gost 361356
Veoma poznat
- Poruka
- 10.647
Nase je prepuno uplasenih pic.ketina.
Pa da, ove prozapadne vlade uvele su žešću cenzuru od one koja im je naložena.
Po principu - zlu ne trebalo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nase je prepuno uplasenih pic.ketina.
Ti si relevantna, pa cak i za to da objasnis koju poentu bi trebalo da nadjem u karikaturi?
To je, pretpostavljam, tvoje normativno pravo?
![]()
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=13&nav_category=78&nav_id=946120
![]()
Мислим са овима се не треба шалити!
Davno beše '68. Osim toga francuska levica nikada nije bila autentična. Bučna da aii funkcionalna nikada, ma koliko oni mitologizovali to vreme i okolnosti.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=13&nav_category=78&nav_id=946120
![]()
Pa sta, da ne izrazavamo svoje gadjenje jer se plasimo da bi tamo neko mogao da nas rokne zbog izrazavanja tog misljenja?
Pa zabole me- ja se gadim i hriscanstva, i islama, i judeizma. A posebno se gadim ljudi koji bi da mi zabranjuju da kazem da se ja gadim tih uzasnih, odvratnih i neslobodnih religija.
Zato treba omoguciti slobodu nosenja oruzija, da bi ljudi imali sanse da se brane kada verski bolesnici krenu na njihove domove i radna mesta da ih ubiajju, jer su ovi izrazili misljenje.
Ja nemam problema da sovinistima i konzervama u Srbiji sasusem sve u zube kada oni bas hoce da raspravljaju o tome, ono kada su bas agresivni. To cu da radim i ako ovde bude gradjanski rat, i boli me krac da li ce da me ubiju zbog toga. Naravno, ne idem od coveka do coveka da im nabijam to na nos, pristojna sam osoba, nikada ne pocinjem prvi, ali ko od njih hoce da pocne raspravu u tome i jako je agresivan u toj svojoj zelji, pa napusicu ga svojim stavom, direktno u facu, i zabole me.
Pa poenta je jedna, ona se uglavnom ne trazi, nego je jasna i nedvosmislena, sto i jeste cilj karikature, jelte.
A poenta ove tvoje poslednje omiljene karikature je- da obican musliman( ako to nije muhamed) , time sto se izvinjava, priznaje, da je on pocinio zlocin..........sto apsolutno nije dokazano, ko god je imalo pratio desavanja mogao je uociti gomilu lazi i kontradiktornosti. Znaci, draga moja, ovo nema nikakve veze sa slobodom misljenja, nego je jedna obicna hajka i propaganda, na koju ti svrsavas.
Apsolutno ista situacija je bila sa rusenjem aviona, za koji su bez ikakvih dokaza okrivili Ruse i pokusali istu propagandu, koja im nije u potpunosti uspela.
Tacno. Zato ja nigde nisam ni napisala sta ko ima pravo.
Samo u svoje ime: imam pravo da vidim sve, pa i novu karikaturu 'Sarli ebdo-a'.
A muhameda nisam prepoznalapo meni to moze biti bilo koji musliman, a i sam prorok. To i jeste poenta.
Ti si nevidjena prostakusa. Samim tim, nikako ne mozes biti neko ko ce meni objasnjavati poentu bilo cega a narocito slobodu misljenja.
U ovaj post je trebalo da dodas i Seselja, da corba bude kompletna.
![]()
Dobor hajde, ja sam prostakusa, pa ti meni sad elito prepametna objasni sta je poenta ove karikature..........jer u suprotnom ces ispasti gloopa ako ne znas poentu a navalila si kao gladan srati da kupis te karikature.
Al ako moze danas jos, sutra nisam tu..........mozda.
valjda je poenta ta da bi muslimani trebali da se kaju za ono sto su ucinili?
ili paranoicni umovi vide neku drugu poentu?![]()
Kao Rusi za sruseni avion?
Ово је дискриминација другарице , вређање вере другог народа.Ова фашистичка олош са Б92 изиграва
судију и тужитеља , а овакве огавне ствари ради .
Ово је само доказ за чије интересе ради ова медиска кућа , за српске сигурно не ради.
Pa nisam ga ni ja prepoznala, ja se i ne secam kako je Muhamed izgledaonisi jedina koja ga nije prepoznala, izgleda drugacije od onog kako su ga prikazivali do sad...
ali, bujna masta i malo paranoje cine cuda...![]()
Pa nisam ga ni ja prepoznala, ja se i ne secam kako je Muhamed izgledao
Malo ovaj sa karikature lici na pokojnog Arafata, malo i na nekog Crnoogorca ( oni svi imaju ove orlovske noseve),
znaci sve je u igri, ali ajde da pretpostavimo da je Muhamed likom i derlom, a ne eventualno Vucicev sheik![]()
Boze, kami, kako ti lupetas,.............bas bih volela da te upoznam da te malo izanaliziram.![]()
У Француској не смеју да носе фереџу, забрањено је законом, за то их кажњавају на улици.Znaš li da je u Asutriji recimo i Nemačkoj pravno zabranjeno objavljivanje tekstova, karikatura itd., koje vređaju verska osećanja i da bi Šarli u tim zemljama bio krivično gonjen?
У Француској не смеју да носе фереџу, забрањено је законом, за то их кажњавају на улици.
У Немачкој иду замотане као нинџе. Немци имају у својој историји фашизам и нацизам и то је то. Увек их на ту фору утерају у оквире које им намећу - да се превише не осиле.
Французи се понашају 10 пута фашистичкије према обојенима од Немаца.
Уосталом, Хитлер није убијао црнце, ни Турке, ни Пакистанце, Ирачане, Сиријце, Мароканце, Либијце....
Зна се ко јесте.
![]()
Ja prvi put cujem da postoji radikalni sekularizam. Ima mozda neka definicija za to?Radikalni sekularizam,
[U
Наш народ каже да У ЖИВОТУ НИШТА НИЈЕ БЕСПЛАТНО......... тако да, Божија правда је вечита.....
Tako je, Sartr je zapravo bio zestoka desnica, pravih levicara ima samo kod Putina.![]()
Odakle znas da nisu, jesi li video svaki njihov broj, redovno ih citas?
Ali poenta je- i da nisu, pa sta ako nisu?
Pa vi ovde decenijama samo i jedino pricate o srpskim zrtvama, i o nicemu drugome; cak i negirate apsolutno sve ostale zrtve (i to bukvalno sve do jedne).
Hoces da kazes da ste vi zato ograniceni duhom, selektivni i neslobodni, pa je normalno da vas neki OVK terorista malo potkaci zbog te vase neselektivnosti, sta li, hm?
Inace, Srbi su poznati po dvostrukim arsinima, sto sam barem 10000 puta pokazivao ovde na forumu.
Prvo da ti ispravim Gramatiku. Mi nismo pričali o Ničemu. Tog ne poznajemo. Ili si hteo da kažeš: ni o čemu?Odakle znas da nisu, jesi li video svaki njihov broj, redovno ih citas?
Ali poenta je- i da nisu, pa sta ako nisu?
Pa vi ovde decenijama samo i jedino pricate o srpskim zrtvama, i o nicemu drugome; cak i negirate apsolutno sve ostale zrtve (i to bukvalno sve do jedne).
Hoces da kazes da ste vi zato ograniceni duhom, selektivni i neslobodni, pa je normalno da vas neki OVK terorista malo potkaci zbog te vase neselektivnosti, sta li, hm?
Inace, Srbi su poznati po dvostrukim arsinima, sto sam barem 10000 puta pokazivao ovde na forumu.