Poruka za Gospodju Olju Beckovic i Andjelu Lazarevic
"Facebook" cuva svaku poruku koju posaljete kao i IP adresu kompjutera koju osoba koristi da pristupi svojoj stranici. Pomocu vase IP adrese
moze da se nadje i vasa ulicna adresa. Osim ovoga, "Facebook" cuva email i broj telefona koji ste koristili da registrujete stranicu. Ako vam sve ovo nije dovoljno uzeli smo i snimak (snapshot) svake poruke koju su nam poslale Gospodje Beckovic i Lazarevic.
Tako da, Andjela, ako znate ista drugo o internetu osim sto ga koristite da maltretirate i proganjate male devojcice, trebali bi da znate da samo zato sto je baba Olja stavila svoj profil kao privatni ili ga je obrisala ne znaci i da su njene ucene i pretnje takodje izbrisane.
Osim toga, i ja i gospodjica Rajsic smo drzavljani Kanade gde je sloboda govora LJUDSKO PRAVO a ucene i pretnje sa seksualnom konotacijom prema maloletnim osobama su ZLOCIN. Sta vise, cak je ironicno da bi se reporter, koji podrzava prozapadnog predsednika, okrenuo kaubojskim taktikama zaplasivanja da prenese svoja politicka shvatanja na druge.
Gospodjo Beckovic, nadam se da ce Tadic postati predsednik za ceo zivot i da vi zaista volite Srbiju, jer kad vas ovde prijavim vlastima kao i u Evropi, necete moci da dobijete vizu ni za Kazahstan. Gospodjo Lazarevic, vi mozete da ocekujute sudsku zalbu zbog sugestije da se upustim u seksualne odnose sa nekim ko nije model, glumica, folk pevacica ili serena williams. Vi takodje imate 24 sata da skinete moje privatne seksi slike koje ste ukrali sa mog profila. Takodje smatram da uzbudjenje koje moje slike stvaraju baba Olji je za nju nepotrebna tortura jer je ona zena koja je davno premasila klimaks. Zapamtite da Olja nije jedina sa konekcijama u medijima i sve moguce ce biti ucinjeno da se osigura da ona vise ne bude pretnja deci.
Sta je Olja Beckovic uradila ujedno je i legalno i moralno pogresno i donelo bi samo sramotu njenom ocu, pesniku Matiji Beckovicu, koji je ponosni srpski
patriota.
Olja imate 24 sata da:
a) napisete sastav od 2000 reci na temu kako sloboda govora gradi zdrav drustveni poredak
b) se izvinite meni, gospodjici Branki Rajsic i celom srpskom narodu
c) napustite vas posao na b92
d) nadjete Andjeli Lazarevic decka
e) posvetite vasu sledecu emisiju mom novom mix albumu Rane 2 sa Elitnim odredima
f) obecate da cete prestati da sirite noge na nacionalnoj televiziji
g) se obesite
Ako ovi uslovi nisu ispunjeni, ocekujte hitnu legalnu akciju i medijski blic.
Sto se tice Tadica, mi nemamo nameru da ga "lincujemo" ali smo sigurni da ce u istoriji biti zapamcen kao Kvisling, na isti nacin kao i Milan Nedic, Vuk Brankovic i Juda. Mi nemamo nameru da ubijemo gospodina Tadica i nalazimo da su ove optuzbe komicne. Medjutim, ako se desi da se on sutra ne daj boze oklizne na ledu i umre, nase iskazivanje zalosti bi bilo prilicno rezervisano. Ovo je nase osnovno ljudsko pravo.
~SIN~