Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pravo pitanje bi bilo treba li blic da reklamira neukusne karikature Sarlija, ili da odvaga kakve stete a kakve koristi oni ili neko drugi ima od toga.
Shvatili smo da je reklama uspela i da je tiraz skocio sa 40 000 na 1 milion, samo oni se ne prodaju u Srbiji, ili ipak blic dobija procente od ovi neukusnih reklama?
Ova je karikatura danas genijalna. Sta je tebi tu neukusno? Nije njihov tiraz skocio, ostace kao sto je bio, danas je izuzetna situacija, stampan je na 16 jezika,
otuda tih milio0n prmeraka. Blic je samo preneo ono sto su svi mediji sveta preneli, ne vidim u cemu je problem.
- - - - - - - - - -
Pa to sto ti za to prvi put cujes ne znaci da sve ovo sto je Jevropa napisala nije tacno.eh tugo moja, a smatrala sam te za inteligentnu osobu...a
a koje su vere siptari? a zasto se ti ganciji iz rumunije i bugarske odazivaju na imena kao sto su muhamed i ahmed?
nego, reci mi otkud ti to da su srbi ovde krupni kriminalci i obijaci banaka?ovo prvi put cujem...
I sta kazes, Romi iz Rumunije svi odreda muslimani?
Ne pljackaju samo banke nego su se proslavili i po pljackanju juvelrnica, diljem Jevrope.
Pozdravio te Arkan![]()
a
ovo prvi put cujem...