene ostaju same (mislim na ultra ribe ribetine, pitchke kosmičke), lepe, zgodne, obrazovane.. Što bi rekli nemaju protiv koga. DINK par je ipak par, dakle našli su se u nečemu.

Znam da nije, ja samo odgovaram na pitanje..cesto se pocetna tema raspline u raznim pravcima

paaa da...tako nekako i izgledam....

Noge do zemlje, čarape obuvaš na bosu nogu, kad pričaš otvaraš usta??

Jedino Jennifer od navedenih je solo...ako cemo vec cinjenice izbacivati :)

Pa što se kaže - i ove druge do juče su bile solo... A i šta im fali što nisu?? Mislim da bi mi čak i žena oprostila neku od njih, možda bi ih pozvala u goste...

o ne brate
kad čujem šta pričaju ove udate i u višegodišnjimvezama vezane....
osećam se skroz ok..

e da .. ne prija uvek biti sam.. i to je tačno..
no
boli me uvce,, .. jednog dana
ima šanse
biću i baba i devojka
ou jea :D

paaa da...tako nekako i izgledam....

images

Oh kako tuzne teme.......sve se menja,i svi koji sad imaju 20,imace sutra 30,i koji imaju 30 imace sutra 40.......dakle,vreme neumitno gazi sve.......zasto bi bilo ko ,se osecao lose zbog toga.......zasto bi se neko osceao lose zbog nacina zivota koji odabere......ne znam,dok covek moze da bira,po meni ima srece......kad vise nema kud,ja tog zalim......a u beogradu,gde 7 zena dodje na 1 muskarca,pa naravno je da puno ima neudatih,a volele bi da se udaju,ali nemaju za koga......sa druge strane ozenjeni se nude samo tako.......to je dzungla,pa ko se izbori,to je to......:manikir:

Ja ne znam odakle ti ta informacija o 7 devojaka na jednog muškarca?
Pravo stanje stvari je prema proceni Zavoda za statistiku za 2009. godinu za grad Beograd (odrasli od 20-39 godina): 235.151 muškaraca i 247.477 žena.
Što znači da devojke imaju za koga da se udaju, samo su izgleda postale mnogo izbirljive ili neki drugi razlog postoji, ali nedostatak muškaraca to sigurno nije!

U principu ima dosta razloga zašto neka devojka postaje "baba devojka".
Uglavnom što su starije to su izbirljivije, znam ih par i svakom tipu kojeg vide nađu milion mana.
Evo jedan primer: naime šetam do prve stanice posle posla sa jednom koleginicom (ima 36 god.) i u susret nam ide neki tip i vodi sinčića za ruku, ona nije skidala
pogled sa njih i onako čujem kako tiho kaže "e da sam ja sad pored njih". Tužna priča i stvarnost u kojoj se zatiče sve više žena.

Back